Core Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Nasil begendiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 baslik guzel olmus,tesekkurler[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 WMP'in son versiyonunu Windows Update de gorunmuyor? Daha beta mi acaba wmp10? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 öylesine topic açmak yerine biraz bilgi versen çok sevinirdik, "nasıl beğendiniz mi, tartışın" gibi topicler bana çok anlamsız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 aa Gralim af buyurun sizin begenilerinize gore bir konu acamadik.. affedin bizi bu seferlik! bone bu konular derin konular, sana anlamsiz gelmesi normaldir, kasma yani.. ok bab. // ben begenmedim acikcasi.. gorsel olarak guzel ama biraz karmasiklastirmislar.. [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 13 Eylül 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Güzel olmuş v5.V4'den daha iyi diyebiliriz.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: UnKnownTR, 13 Eylül 2004 16:05 tarihinde demiş ki: aa Gralim af buyurun sizin begenilerinize gore bir konu acamadik.. affedin bizi bu seferlik! vs vs vs ha bi de şeye hastayım. adam yeni kullanıcı, forum kuralları harici birşey yapar. "yanlışsın" dediğimizde de, "ulan yeni kullanıcıyım, ne salaksınız siz, böyle de yapılır mı, hayret birşey" moduna girer, o da gariptir. Bazıları yabancı ortamda bile "haklısınız" diyemiyor, içine sindirmek yerine saldırıya geçiyor. Eee bana ne bundan şimdi. Bilmem öyle konuşuyorum işte, siz sonraki mesaja geçin onu okuyun.. (eğer benden sonra bişi yazılmışsa)[signature][hline]Kurallar. Kurallar.. Kurallar... Kurallar.... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Eylül 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 madalyalarin olmasi yada eski kullanici olman senin her zaman hakli oldugunu gostermez.. seni konuya zorla sokan biri de oldugunu sanmiyorum. begenmiyorsan mouseni oynatim konu linkine tiklamama ozgurlugune sahipsin.. son olarak yeni uye oldugumu kim soyledi sana?kayitlardaki tarihin yeni olmasi benim yeni uye oldugumu kanitlayamaz.. sadece bir maskedir o bana gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 niye gocundun ki şimdi :) lafım sana değildi ki.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 Eylül 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar