Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şiddetli baş ağrısı

Vendy

Öne çıkan mesajlar

vaniLLe said:

e gitsin nörolojiye, her ihtimali tükettikten sonra psikolojik oldugu kanisina varilabilir.
ben de cok cektim bu konuda '=p
hiyar doktorun teki psikolojiktir diye psikologa yolladi. sonra baska bi doktora gittim adam psikolojik olmadigini bilimsel bi sekilde acikladi.
tek bi doktorla sinirli kalmamak lazim yani cidden.
arastirma yap önceden, iyi bi tanesine git.

edit: bu arada benim sorunum bas agrisi ile ilgili degildi, baska bir sorundu.

psiklogo gittim zaten, antidepresanı o vermişti. Sinirli bir yapim var, prozac ve yaninda risperdal verdi(cok fazla sinirli oldugum icinmis). Bu ikisi gercekten bunyemi fazla zorladi, mal gibi olmustum. Bas agrim bir nevi azalmisti ama ilac kullanmak pek mantikli gelmedi.

amphitrite said:

aklıma iki şey geliyor benim. gözlerin renkli mi? genelde renkli gözler ışığa çok duyarlı oluyor. güneş falan değil, bildiğin her türlü parlak ışığa hassasiyet gösterebiliyor. bu da feci baş ağrısı yapıyor. bi de hiç kulak burun boğaza gittin mi? benim burnumda kemik eğriliği vardı ve lanet bi baş ağrısı yapıyodu. dediğin gibi ne bi işimi halledebiliyodum ne de bi şeye odaklanabiliyodum. ameliyat oldum, rahat nefes almaya başlayınca baş ağrısı falan kalmadı. şimdi sadece fazla ışığa maruz kaldığımda gözlerim dolayısıyla ağrıyo başım. bunları sor soruştur istersen.

Gozum renkli evet. Kulak burun bogaza gitmedim hic, kemik egriligi yok sanirim ama bi doktora gideyim.

2 farkli norolog a gittim, 2 side ayni seyleri soyledi ve bir sonuca varamadim. Anladigim kadariyla daha prosuna gitmem lazim. Akupunktur da fena fikir degil aslinda ama hep para tuzagi gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı problem bendede var

hatta bu gün saat 17,00 gibi eve zor geldim baş ağrısından. artık dayanacak gücüm kalmadığı için.
arabayı bile kullanırken zorlandım.

hergün ağrıyor mutlaka ama bazen aşırı derecede fazla ağrıyor.

avmigran kullanmıştım bi dönem o geçiriyor / hafifletiyor ama bünye hergün o hapı istiyor.bıraktım. hap atmamaya calısıyorum mecbur kalmadıkca.
(ben cok ağrı olunca uyumaya çalışıyorum 30dk falan uyusam kesiliyor ağrı)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
omurilikten sıvı aldıranlarda şiddetli baş ağrısı görülüyor sıvı seviyesi normale gelene kadar. omurilik sıvında sızma falan olabilir mi? arkadaşımın iş yerinde elemanın biri bi problem yüzünden omurilikten sıvı aldırıyo tahlil için. sonra kapatıldığı sanılan yer meğer tam kapanmamış ve sızma olmuş. çocuk aylardır şiddetli baş ağrısı çekmiş işe bile gidememiş o derece.

benim aklıma bu geldi.

edit: 3 sayfayı okumadan yazdım evet. en azından bilgilenmiş oldunuz sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Kronik sinüzit olabilir mi demeye gelmiştim. Boyun fıtığı sakattır arkadaşım büyürse boyundan aşağını bile felç edebilir kendine dikkat et.Doktorun dediklerini fizik terapini aksatma aman diyim.

edit; teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.

1 tanesi ciddi dedi. Diğer 2 si pek problem yaratmaz dedi. Fizik tedaviye 2-3 hafta sonra başlayacağım.

Bilgisayar başında düzgün şekilde durmadığım için olmuş yıllardır :)
Günün 15 saati bilgisayar başında geçiyor. Kafamı eğmeden ekrana bakıyorum artık. Monitörün altına kutu koydum. İş yerindede laptopun altına yüksek bir kutu koyuyorum şuan için idare ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Vendy said:

4 yıldan uzun bir süredir ciddi şekilde baş ağrısı çekiyorum.
Günde 3-4 tane ağrı kesici kullandığım oluyor.
MR çektirdim, göz doktoruna gittim, stresden dolayı dediler antidepresan kullandım, gerekli gereksiz tüm tahlilleri yaptırdım ama hiçbir sonuç alamadım. Ağrıdan dolayı hiçbirşeye konsantre olamıyorum. Sabahları başağrısı ile uyanıyorum. 7+ saat uyumuş olmama rağmen. Sırf ağrı kesici alabilmek için kahvaltı yapıyorum.
Sağlık hakkında forumdan yardım istemek pek mantıklı değil bende biliyorum ama ne yapmam gerektiğini artık bilmiyorum. Gittiğim tüm doktorlar birşey çıkmayınca antidepresan verdi.

Öncelikle geçmiş olsun.
Sonra da bütün anlı şanlı özel hastahaneler, profesörler hikayedir derim kardeşim.
Çapa veya Cerrahpaşa'ya git. Doğru düzgün seni tepeden aşağıya muayene etsinler.

Abi ben onları da yaptım, hiçbir faydası olmadı diyorsan kişisel tavsiyem de hiçbir şey sağlığından daha önemli değildir. Her neyi stres yapıyorsan kendine-üni. sınavına mı hazırlanıyorsun ya da kazandın bir yerde mi okuyorsun veya bitirdin üni.yi girdin bir yerde mi çalışıyorsun- her ne sana bu stresi yaşatıyorsa o şeyden vazgeç. Bol oksijenli memleket köşelerinden birine git mümkünse orada yaşamaya başla. Temiz hava, bol doğal gıda...

Doktorundan onay alıp NOVALGIN hap denemeni de öneririm. Zamanında ben de çok çektim migrenden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...