Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simpsons mı? South Park mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya walla küçükken falan hep merak ederdim bu adamlar neden sarı diye o yüzden fazla sevmem simpsons u :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Mesaj tarihi:
simpsons simpsons ve simpsons... efsane

ama southparkta tartisilmaz komik[signature][hline]Illa 3 karakter olcak diye senelerin "X" ini yaptik "Eks"...
Mesaj tarihi:
değerli arkadaşım amandaout, Simpsons'lar güzel bencede. Mesela ben Simpsons'larda Burt'ın küçük kardeşi Maggy'i çok şirin buluyorum. Hani şu ağzında emzikle sürüne sürüne giden bebeği:) Sonra Hommer Simpsons'da yarı akıllı halleriyle gerçktn hoş bir tipleme olmuş. Fakat South Park'ı izlerken daha bir keyif alıyorum. Ufaklıkların hepisi şirin birer şeytan. He birde şu devamlı başına kötü işler gelen ufaklık ismini hatırlayamadım o da çok komik:)

Türkiye'nin En Genç Portalı...
[Bu mesaj nebubukele tarafından 16 Ağustos 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nebubukele tarafından 16 Ağustos 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nebubukele tarafından 16 Ağustos 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Simpsons,simpsons,simpsons
Bart mı, Homer mı, Lisa mı, Marge mı, Maggie mi diye karar veremiyorum açıkçası hepsi acaip komik. South Park bayar bence hep f.ck hep b.tch hep aynı küfürlerle farklı benzer espiriler bence artık komik gelmiyor şahsen...Sadece şunları söyleyebilirim:

AY,KARAMBA!!
Hmmm, Chocolate[signature][hline]:DAnti-Natural_Jedi:D
:rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
South Park [signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 17 Ağustos 2004 06:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çift attım pardon...[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!

[Bu mesaj Fiercewind tarafından 19 Ağustos 2004 05:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Önceden ne dersem diyim Simpsons. South park ta lemanyak tarzı espriler var. Ama simpsonsda ince espriler göndermeler haddi hesabı yok.(tu en azından son 2-3 aydır kötü performans gidiyolar bence)[signature][hline]Kandiliniz Mübarek Olsun...
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 07 Ağustos 2004 00:21 tarihinde demiş ki:
ikisi de. yani bu döner mi yersin yoksa cola mı içersin gibi bir soru, ha ama sorsalar hangisi diye colayı seçerim. simpsons ı yani
fizban en guzel cevabi vermi$[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
said:
sadbutTrue, 10 Ağustos 2004 09:47 tarihinde demiş ki:
SouthPark.

budur işte arkadaşım açıklamış bitirmiş olayı[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
ucalim biraz

Futurama ezer gecer, South Park i, Simpsons da ise beraber giderler

aciklamasi super arkadasin ha valla (bi usttekine)
southpark yazip birakmak aciklamak miydi, ves...

neyse geyik bi yana

south park bile simpsons a saygi durusuna gecmis siz SP TS den iyidir diyonuz[signature][hline]too much, too young
Mesaj tarihi:
simpsons yönetir..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 21 Ağustos 2004 18:50 tarihinde demiş ki:Futurama ezer gecer, South Park i, Simpsons da ise beraber giderler

Ya futuramayı nasıl ileyebilirim? Ben çok duymuştum ama izleyememiştim :([signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
dont press any button where is "any" button DONT!
homer

bu repligi baska nerde duyabilirsinzki ya ama simdi bunu yazdım kendımı south parka ihanet etmiş gibi hissettim onuda cok severim ama oh my god they killed kenny you bastarddda muhtesem her ne kadar simpsons desemde her gun goğsümü gere gere farklı bir south park t-shirtü giyiyorum[signature][hline]im not like them nut i can pretend
  • Yeni Oluştur...