titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Kendimi bildim bileli bu "Aft" denen illet hep var oldu.Denemediğim ilaç kalmadı,doktorlara gittim vitamindi carttı curttu diyorlar,hepsi boş. Tavsiye edeceğiniz ilaç ya da bunun asıl nedeninin ne olduğunu bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://www.avicennafarma.com/PrdImg/AFTADUR-FT.jpg Türk ilacı, isminden anlaşılabileceği gibi sdf Ama işe yarıyor. İyileştirmekten ziyade, yaranın üzerini jelatin gibi kaplıyor sanırım, acı duymuyorsun teması kestiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Kahve bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Q4BP-0YZkm8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Gidip nöbetci eczane bulcam sunu bulam,ilk önce kavhe olmadı bunu basar.Baktım olmadı bazen cıldırıp tuz basıyorum(stres sıkıntıdan cıldırıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tuz karbonat karıştır bas yaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 karbonat bas acısına dayanabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://img.alibaba.com/photo/106429996/Kenacort_A_5g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bu tavsiye ettiginiz ilacları kullanıp geciren var mı aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 karbonat geçirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Aftadur tedavi değil de acı dindirme ağırlıklı. Dediğim gibi bi tabaha oluşturuyor yara üstünde, teması kesiyor ve acımamasını sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 benim koyduğum garanti geçiriyor. 2 gece sür gör. yatarken sürüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Geçirmesin zaten ben o konuda ümitli değilim tıptan.Bir aftın başlangıc ile bitis zamanı 7-10 arası sanırım(edindiğim tecrübeler ile).10 gün basarım spreyi rahatlarım Hatta su an amcam doktor o getirdi varmıs onlarda,sıktımda kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Aft bende de ayda en az 1-2 kez ortaya çıkıyor. Önemli nokta aftın oluşacağını hissettiğin an hemen Tantum Verde ile 3-4 dakika gargara yapmak olmalı. Acayip etkili. Ama gidip de fısfıs olanını alma, etkisi en fazla 5 dakika sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ölü yara çünkü yenilenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 geçmezse paranı iade ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 inanmıyosan ekşiye bak hatta eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 en kotu yara dil yarasidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bu tantum verde de yaramamıştı.İnanın gösterdiğiniz herseyi gecmisimde denedim(karbonat haric). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kılıc yarası kanatır, gönül yarası süründürür, dil yarası öldürür gam da öldürür, gül de ağlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi aft çıkalı 1-2 gün geçtiyse hiç bir ilaç geçirmez zaten, ancak acısını hafifletir. İşin püf noktası karıncalanmanın başladığı anda müdahale etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 pekaziz said: Abi aft çıkalı 1-2 gün geçtiyse hiç bir ilaç geçirmez zaten, ancak acısını hafifletir. İşin püf noktası karıncalanmanın başladığı anda müdahale etmek. Bunu bir daha ki aftım çıktığında yapcam,karıncalandığında.Bir ara behçet varmı diyede gittim doktora yok demişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aftın ne demek oldugunu bile bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 gönül yarası en kötü yara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tuzlu limon bas ertesi güne geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar