Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC2 Milli Takım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu hafta sonu öss var.adamların çoğu sc oynamıyor sınava kasıyor abi.sınav bıter bıtmez hadı elemelere dersek bu kezde adamlar hazırlıksız olur. hem genç kazanalım derken hemde gençleri 1-0 geride başlatmak hatalı olur gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

bu hafta sonu öss var.adamların çoğu sc oynamıyor sınava kasıyor abi.sınav bıter bıtmez hadı elemelere dersek bu kezde adamlar hazırlıksız olur. hem genç kazanalım derken hemde gençleri 1-0 geride başlatmak hatalı olur gibi geliyor.

iyi ozaman gençler girsin temmuzda bende sleepete bir çok adamda yok. bize haksızlık olmuyo nasısa.
Mesaj tarihi:
insanların üniversite hayatının belli olacağı sınava hazırlanacağı dönemde,anlayış göstermiyeceksek neye göstereceğiz.yarın bir aöf sınav zamanına bişi denk gelir,bukez kimseye bişi söleyemezsiniz yalnız.bir lafı ederken iki kere düşünün
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

insanların üniversite hayatının belli olacağı sınava hazırlanacağı dönemde,anlayış göstermiyeceksek neye göstereceğiz.yarın bir aöf sınav zamanına bişi denk gelir,bukez kimseye bişi söleyemezsiniz yalnız.bir lafı ederken iki kere düşünün

Görende 10bin kişi elemeye giriyor bunların 9990'ı össye giriyor geri kalan 10kişide biziz sanıcak. Kayıtları açıp bakalım. Şu milli takıma gerçek anlamda oynayan 16kişi var 8i össye felan girmiyor. 3-5 kişi için bunları söylüyorsun. Ozaman seninde 2 türevi kadar düşünmen gerekiyor bu durumda.
Mesaj tarihi:
bekara karı boşamak kolay. yarın birisi gelip bana ' öss vardı abi nasıl katılabilirdik' dediğinde cevabı ben vericem. bir iki kişi içinde tekrar takvim değiştirilemez.en düzgün oynayan 8 kişiyide gördüm ben. 5 maçın 5 ine inleye inleye kadro çıktı.
  • Yeni Oluştur...