roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sıradan bir 737-800'ün, durur halden havalandığı ana kadarki ivmelenmesini bilen var mı? ya da şöyle de sorabilirim, 1_ durur halden tekerlekleri kestiği andaki ana kadar geçen süre. 2_ tekerleklerin kesildiği andaki hız. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 300-400 km bişe süreyi 30 saniye diye sıkıyım. ivme baya iyi geldi kulağa sdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yukselis anı 120-140 knotts ortalama. ama bu ucagın doluluk oranına, ruzgar siddetine vs gore degisiklik gosterebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Laorx said: 300-400 km bişe nAPTIN BABOLİ iststatuste bakıyom 248 fln genelde Lütven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sen nereden bakıyorsun ben sıktım kafadan ztn bilmiyorum. ama yakın sıktığmı düşünüyorum:} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 km ile ivme mi olur olm sdfsdf 2,5-3,4m/sec^2 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hız o hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 2_tekerleğin kesildiği andaki hız demiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 çok zevkli oluyor neden diye sorcaksınız diye girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 off tamam. sadece 0-100 arasını 4 saniyede çıkabilen tesla roadster'in ivmelenmesine benzer ne yaşamış olabilirim diye düşündüm, aklıma uçak kalkışı geldi, sonra mhh çok kötü bi fikir bunları karşılaştırmak dedim. o yüzden sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 saniye kareye hız demiş biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yok ucakların ivmelenmesi onlarla bir degil pek. ancak savas ucakları falan. ben 2.3 saniyede 80 mph'ye ulasan roller coastera binmistim mesela. aklım gitmisti, ama cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ohaaaa 2.3sn 80mph bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 görüntüde kayma oldumu hızlanırken? hep merak etmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ben acayip korkuyorum roller coaster tarzı aletlerden. inanılmaz korkuyorum yani. çok dandik ufacık modellerde bile binip "anaski bit artık bir allahım nolur" modunda kalıyorum yani. hayatta binemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 vaperon said: saniye kareye hız demiş biri. soru ivme, uçak kalkışındaki ivmelenme cevap ivme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 olm ne kadar fakiriz lan. "bir spor arabadaki ivmelenmeye benzer bir deneyimi acaba nerede yaşamış olabiliriz" diyoruz resmen. birisi roller coaster diyo, diğeri uçak diyo, bilmemne diyo. millet bunu spor arabasında her gün yaşıyo. kendimi kötü hissettim şu an. ama olsun uçağa binemeyen de var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 çok hızlı koşarsan bence yaşayabilirisn wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 benim uçak ivmelenme olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 goruntu falan kalmadı ki abi. daha ne oldugunu anlamadan 50 metre tepedeydim zaten. baslıgını acmıstım ya. alet su. 10 saniye falan suruyo turu tamamlaması eahueha. http://blog.play-and-stay.co.uk/wp-content/uploads/2010/10/stealth-ride.jpg http://www.youtube.com/watch?v=XIOK73JNV3A bu video anlatıyo olayı :) gosterilenlerin hepsine bindim. ayakların asagıya salık olanı inanılmaz eglenceli. ama bi stealth degil tabi. http://www.youtube.com/watch?v=Btlgsbexg_A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 şunlara korkmadan binebilen insanlara çok imreniyorum. bi dünya fırsatım oldu bi sefer adım atmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dünyanın en güzel şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 türkiye ye bi getirmediler şunlardan ya yok mu bi allahın zengini yatırım yapsın bi park yapsın şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 o videoyu izledim ardından bi video daha izleyeyim dedim yarısında ne tırnak kaldı ne tırnak eti, avuç içlerim falan hayvan gibi terlemiş, lanet olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Altında ray olmasa bile binerim ona. Bi tek alabora ranger benzeri aptal şeylere binmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar