Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simpsons mı? South Park mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simpsons'lar yapılcak şeylerin hepsini 11 senede zati yaptı, south park'a zati bişey kalmadı???

saygılarımla...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
soyledigin seyi south park simpsons already did it bolumuyle anlattılar o aliminyum folyo kıyafeti giyip dr bilmemle olan cocuk napsa simpsons already did it men diyolardı cocuk deli oluyodu[signature][hline]im not like them nut i can pretend
Mesaj tarihi:
ya okuyamayacağım koca topic i 2side izlenir gülmekten işenir karın kası yapılır[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Mesaj tarihi:
İkisi de müthiş, ikisinin de kendine has bir güzelliği, bir havası var.

Ama gene de Homer rulz[signature][hline]We are following
The will of the one
Through the dark age
And into the storm
Mesaj tarihi:
bart diorki...

-homer it's nrml that u r stupid.. your father war stupid.. and his father was stupid.. and his father too. it's genetic maan.. (sessizlk).. oh damn..![signature][hline]Lostage UO oyuncusu...
Mesaj tarihi:
İksinide severim ve seyrederim..
Özellikle Cartman'ın küfürbaz,faşist,ırkçı tavırlarına gülüyorum..
Yane komik olan bi sürü karakter var. Ama Homer rulaz..[signature][hline]Hoax®
Mesaj tarihi:
simpsonları yaratan muazzam zeki bir ekip bence. muhteşem espriler var : ) ve derslerde. neymiş. şehir yok olurken, kahraman olmak için kırmızı düğmeye basmak yetermiş : )
Mesaj tarihi:
ikiside :p
ama karakter olarak lapacının üstüne tanımam o benim kahramanım :)
[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 07 Eylül 2004 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence simpsonsda karakterler daha detayli daha canli, karakterleri var

southparkta karakterler super fakat ayni his yok...[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"...
Mesaj tarihi:
kesinlikle south park diorum ben,

simpons baya güzel böle gülüosun ediosun ama bazı bölümleri çok komik olmuo. South park direk yario ! Çok kral tipler in bakışları falna süper ![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ya ilk sayfayı okudum bi adam bile southpark dememiş. ben mi çok anormalım alla alla. neyse southparkı tercih ederim. ama bir tercih yapmamayı daha çok tercih ederim. cidden zor bir soru:)[signature][hline]I have no options left again.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle south park...Simpsonmda güzel ikisi arasında seçim yap desen south park derim ama simpsonun yeri ayrı...[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
  • Yeni Oluştur...