asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Sevgili Patiler, Kısa süreli değil de uzun süreli konaklama alternatifleri için nerelere (web sitesi, realtor falan filan) bakılmalı? Ve bir de ne civarlar bir öğrenci için iyi konaklama bölgeleridir? Ne civar fiyatlar normaldir? Ekstra önerileriniz var mı falan? Şimdiden çok teşekkürler efem.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 gumtree.com zone 3'ten bakıcan. 2 kisilik odada tek kisi haftalık ortalama £80. dogu londra kotudur, insan kalitesi duser. nehrin guneyi biraz uzak kacabilir. batısını cok iyi bilmiyorum ama biraz luks gibiydi yanlıs hatırlamıyosam. kuzeyi bence en guzel yeri, hem arsenal stadına da yakın :)
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Gumtree ye çok dikkat et yalnız feci yalan ilanlar var. Bence de batı en güzel ama batı zone 3 kasabilir biraz çok yakın değil.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 insan kalitesi duser ne lan, sanki adam lord. prens williamin yazlik villasinda kal.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 londra'nın dogusu da turkiye'nin dogusu gibi iste. genelleme yapıyorum tabi, uzerine alınmasın kimse.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 teşekkür ediyorum, bakmaya başladım hemen gumtree ye.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Valla güneye bak bence uzak falan değil. Ben güneyde kalmıştım Wimbledon MERKEZ civarındaki odalara bak fazla uzaklaşmadan. Tam mermezi the broadway. O civarlarda kalırsa çok mutlu olur bence, tube a yürüyerek gitme imkanı, yürüme mesafesinde her şey var zaten alışveriş merkezi dahil. Southfields olur wimbledon dan 5-10dk, Wimbledon Village olur, ama pahalı bir semt baya, kasabilir. Biraz fiyat yükseltirsen Putney olur, tam nehrin kıyısında, central a çok yakın ve güzel bir neybırhuud. böyle. özledim ak.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 easyjet'in sitesinde konaklama için imkanlar var
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bu arada yurt niye düşünmüyorsun? En temizi yurt aslında. Sigara da içmiyorsun sen hem. Ben baya mutluyum yani, lisansımın ilk senesinde de yurtta kalmıştım. İkisinin de yerleri mükemmel(di). Yerine göre de çok ucuz haliyle.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Dyna'nın Londra ile ilgili bi sitesi vardı, imzasında yazılıydı ama bulamadım şimdi, değiştirmiş. Bi öm at bence.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 golondra olması lazım, ama ona bir öm at yine de evet hepimizden iyi o biliyor Londra'yı.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ha kimse mesaj atmadi daha ben de bir bakip sesut ne yazmis gezdim tozdum'a diyince gordum :p http://www.golondra.com evet site adresi bu, kendim yazdim her bir seyi. barinma ile ilgili bilgiler de bulabilirsin.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Oncelikle ne yapmaya geliyorsun? Okula gidecek isen okul nerede? Londra'nin hangi bolgesinde daha cok vakit gecirecegini biliyor musun? Bunlari yanitlarsan ona uygun cevap verilebilir yoksa alternatif cok. Yaz yaz bitmez :) Oncelikle sitemdeki yazdiklarima bir goz at. Zaman bulursan diger yazilarida oku. Dogu'da da guzel yerler var bati'da da boktan yerler var. Genelde evet Londra dogusu pek iyi degil. Dusuk kesim sinifin yillardir yasadigi bir bolge.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 @sesu yurt tercih etmememin sebebi biraz kalabalık bi ekip olarak geliyoruz. yurttan daha ucuza kapatabilir miyiz diye private accomodation geyiğine girsek mi dedik beraberce. Bi de beraber kalmak eğlenceli falan filan. Bizim bölümden düşün 16 kişilik bölümüz, londradaki farklı üniversitelere gelen şu anda 5 kişi olduk. @Dynamick GoLondra'yı takip ediyorum ya. Okudum oradakiler, hatta "Bu sayfaya daha sonra eklemler yapacağım" kısmını merak içinde bekliyorum :) Onun dışında bayağı da faydalı oldular yalan söylemicem de bir de buraya sorayım dedim. Teşekkürler ayrıca! Master için geliyorum. Kampüsüm South Kensington'da. Sanırsam genel olarak vaktim oralarda geçer sanıyorum. Onun dışında keşfetmekle geçeceği için bir süre nerelerde takılınır çok bilmiyorum açıkçası :) Ben bişeyi daha merak ediyorum, mesela centraldan uzaklaştıktan sonra ne bileyim gece falan çıktığınız zaman ya da ne bileyim deli gibi kampüste çalışıyor olduğunuz zaman dönüş konusunda sorun olmuyor değil mi? Ne bileyim, Londra'da metrolar sabaha kadar çalışıyor mu?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Metro aksam en gec 00:30 a kadar calısır genelde. Kaçırırsan Night Bus bulacaksın ya da para sorun degilse taksi tutarsın. Hiç olmadı yürü :) South Kensington da ise okul ulasımın cok zor olmadan ve uygun fiyata ev bulmak için West Kensington, Shepherds Bush önerebileceğim nehrin kuzeyinde yer alan iki yer. Nehrin güneyi istersende Putney bölgesine bakabilirsin. Wandsworth da fena değildir. Bu saydıgım yerlerin hepsinden bisiklet ile okula 20 dk da ulaşırsın en geç. Otobüs ile de rahat olur dilersen. Master için geliyorsan zaten Student Oyster Card alabilirsin. Bu da ulaşımda haftalık veya aylık kart aldıgında %30 indirim demek. Doğu ve güney doğu Londra'yı aklından bile geçirme. (okulun konumundan ötürü diyorum yoksa oralarda önerebileceğim yerler var). Eğer ki türklere yakın olayım sürekli türk yemeği yiyeyim dersen de kuzey Londra düşünebilirsin. Ulaşımı metro ile sağlaman gerekicek o taktirde. Harringay, Woodgreen bölgesi türk yeri.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bilgiler için teşekkürler, ciddi bakınmalara başladık. Vauxhall/Oval civarında bi tane güzel var gibi, iletişime geçicez ownerıyla ama o civarlar nasıl muhitlerdir? Bir tane de Willesden Green'in oradalarda var bi yer. Bi tane de finsbury park'ın oralarda iyi bi yer var gibi. Oralar nasıl yerler? Ne kadar zormuş hiç bir bilgin olmayan bi şehirde ev bakmak ya. Bir de genel bir sorum var nasıl bir yol izlemek lazım bu ev kiralama işinde? Sonuçta istanbuldan iş halletmeye çalışıyoruz, gitmek lazım di mi kesin kiralamadan önce? Aramaya devam... Gumtree dışında major source var mı bu arada, çabuk tükettik gumtree yi :)
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 benim ev finsbury park'a yakındı, guzel orası. digerlerini bilmiyorum. wood green'den falan uzak dur ama.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 willesden green'e gel arada bize gelirsin mangal partisi yapariz :) finsbury park guzel yer oval tarafi ise bazi caddeler idare eder bazi yerler fena. genelde guney londra tehlikeli. nezih yerler de var ama suc orani daha cok oralarda. nehre yakin isen daha iyi ama guneye indikce sakat. brixton, stockwell, croydon, lambeth den uzak dur. vauxhall station etrafinda cok bir sorun olmaz.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://www.zoopla.co.uk/ http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent.html
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hala ev arıyoruz biz. mayısta yazmışım bunu vay be. Borough ve Guy's Hospital civarları nasıldır, güney londraya çok yaklaşma tavsiyesi vermiştiniz ama? Bi de agencylere muhtaç olma ihtimalimizde tavsiye edeceğiniz agency var mı :(
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Guy's Hosp civarı iyidir. Ben o bölgede hemen azcık doguda Jamaica road da yaşadım 8 ay kadar. Merkeze çok yakın yürüyerek oxford st'e 45 dk da gidersin ordan.
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Aynen o civarlar guzel yerler. Yalniz genellikle is yerleri oldugundan gunduz cok kalabalik oluyo oralar. Benim ukulele kursum oradaydi. O yuzden gecesini cok bilemicem ama cok da tehlikeli oldugunu sanmiyorum. Dyna'nin falan bahsettigi guney londra kismina girmiyo zaten orasi. O sanirim daha cok peckham civarlarindan falan bahsetti, kaldi ki oraya gitmeyi birak adini duyarsan kac.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Teşekkürler, bakmaya devam o zaman. orayla ilgili ilanlar görüyorum ama genelde arayınca "it's gone now" diyolar :/
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ben çok ballıymışım direk hackney de islington da kalmıştım :D
Öne çıkan mesajlar