Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kadar bayan baska bir oyun daha olamaz herhalde. hicbir degisiklik yapmadan ayni seyi itelemeye calismak nedir ya. devaminida yapacaklar bir de. ultra gereksiz kimse kusura bakmasin ama gina geldi
Mesaj tarihi:
Litminov said:

Tüm yobazlar toplanmış konuya.. Oynamak zorunda değilsin. Her oyunu oynaman gerek diye bir kural yok arkadaşlar. Hadi anlamadınız bari gelip buraya saçma sapan şeyler yazmanın bir mantığı yok. Oyundan anladığınız tek şey bir adamın tüm mitolojiyi elden geçirmesi mi yani.. Evet 2 tuşa basınca oyun bitiyor o yüzden oynamayın bu oyunu asdasdasd

Atarlı gençlik hehehe
Mesaj tarihi:
Boneslark said:

multisi daha zevkli single ından bana kalırsa

Kesinlikle.. Zaten multiplayer odaklı yapıldığı görüşündeyim. GOW 3'ten sonra ne katabilirler ki daha oyuna.. Binbir tane senaryo üretseler de eskisi kadar tutmayacağı görüşündeyim.
Mesaj tarihi:
multiplayer da ;

8man ve 4man FFA DM
4v4 ve 2v2 Team DM / Domination
4v4 Capture the flag
solo veya 2man Co-op zaman bitmeden wave leri temizleme modları var (pve modları biraz daha zayıf gibi yinede , kimi haritada geçmek imkansız olabiliyor belirtilen zaman içinde)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
birisi satmaya karar vermiş oyunu. oynamayanlara duyurulur keh keh. yasak mı bunu yapmak bilmiyorum gerçi yasaksa kusuruma bakmayıverin.

http://forum.paticik.com/read.php?27,6831554,6831554#msg-6831554
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
konu çok vasat ve hiç sürükleyici değil
mekanlar 1-2 istisna dışında bayağı underwhelming

FEKAT

allahım gameplay ne kadar iyileşmiş. birbirinin kopyası 3 oyundan sonra ilaç gibi geldi ohş
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Onceki oyunlara gore baya zorlasmi gameplay. Bodos gireyim ortaligi dagitayim yok, baya baya sopa yiyosun oyle daldiginda.

Bir de bazi combat'lar baya zor ya. Normalde oynuyorum ama baya baya agzimi burnumu dagitti medusalar + su soul reaper'lar.
  • Yeni Oluştur...