senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben de giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 şimdi tamam diyip susmasını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 *sessizlik ani* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bunlari birakin bir kenara. Bahar senligi donemi elektronik dersinde salak salak kafa patlatirken insanlarin kampuste cesitli eglencelere katildigini camdan izlemek ne kotu bir seydi arkadas.. Hocalar da musade etmiyor ki. Adamlar siz meendissiniz onlar sosyal bilimlerci diye bahane uretiyordu. Ciddi ciddi unide gecirdigim yillara yazik hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben de giderim, sevgilimi omzuma alırım poz da veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 senko said: *sessizlik ani* http://www.youtube.com/watch?v=K8E_zMLCRNg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 muhafazakarlık ile hıyarlık arasındaki ince çizgi napolyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi sevgilinizin iç çamaşırlarla görünmesi cidden raatsız etmiyomu? tamam yani gidinde merak ettigim icin soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 modern kelimesini yazan olmamis zaten sen ustune alinmissin ahhahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 said: Ciddi ciddi unide gecirdigim yillara yazik hani. al benden de o kadar. sonradan gittim paso, okul bittikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yoo etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Pasta said: Modern gençler için güzel bir şenlik ama fetoşun minyonları için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 herkes ic camasirliysa niye rahatsiz etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Napolyonn said: abi sevgilinizin iç çamaşırlarla görünmesi cidden raatsız etmiyomu? tamam yani gidinde merak ettigim icin soruyorum.sen sevgilinle denize girmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ha pardon o da yasaktı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 DAMAM DİYEMEDİ harputlu napolyonn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Napolyonn said: abazanlar için güzel bi şenlik ama eğlenmek isteyenler için değil. dayı içine girmediğin ortam hakkında yorum yapmayacaksın aklının bir köşesinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Napolyonn said: abi sevgilinizin iç çamaşırlarla görünmesi cidden raatsız etmiyomu? tamam yani gidinde merak ettigim icin soruyorum. bizim mezhepimiz geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Napolyonn said: abi sevgilinizin iç çamaşırlarla görünmesi cidden raatsız etmiyomu? tamam yani gidinde merak ettigim icin soruyorum. annenin mayo ile görünmesi seni rahatsız etmiyor mu? gitmeyelim bence plaja o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Napolyonn said: abi sevgilinizin iç çamaşırlarla görünmesi cidden raatsız etmiyomu? tamam yani gidinde merak ettigim icin soruyorum. Herkesin iç çamaşırlı olduğu bir ortamda niye rahatsız etsin ki? Gavatlık yapmadıkları sürece sevgilimin beğenilmesinden de gurur duyarım Benim rahatsızlık duyduğum şey sevgilimin gözükmemesi olurdu http://i.radikal.com.tr/RY12li510x340/2009/10/06/fft28_mf263800.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi ne güzel şenlik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Napolyonn said: abazanlar için güzel bi şenlik ama eğlenmek isteyenler için değil. bunu diyen bunu da dedi http://forum.paticik.com/read.php?13,5353939,page=1#msg-5353989 Napolyonn said: aptalca bir hata ama art niyet yok. sonuçta kimin nerede arandığının kayıtları telekomda tutuluyor eğer telefonuna önceden kayıtlıysa arama kaydını bulurlar "burada aha yakaladık ahauhua" havası estirmeyin boşuna yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yok abi bu adam ciddi olamaz kesin troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar