cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ERGENEKON'DAN ÇIKIŞ, Türkler'in en önemli destanıdır değerli seagle takma isimli paticik. Bu dava konusu sözde örgüte ERGENEKON isminin verilmesinin bile TÜRK TARİHİ'ni birilerinin kendilerince bilinçli bir şekilde aşağılaması olarak algılayan bizler tabii ki ERGENEKON'DAN ÇIKMAK İÇİN PERİNÇEK GEREK dendiğinde TÜRKLER'in en önemli kahramanlık destanlarından birine yapılan atıf olarak değerlendiriyoruz ve bu saçma sapan davayı her kim planladıysa onun kafasına geçirecek kişilerin başında Perinçek olduğuna inanıyoruz. Algım-algımız ne eksik-ne de fazla, tam da bu söylediğim şekildedir dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Perinçeğin silivride en az bi 20 yılı daha var, çok düşünmesin bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ama silivriden çılgın proje geçerse su altında da kalabilir, ona da dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 mokoko said: http://26.media.tumblr.com/tumblr_llkcja81wd1qzt4mio1_500.jpg bunu geçen gun ortakoyde gordum. bole afiş mi asılır yahu adasdsa 3 boyutlu tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 vaperon said: Akp son 3 seçimdir var be Çetin abi. Ondan önceki seçimlerde Tayyip Erdoğan'la alakalı? Komik olmuş. Kendinle çelişmişsin biraz. Yani suçlamalarının arasına, Deniz Baykal, Tansu Çiller, Bülent Ecevit, Mesut Yılmaz, Süleyman Demirel hatta Turgut Özal bile giriyor anlattığın kadarıyla. Yok canım. Kendimle çelişmedim. Mevzu zaten AKP mevzusu değil. AKP'ye giden yol zaten o saydığın isimler(Deniz Baykal hariç) tarafından hazırlanmıştır değerli kardeşim. Perinçek her dönem bu milletin çıkarlarını savundu ve her dönem bunun karşılığını misliyle ödedi. Çelişki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 SeaGle said: Perinçeğin silivride en az bi 20 yılı daha var, çok düşünmesin bunları. Yok canım. Söz konusu suçlamalarla ilgili suçlu bulunsa bile yatacağı maksimum süre 5 senedir Perinçek'in.Zaten 3 yıl 2 ay oldu. Senin gibi adamların çıkarı nedir bilmiyorum ama düşündüğünüz gibi seçilemezse 1 yıl 10 ay daha yatar, sonra da MECBUREN serbest bırakılır. Tabii içeride başına bir hal gelmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Ya perinçek gibi adamı sepetlemeye neden mi yok allasen, 20 yıla tamamlanır o dert etmeyin siz. 1, 3, 5 diye başlar zaten hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Hiç istemem ama şu ülke bu duvara bir toslasa var ya. AKP gerçekten ezici çoğunlukla çıksa sandıklardan.Anayasayı değiştirse.Türkiye içinde Kürdistan özerk bölgesi kurulsa.Sosyal hayatta şu ana kadar sinyalini verdikleri ama yapmadıkları değişiklikleri DANN diye gerçekleştirseler. İnternetten izlediğin televizyon kanallarına, içtiğin içkiden el ele gezdiğin kız arkadaşına...Her boka bir karışsalar, memlekette FAŞİZMi soluduğun havada hissetsen-hissetseniz. Çalıştığın işyerinde topluca namaz arası verseniz. Fetocu olmayanın işe alınmadığı bir Türkiye'de ekmek parası kazanmak zorunda kalsan-kalsanız(ki aslında bu konuda Fetocular oldukça yol aldılar). En çok senin gibi adamların durumunu merak ediyorum be seagle. O zaman da böyle espiriler beklerim senin gibi adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Perinçek bir daha herhangi bir yayında "oortumcular" dememeye söz verirse çıksın da aksi halde müebbet yatsın. Perinçek'in adını duyduğum anda fi tarihindeki Reha Muhtar'la Ateş Hattı programı ve Doğu Perinçek'in her lafa "oortumcular" ile başlaması geliyor... Sinir oluyorum... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Şu Doğu Perinçek denen adamı biri sustursa diyorduk hep, hayaldi gerçek oldu. Sağol tayyip; hızlı trenden bile daha büyük bir hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 (Sildim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 cetintas said: Hiç istemem ama şu ülke bu duvara bir toslasa var ya. AKP gerçekten ezici çoğunlukla çıksa sandıklardan.Anayasayı değiştirse.Türkiye içinde Kürdistan özerk bölgesi kurulsa.Sosyal hayatta şu ana kadar sinyalini verdikleri ama yapmadıkları değişiklikleri DANN diye gerçekleştirseler. İnternetten izlediğin televizyon kanallarına, içtiğin içkiden el ele gezdiğin kız arkadaşına...Her boka bir karışsalar, memlekette FAŞİZMi soluduğun havada hissetsen-hissetseniz. Çalıştığın işyerinde topluca namaz arası verseniz. Fetocu olmayanın işe alınmadığı bir Türkiye'de ekmek parası kazanmak zorunda kalsan-kalsanız(ki aslında bu konuda Fetocular oldukça yol aldılar). En çok senin gibi adamların durumunu merak ediyorum be seagle. O zaman da böyle espiriler beklerim senin gibi adamlardan. Sana haftalar önce söyledim sen beni düşünme diye be çetin abi, ferah tut içini. Ben ekmeğimi çıkaracak yer bulurum, varsın fetocular ekmek vermesin. Allah rızkını kestiğinin canını alır zaten, no problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Apo....40 bin kişinin katili. Trilyonlarca Lira harcanarak koskoca bir ada bu şerefsize tahsis edildi. Kaldığı hücrenin duvar kağıtları bile yurtdışından özel olarak getirildi. Hücresinin yeterince güneş alıp almadığı konusu bile tartışıldı. Yalnız kalıyor diye son düzenlemelerle adaya çıkıp arada havalandırmaya çıktığında sohbet etsin diye (yanılmıyorsam)6 tane tutuklu getirildi. Doğu Perinçek...İşçi Partisi lideri. Pek çokları bilmez ama babası Adalet Partisi genel başkan yardımcısı,4 dönem Erzincan milletvekili ve emekli yargıtay başsavcı yardımcısı Sadık Perinçek. Oğlu DEVGENÇ genel başkanıyken parti içinde kendisi aleyhinde yapılan eleştiriler karşısında, "oğlum ne yapıyorsa doğrudur" diyerek sağlam durmuş ve en sonunda genel başkan yardımcılığı görevinden ayrılmıştır. Bu şekilde Süleyman Demirel'in önünü açmıştır. Deniz Gezmiş'in en yakın 2-3 arkadaşından biri. Deniz ilk yakalandığında ilk haber yolladığı ve hemen yanına çağırıp avukatlık vekaleti verdiği kişi Doğu Perinçek'tir. Her dönem adam gibi adamdı ama yanlışları da oldu. Kıbrıs müdahalesine ilk başlarda karşı çıktı. Fakat bu yaptığının yanlış olduğunu daha sonra öz eleştiri ile kabul etti. Çok daha fazla yazılacak şey var ama buraya yazmayayım. Sonuç şu. 3 yıl 2 aydır adına Ergenekon denilen davadan tutuklu. Birkaç aydır kanunla açıklanamayan biçimde 3-4 metre karelik bir hücreye hapsedilmiş vaziyette, tamamen tecrit(hiç kimse ile görüştürülmüyor)ediliyor.4 hafta görüş izni de yasaklandı,gerekçe eşi ile telefonla görüşürken siyaset yapması(bu adam İzmir 2. Bölgeden milletvekili adayı ve kendi yerine eşi kampanyayı yerinde yürütüyor). Özet: Apo'nun gördüğü muameleye bakın. Perinçek'in gördüğü muameleye bakın. Yakışır diyorsanız ben bu konu başlığı altında daha ağzımı açmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Discretion said: SeaGle said: türkçe esnek dil sonuçta. türkçe esnek değil. insan başkasını kendisi gibi bilirmiş. Niye, sende omurilik yok mu? Beton mu döktüler içine, hareket edemiyor musun esnek bi şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 canlar.. LAN BURASI PERİNÇEK BAŞLIĞI MI! reklam başlığı olm burası... devam ettireni alıcam artık ha.. sonrasında, ben görmedim bunu. valla son bişi söyleyip bitirecektim, hiç uyarı gelmedi.. olmasın. uyarı bu. konu partilerin seçim reklamları. perinçek vs ergenekon davası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben başbakan, şu dasaa da yardımcım olsa, tamam bitti işte. win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 çetintaş abi perinçek'i tanıtma başlığı açsın orada öfkemizi kusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Sen aç başlığı, ne kusuyorsan kus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 dasaaa said: canlar.. LAN BURASI PERİNÇEK BAŞLIĞI MI! reklam başlığı olm burası... devam ettireni alıcam artık ha.. sonrasında, ben görmedim bunu. valla son bişi söyleyip bitirecektim, hiç uyarı gelmedi.. olmasın. uyarı bu. konu partilerin seçim reklamları. perinçek vs ergenekon davası değil. tüüü arka sayfada kaldık. özel mesaj fasilitesinden de faydalanmayı unutmayın. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 SeaGle said: Niye, sende omurilik yok mu? Beton mu döktüler içine, hareket edemiyor musun esnek bi şekilde? bende omurilik var ama sende yok. hiç suçu olmayan insanların sebebsiz yere içeride yatmasında senin gözünde bir sorun yok. çünkü o adaletsizlik senin işine geliyor. adalet sana lazım ama başkalarına değil. çünkü senin gibi omuriliksizler çoğunlukta bu ülkede. kaygan ve omurgasızsınız. her şekle girebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bak hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 pirincik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 tabi yeni olmayabilir de http://www.youtube.com/watch?v=7vgjQ669AUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar