DiSaStErPiEcE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Grubu yeni kesfettim gercekten deisik bi tarzlari war bikac sarki dinnedim ii sarkilarini bilen warsa big in japan you cant stop me ve no speech disinda solersenis mesud olurum :)[hline]a.k.a HellRa!seR Once Again My Fear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 open your eyes çok güzel parçadir ama vokalistleri herşeydende güzel bi bayandir[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 valla küçükken görüyodum seviyodum bi daha hiç göremedim .. banada söyleyi nbiras daha :)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kadının sesi zaten herşeyi baslatan ve bitiren nerde oyle vokaller şimdi "avril" i dinledim az once chop suey i söylüodu sıcmış aazına parcanın oda biliodu ama *ave*e affedersin:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Open Your Eyes, Break the Line, Rain, Kiss the Dawn ve Kumba Ya (Yo da olabülür) güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Dödel Up'ı da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 4,5 senelik topic hortlatarak yılın necromancerı ödülüne layık görüldünüz, tebrikler:P Geyik bi yana, ben bi tek vokaldeki ablanın Apocalyptica - Path teki vokali yaptığını biliyorum. O şarkıda bayağı güzeldi. Grup olarak dinlemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 said: yılın necromancerı ehuehue çok teşekkür ederim o sizin necromancerlığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar