Amandaout Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben bi simpsns hayranıymda... sizede soriim dedm... hangiinz ne sewio? mrk ettm... :)
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 İkisini de. :)[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 simpsons did it , simpsons did it ... (professor dissorey)[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 İkiside kesinlikle[signature][hline]Lil'Alur for Shar
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Simpsonsın espri anlayışıyla south parkın espri anlayışı çok farklı... South park böyle bi sürü insan yanyanayken falan güzel izleniyo çok cıvık çünkü... ama bi süre sonra bayar Simpsons ise çok daha güzel ve komiktir kanımca...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ben Cartman'in p.cliklerine bayılıyorum.Gerçi Mr. Burns de o tür bi tarz ama.Bende ikiside diyorum ama birini seçmem gerekse southpark derdim.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 simpsons daa ii :) ama south park super[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bence de simpsons daha iyidir. south park'ı da hastası ola ola izlerim ama simpsons.. nası diyim.. daha bi izletiyo kendini. ikisi de izlenmeli ama.[signature][hline]kender on the roof
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ecel sorusu gibi =p simpsons ya.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hmm harbi kirk satir kirk katir durumu olmus ama ben hayatimin sonuna kadar birinden vaz gecicek olsam..... bilmiyorum ya Oha abi cok zor bu soru[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bendee döner ve cola alıyim hehehehehe ben bi durak büfeye gidiyim bu arda[signature][hline]orochi
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kesinlikle simpsons daa ii..[signature][hline]The Untouchable
dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 simpsons daha eglenceli:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm]
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ikisini de severim. simpsonsu daha çok.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see!
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 simpsons birçok açıdan daha iyi, ama yine de southparksız olmaz :)[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bence de simpsons. Heleki o -Use the force -Use the force? -Use the forks!! repliki en beğendiğimdi. Haha hala gülüyorum ya[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 simpsons kesinlikle altına sıçıosun izlerken.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ikisndende vaz geçilmez ama south park'ı tutturamıyorum hiç zaten :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 simpsons manyak ya. her bölümünü izlediğimi söyleyemem ama izlerken ölüyorum
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 atmı eşşekmi?[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Simpsons.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Tabiki Simpsons... Ne dene bilirki
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Arada sırada da South Park izlerim ama o kadar beğenmedim şahsen
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ikisininde yeri ayri hangisi daha iyi demek cok sacma olur. Tarz farki var bir kere arada. Ayrica hellfire neden bo$una post atiyorsun yukarida edit butonu var ona basarak eklemek istedigin $eyi ekelyebilirsin.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 08 Ağustos 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar