Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simpsons mı? South Park mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simpsonsın espri anlayışıyla south parkın espri anlayışı çok farklı...
South park böyle bi sürü insan yanyanayken falan güzel izleniyo çok cıvık çünkü... ama bi süre sonra bayar
Simpsons ise çok daha güzel ve komiktir kanımca...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Ben Cartman'in p.cliklerine bayılıyorum.Gerçi Mr. Burns de o tür bi tarz ama.Bende ikiside diyorum ama birini seçmem gerekse southpark derdim.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...

Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.
Öyleyse bu büyüklenme niye?
Bu kibir,bu gurur niçin?
Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.
Bardağı insan bunun için
Öper daima alnından...
Mesaj tarihi:
simpsons daa ii :)
ama south park super[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
bence de simpsons daha iyidir. south park'ı da hastası ola ola izlerim ama simpsons.. nası diyim.. daha bi izletiyo kendini. ikisi de izlenmeli ama.[signature][hline]kender on the roof
Mesaj tarihi:
Hmm harbi kirk satir kirk katir durumu olmus ama ben hayatimin sonuna kadar birinden vaz gecicek olsam.....
bilmiyorum ya Oha abi cok zor bu soru[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Ikisininde yeri ayri hangisi daha iyi demek cok sacma olur. Tarz farki var bir kere arada.
Ayrica hellfire neden bo$una post atiyorsun yukarida edit butonu var ona basarak eklemek istedigin $eyi ekelyebilirsin.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."

[Bu mesaj Dragonfire tarafından 08 Ağustos 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...