mascio Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bu kadar bayan baska bir oyun daha olamaz herhalde. hicbir degisiklik yapmadan ayni seyi itelemeye calismak nedir ya. devaminida yapacaklar bir de. ultra gereksiz kimse kusura bakmasin ama gina geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 multisi daha zevkli single ından bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Litminov said: Tüm yobazlar toplanmış konuya.. Oynamak zorunda değilsin. Her oyunu oynaman gerek diye bir kural yok arkadaşlar. Hadi anlamadınız bari gelip buraya saçma sapan şeyler yazmanın bir mantığı yok. Oyundan anladığınız tek şey bir adamın tüm mitolojiyi elden geçirmesi mi yani.. Evet 2 tuşa basınca oyun bitiyor o yüzden oynamayın bu oyunu asdasdasd Atarlı gençlik hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Boneslark said: multisi daha zevkli single ından bana kalırsa Kesinlikle.. Zaten multiplayer odaklı yapıldığı görüşündeyim. GOW 3'ten sonra ne katabilirler ki daha oyuna.. Binbir tane senaryo üretseler de eskisi kadar tutmayacağı görüşündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 O kadar bayık mı ya? Son durum nedir alalım mı? Elim popomda bekliyorum. Co-op var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 multiplayer da ; 8man ve 4man FFA DM 4v4 ve 2v2 Team DM / Domination 4v4 Capture the flag solo veya 2man Co-op zaman bitmeden wave leri temizleme modları var (pve modları biraz daha zayıf gibi yinede , kimi haritada geçmek imkansız olabiliyor belirtilen zaman içinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 birisi satmaya karar vermiş oyunu. oynamayanlara duyurulur keh keh. yasak mı bunu yapmak bilmiyorum gerçi yasaksa kusuruma bakmayıverin. http://forum.paticik.com/read.php?27,6831554,6831554#msg-6831554 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 konu çok vasat ve hiç sürükleyici değil mekanlar 1-2 istisna dışında bayağı underwhelming FEKAT allahım gameplay ne kadar iyileşmiş. birbirinin kopyası 3 oyundan sonra ilaç gibi geldi ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Onceki oyunlara gore baya zorlasmi gameplay. Bodos gireyim ortaligi dagitayim yok, baya baya sopa yiyosun oyle daldiginda. Bir de bazi combat'lar baya zor ya. Normalde oynuyorum ama baya baya agzimi burnumu dagitti medusalar + su soul reaper'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar