odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 link filan var mı ? daha önceden almış olan. netbook aldım samsung n150 plus ama starter da çok rezalet kısıtlamalar var. ekran arka planını değiştirmek için bile ekstra program yüklemek gerekiyor. arkadaşın notebookundanki keyle home premium a yükselttim fakat aktifleştirmiyor bu seferde. bir notebook bir de netbook da aynı anda sorunsuz çalışabilecek win 7 home premium tr 32 bit key nereden satın alabilirim netten var ise ? bir ara ikinci el sitelerinde filan satılıyordu sanki. bu arada netbook 2 gb ram 1,66 ghz n455 ve 250 gb hdd var. home premium da sorun olur mu dersiniz uzun vadede kasma filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 250gb ram varsa hiçbişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?27,5476343 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 aynı netbook bende de var win7 ultimate yükledim mis gibi oldu valla. starter rezaletti performansı da leş. ultimate yükledim hızlandı baya bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Finaller ertesi alacağım notebook da Starter ile geliyor. Şunu alacağım üzerine: http://store.microsoft.com/microsoft/Windows-Anytime-Upgrade-Windows-7-Starter-to-Home-Premium/product/83D7A62A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 netbook u kampanyadan 500 tl ye aldım şimdi üstüne bir de 80 dolar işletim sistemi biraz sıkıntılı olur benim açımdan. bu gerge'nin verdiği linkten gelen key'i vista yüklü gelen laptop'da da kullanabilir miyim acaba ? sanmıyorum gerçi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar