TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 doğru dedin,görecek olan her türlü görcek.başka formül düşüncez ozaman live stream olcak ama 3-4 dk gibi süre koycaz.adam dinlese bile pek avantaj sağlayamıyacak
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bilmiyorum olabiliyor mu ama stream yapılan sitede 5 dk delay koyma seçeneği varsa o yapılsın. 5 dk önce olanı duymak oyunların %99'unda işe yaramaz. Böylece replay peşinde koşma, sonuçların önceden öğrenilmesi gibi problemler de aşılmış olur.
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 _Spartacus_ said: Bilmiyorum olabiliyor mu ama stream yapılan sitede 5 dk delay koyma seçeneği varsa o yapılsın. 5 dk önce olanı duymak oyunların %99'unda işe yaramaz. Böylece replay peşinde koşma, sonuçların önceden öğrenilmesi gibi problemler de aşılmış olur. bu çok mantıklı. 5dk delay gibi bir seçenek varsa düşünmeye bile gerek yok.
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Replay stream zaten bu şartlarda fail.Çünkü bu organizasyon taş çatlasa 100 kişi arasında yapılıyor ve bu 100 kişiden rahat 80'i birbirini tanıyor her gün "Baba naber iyidir senden naber" muhabbeti yapıyor.E durum böyle olunca da herkes friend list'te birbirinde ekli olduğundan AnzeloT'un dediği gibi ister istemez görmüş oluyor.Delay olayına gelirsek xsplit delay olayını ayarlamanı sağlıyor emin değilim gerçi tam olarak ama maximum seviyeye getirilir artık kaç saniye yada dakika ise ona göre yayın devam eder...
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bence 0 güvenlik olsun , hile yapabilitesi olan adamlar kendilerini belli etsinler direk men edilsinler... yarın bir gün milli maçta hile yapcağına şu organizasyonda hile yapsınlar yakalansınlar ^^
LM Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bence kuralar önceden live streamle yapılsın, ilgi çeker :P
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yok ilk 16 e giren milliler arasında milli olmamış varsa onlarıda canlı yayında milli yapıcaz
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 LM said: bence kuralar önceden live streamle yapılsın, ilgi çeker :P kura çekenlerden tanıdıklarım var 4 turnuva boyunca ilk turda bana gelicen :D pvz öğrenmeye başla ...
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Milli takım seçmelerine kayıt yaptıran Gold ve Platinum adaylar; Bugünden itibaren başvuruda verdiğiniz iletişim maillerinizi kontrol edin.
Aelfric Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Xsplit'in veriyi geç gönderme gibi bir seçeneği var ama onunla ilgili detaylı deneme yapmadım, 5 dk vb. şeyleri tutturabilmek için biraz araştırmak lazım.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kısa vadeli organizasyon planlarımı söyleyim, Öncelikle çeşitli ülke milli takımları ile hazırlık maçları alacağım. Ardına bazı ünlü oyuncu oyuncular ile Türkiye vs XXX şeklinde bir iki organizasyon yapacağım. İnsanlar biraz bi tatil yapsın,yakın zamanda bu organizasyonları kesinleştirip bilgi veririm.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 a milliye girenler bana ulaşın bnet den falan.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 http://i.imgur.com/LHWUK.jpg allaaaaaaaaaaaaaaaaaah yardımcınız olsun gençler.
yvz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 selamlar sevgiler sc ahalisi. bir kaç gündür düşündüğüm ve bugün uygulamaya koydugum bir durum var.milli takımdan ayrılıyorum gereken kişiyle iletişime gectim ve ayrıldım. nedeni basit bir neden aslında,okul vakti cok fazla aktif olamayacağım ve bu oyun hakkında bazı kötü düşüncelerim var.şimdi anlatcam burada diğer raceten olan arklar gülcek kızcak belki ama zerg ün gercekten bir cok konuda sıkıntılı oldugunu düşünüoyorum(özellikle toss a karşı).ve ben böyle olduğunu düşündüğüm bir oyunu bu kadar ciddi bir şeklde oynamak asla istemiyorum.kendime zararı oluyor başka bir boka yaramıyor.oyunu düzeltirlerse ve tekrar bir secme falan olursa o zaman şansımı tekrar denerim. saygılarımla..
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HnNaXFlLmXk
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yvz said: selamlar sevgiler sc ahalisi. bir kaç gündür düşündüğüm ve bugün uygulamaya koydugum bir durum var.milli takımdan ayrılıyorum gereken kişiyle iletişime gectim ve ayrıldım. nedeni basit bir neden aslında,okul vakti cok fazla aktif olamayacağım ve bu oyun hakkında bazı kötü düşüncelerim var.şimdi anlatcam burada diğer raceten olan arklar gülcek kızcak belki ama zerg ün gercekten bir cok konuda sıkıntılı oldugunu düşünüoyorum(özellikle toss a karşı).ve ben böyle olduğunu düşündüğüm bir oyunu bu kadar ciddi bir şeklde oynamak asla istemiyorum.kendime zararı oluyor başka bir boka yaramıyor.oyunu düzeltirlerse ve tekrar bir secme falan olursa o zaman şansımı tekrar denerim. saygılarımla..
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 oğlunuz çok zeki ama hiç çalısmıo =)
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 GSL seviyesinde bile Zerg'ler şampiyonluklar kazanıp %50 civarı bir kazanma yüzdesi elde ederken bizim seviyemizdeki oyuncuların mağlubiyetlerinin dengesizlikten değil yapılan hatalardan olduğu aşikar. Zerg dengesiz derecede güçsüz olabilir mi? Olabilir ama bu anca oyunun en üst seviyede oynandığı, neredeyse hiç hata yapılmadığı seviyelerde görülebilir. Bu yüzden profesyonel oyuncu seviyesinde olmayan birinin "oyun bozuk ya" demesi kendi hatalarıyla yüzleşmeyip kolaya kaçmasından başka anlama gelmez. Kendinizi oyunun dengesiz olduğunu ve mağlubiyetlerinizin de kendi hatalarınızdan değil de bu dengesizlikten dolayı olduğuna ikna ederseniz zaten gelişemezsiniz ve her maça zihinsel olarak 1-0 geride başlarsınız, 1-0 geride başladığınız için daha da çok kaybedersiniz ve daha da çok dengesizliğe ikna edersiniz kendinizi, tam bir kısır döngü yani. Yvz gibi kendini kısa sürede çok geliştiren ve gelecek vaat eden bir oyuncunun bu kısır döngüye yenik düşmesini görmek üzücü, umarım tekrar düşünür kararını ve yine umarım ki başka oyuncular da aynı hataya düşmez.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 biranlık sinirle karar aldığını belirten yvz çekilme kararını geri çekti. bu arada hakemlerden diğerleri tatilde olduğu için ben b takımda oynamayan darkswarm yerine,sıralamada 17.durumdaki Kalamar'ı B milli takıma dahil ettim. birde kaptanları artık takım içinden tecrübeli&tecrübesiz diye kaptan co kaptan yaparızki,birisi olmadımı diğeri bakar birde geleceğe dönük iş yapmış oluruz.takım içine dışardan kimse karışmaz,oyuncu kaptan sistemi yürür. atıyorum a takıma:tempest+yvz b takıma: sleeep+sea gibi tecrübeliler tecrübesizleri yetişririr,busayede alttan kaptanlar yetişir biandan. sitendede hemen duyurmadım,ysk gibi tamamen garanti olunca duyurmak için.kesinleşmiş son hali A milli: Mufduu (T) Tempest (T) SKTerran (T) SpaNking (P) Spartacus (T) yvz (Z) zergsert (Z) eNjin (P) B milli: Sleeep (P) Beeswax (Z) Bloody (T) Huzeyfe (Z) Sea (T) ahm (P) Eagle (T) Kalamar (P )
huun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 TD)Pentagram said: biranlık sinirle karar aldığını belirten yvz çekilme kararını geri çekti. adam demek ki hırs yapmış. ben kendisinden çok şey bekliyorum. takım aktif hale geldiğinde takip edeceğim ilk oyuncu olacak. sonra müftü, o da ilginç :P
medivh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ahmedinejad said: http://i.imgur.com/LHWUK.jpg allaaaaaaaaaaaaaaaaaah yardımcınız olsun gençler. Hahahaha epic
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 huun said: TD)Pentagram said: biranlık sinirle karar aldığını belirten yvz çekilme kararını geri çekti. adam demek ki hırs yapmış. ben kendisinden çok şey bekliyorum. takım aktif hale geldiğinde takip edeceğim ilk oyuncu olacak. sonra müftü, o da ilginç :P bende mufdu yu görmüyorum bayadır,görenler bilenler söyleyiversinde ulaşsın bana.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 çocuk seni piramit yapmaktan içeri atarım. altı üstü sol tuşa basılı tutup bi çizik atacaksın, sonra sağ tuşla kes diyeceksin. düzgün ve amaca uygun alıntı yapmayı öğren. yukarıda dediklerimi yapmak senin gibi 300 amp bir gosu için yaklaşım 1 saniyelik bir işlem olmalı. şimdi baktım 0,8 saniyelik bir işlemmiş.
Öne çıkan mesajlar