sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 fellahlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yalniz ikinci golde rakipten topu kaparken inceden bir faul var gibiydi ^^ Yine de tabi hakettiler diyebiliriz gz diyorum adamlara.Ayrica lol @ hakeme sarilan oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yenerk85 said: aramızda mersinli var, olimpik stad temeli atılıyo 17 mayısta, malum 2013 akdeniz oyunları. Her maç full çeken 18bin kişilik stada cuma 2 saatte 50bin bilet satıldı. kasımpaşa buca falan yerine büyük şehirlerin takımları renk katar, neden sevilmemiş anlamadım.buca dediğin yer mersinden büyük dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yanlız hakkaten baktım takdir ettim 850binmiş buca nufusu, yarısı kadar var nerdeyse mersinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 sehir olmus lan buca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kasımpaşa da şehir olmuş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ozerk ulke olucak kasimpasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bence süper ligimizde daha çok İdman Yurdu ve Köy Hizmetleri takılı takım görmeliyiz. Çok sevindirici oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 seyircisi olan takımlar çıksın böyle. mersin'e de gidilsin biraz. sevindim ben :) seneye kim düşerin cevabı daha zorlaşıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ya dalga geçiliyor da idman yurdu, idman yapılan yer demek köy hizmetleriyle falan ne alaksı var gayet sportif bir isim, ligdeki 10küsür aspor bspor cspor isimleriyle gavurlar dalga geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar