Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Merhaba beyler,1 hafta önce bir sorun başladı bilgisayarımda Vista 32 bit kullanıyorum.Nod32 ccleaner vs.. düzenli arar registeryi elimin altı tutarım kısacası noobluk yok.Sorunu söyleyim işletim sistemi 1sn lik donma yaşıyor ve mozilla skype msn 30 35 dk çalışınca kasılmaya başlıyor mouseda donma yaşıyor gibi oluyor bu kasılmada.Restart attığımda düzeliyor.SC2 oynayım direkt problem yok mesala ama dediğim programları aynı anda açıp kullanınca bu sorunu yaşıyorum daha önce böyle birşey olmadı...Çözemedim gitti şimdi tekrar uninstall edip kurucağım programları ama onuda yapmıştım...Sıkıştım kaldım format atmıyorum çok bilgi var şu formatı armadan nasıl kurtarırım bilgisi olan veya böyle bir durum yaşayan var mı.HALP
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 firefoxtan kurtul düzelicek büyük ihtimalle
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Sparkcaster said: niye vista? orjinal vista vardır. tekrar win 7 ye parmak vermek istemiyordur. korsan kullanmak da istemiyordur?
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sorunun başlık 1. kelime kurtul ondan lanet olsun adamım
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Notebooksa bir hava kompresörü ile fanlarını temizlettir. Masaüstü ise işlemci fanını kontrol et. Tozlanmadan kasabiliyor makineler arasıra. Saniyelik donmalar diskin kısa süreliğine yanıt vermemesinden de kaynaklanabilir. Son 1 hafta öncesine kadar eğer makinende 2. bir harddisk var ise güç ayarlarıyla bir oynama yaptın mı vista'nın? Güç ayarlarına bir bak. Harddiskleri kapat 20 dk'da ise onu 0 yap. Bu dediğimde ciddiyim. Eğer bu şekilde bir sorun yok ama bir iki saniyelik takılma varsa yine dediğim gibi disk sorunu da olabilir. Harddiskten tıkırdama gibi sesler geliyor mu? Geliyorsa acil olarak yedeklerini al.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi vista bi garip hakkaten bende de oluyordu bu donmalar. Win7 jilet gibi çalışıyor.
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ne bileyim abi vita işte başka öneriniz nedir ? Hdd güç ayarları ile oynamadım sanki işletim sistemide bir sorun var gibi...Skype kapatırken bugün virtual funtion Xx22 bilmem ne gibi bir hata aldım cidden daha önce böyle birşey gelmemişti başıma...işletim sistemini yoran birşey buladım tık edip kasıyor düzenli 10 15 er saniyeler ile ve herşeyi etkiliyor bu.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 vistahahahahaha gibi bi yanıt versek? yok abi acilen vistadan kurtul cidden. sen de rahat et, sen de rahat et. biz rahat ettik, sıra sende! windows'ta rahatlık hayaldi, gerçek oldu...
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Tavsiye ne dostum linux falan mi dersiniz biktim her 8 ayda bir format vs...bu arada duzelttim gibi goruscegiz.(kafama takilan kasmaya yol actigini dusundugum programlari sildim ccleaner registery temizleme uninstalldan sonra tekrar kurdum suan iyi gibi kasmadi halen...neler ile ugrasiyoruz... ) Isletim sistem onerisi pls.Windows 7 diyene KAL VAS FLAM.
Öne çıkan mesajlar