drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 simpsons'lar yapılcak şeylerin hepsini 11 senede zati yaptı, south park'a zati bişey kalmadı??? saygılarımla...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 simpsons did it diyesim geldi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
duende Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 soyledigin seyi south park simpsons already did it bolumuyle anlattılar o aliminyum folyo kıyafeti giyip dr bilmemle olan cocuk napsa simpsons already did it men diyolardı cocuk deli oluyodu[signature][hline]im not like them nut i can pretend
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ya okuyamayacağım koca topic i 2side izlenir gülmekten işenir karın kası yapılır[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Valindel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 İkisi de müthiş, ikisinin de kendine has bir güzelliği, bir havası var. Ama gene de Homer rulz[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm
Amandaout Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya ne soru sorarmşm be.. :) allak bullak olmş kafalr :)[signature][hline]Lostage UO oyuncusu...
Amandaout Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bart diorki... -homer it's nrml that u r stupid.. your father war stupid.. and his father was stupid.. and his father too. it's genetic maan.. (sessizlk).. oh damn..![signature][hline]Lostage UO oyuncusu...
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 İksinide severim ve seyrederim.. Özellikle Cartman'ın küfürbaz,faşist,ırkçı tavırlarına gülüyorum.. Yane komik olan bi sürü karakter var. Ama Homer rulaz..[signature][hline]Hoax®
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 simpsonları yaratan muazzam zeki bir ekip bence. muhteşem espriler var : ) ve derslerde. neymiş. şehir yok olurken, kahraman olmak için kırmızı düğmeye basmak yetermiş : )
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ikiside :p ama karakter olarak lapacının üstüne tanımam o benim kahramanım :) [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 07 Eylül 2004 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Eks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bence simpsonsda karakterler daha detayli daha canli, karakterleri var southparkta karakterler super fakat ayni his yok...[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"...
dark_dragon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bence south park ama dunyadki en iyi cizgi diziler bunlar ikisi arasında hangisi iyi diye sorarsan bi sonuca ulasamasın
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kesinlikle south park diorum ben, simpons baya güzel böle gülüosun ediosun ama bazı bölümleri çok komik olmuo. South park direk yario ! Çok kral tipler in bakışları falna süper ![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ya ilk sayfayı okudum bi adam bile southpark dememiş. ben mi çok anormalım alla alla. neyse southparkı tercih ederim. ama bir tercih yapmamayı daha çok tercih ederim. cidden zor bir soru:)[signature][hline]I have no options left again.
wespertilio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 şahsen simpsons.. southpark durgun asıl kanımca.. öyle pek gülmüorum bayık hafif..[signature][hline]sleep tonight in idle dreams the pain will drown your silent screams..
Creel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 edimi büdümü?[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Simpsons diyorum, Hastasıyım yarılıyorum. Southpark'da resmen baydıgım sıkıldıgım zamanlar oluyo.[signature][hline] The Truth is out There
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Kesinlikle south park...Simpsonmda güzel ikisi arasında seçim yap desen south park derim ama simpsonun yeri ayrı...[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Fikrimi sorarsaniz elbette southpark. kyle's mom is a bitch yeah![signature][hline]
Öne çıkan mesajlar