Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/garaj/marushin-tnt-888-kintaro-sifir-urun-90544421 içinin çıkabilmeside önemli temizlik açısından tabi
manve Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yurt disina tasininca turkiye'de birakmistim marushini. Onun disinda bir sikintim yoktu valla. Valla biraz fazla renkli bir kask :D ama seviyordum ben ehehe
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 havalandırma, vizör, ve görüş açısı olarak gayet iyi. yüksek hızlarda biraz ses alıyor, ama her kaskta olan bir sorun diye biliyorum.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 tamamdır fiyatıda nays sağlam mı peki? sharpta n85 var :/
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 aldığım hafta arkadaşlarla 1-2 yumruk attık, bana mısın demedi. sonradan öğrendim kılcak kırık oluşurmuş öyle salak salak vurunca, tam embesiliz D: ha sharp testi olarak n85'ten kötü olacağını düşünmüyorum, korur yani.
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 he bi de onun 'kaskına bakayım, lolololo (yumruklar arka arkaya) ' versiyonu var.laf ta anlatamıyosun adama, böyle böyle onların içindeki malzeme bi kerelik falan diye.aman kaskın da çok değerliymiş.
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://i.imgur.com/KQiThUZ.jpg http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6155&m=44&g=598&o=82&s=1392 bende bundan var baya memnunum. yanında K-4 yazmıyor gerçi, yazmaması daha iyi
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 manve said: Spiegel said: manve said: aktiftablet said: Konunun bu kadar hareketli olması ne güzel. Cumartesi ilk ciddi roadtripimize çıkıyoruz 4 kişi, Hırvatistan'a kadar gidicez. Şans dileyin. Bu arada uyarmak istediğiniz noktalar varsa da bekliyorum :) edik: bu arada diavelstrada ne kadar iyi ya, o yolları bu makinayla gitmek vardı aslında ama 26K euro :( kolay gelsin, cok eglenceli oluyor motosikletle uzun yol gitmek. ben yunanistan bi de bulgaristan planliyordum zamaninda, o zaman arastirdigima gore, bulgaristan taraflarinda yolda gezen ceteler varmis onlara cok dikkat edin diyorlardi. tam mad-max senaryosu yazmislar sana da ne cetesi varmis bulgaristan'da? sons of anarchy mi? =) valla bulgaristan gocmeni bir arkadasim arabayla giderken bile tedirgin oldugum yerler var demisti. internette okumustum boyle bir kac olay. Gerci benim planlar arasinda cadir falan vardi :) gitmeden bilemezsin ama bulgaristanda sanmiyorum ceteler fln belki ufak bir kisminda vardir, ordan da gecilmeden gidilebilir yol boyu herhalde.
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Loxias said: http://i.imgur.com/KQiThUZ.jpg http://www.mototas.com.tr/urunlistele.aspx?id=6155&m=44&g=598&o=82&s=1392 bende bundan var baya memnunum. yanında K-4 yazmıyor gerçi, yazmaması daha iyi agv alacaksaniz rossi'den sasmayin, boyle rengarenk isil isil bir rossi kaski var agv'nin cok pahalidir ama. =)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Muayenemi kaçırmışım 3-4ay kadar. Neye bakıyorlar motorda
uk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ben de AGV K-4 Beyaz kullanıyorum. Baya memnunum. Alırken Scorpion, Nolan, Shark marka aynı segment kaskları da denedim. Aralarında kafama en rahat olan AGV idi, ben de onu aldım. Bu arada dikkat edin, dahili güneş vizörü olanlar genelde biraz daha ağır oluyor. Edit: diğerlerinden biri daha rahat olsaydı onu alacaktım. Ama kesinlikle deneyin hepsini..
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bugün mercedesin birini yavaşça geçerken bilerek önüme kırdı, görmedi herhalde dedim. Sonra geçmeye çalışırken sürekli önüme kırıp fren yaptı, hatta tekerim kaportasına değdi bir sefer. Nasıl olsa yakalıcam dedim, sakin sakin arkasından takip edip 2. ışıklarda yakaladım. O kadar cama vurdum, kapısını zorladım, açmadı kapıyı. Bir şey yapmıcam orospu çocuğu aç şunu dedim, kandıramadım. Açsa kıracaktım boynunu.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 dikizi kırsaydın Edit:öff sayfa başı
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 en son yeşilde kaçarken dikizi içeri doğru kapadım. keşke kırsaydım.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Laorx cenabet misin bu kacıncı ayrıca daha da takip edip lastiklerini kesseydin
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bugün Çekmeköy yolunda ufacık yağmur yağdığı için üç kaza gördüm yolda. Bu kadar öküz trafikte cidden büyük başarı, dümdüz yolda kaza yapmayı başarıyorlar. Laorx yolda sinirlenmemek lazım, hep zararlı çıkan biz oluyoruz çünkü. Bırak gitsin. Ama dururken yakalarsan acıma :P.
uk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 çekmeköy yolu efsane ya, hafta içi her gün gidip geliyorum. bu arada çekmeköy-şile yolundan gelirken madenlerde çok dikkatli olun, bazı öküzler dal-çık ın dalma kısmında yolcu indiriyor asfdhsgf öncesine çit örmüşler millet hala zorluyor.. çitlerin koyulmasının ertesi günü kaza vardı orada..
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ilk başta beynime kan doldu ama Reşat Arbaş tavsiyelerini aklıma getirmeye çalışıyorum böyle durumlarda, "sakinn sakinn" diye arkasından takip ettim. Işıklarda nasıl yusufa bağladıysa yeşil yandığı an uçtu gitti, binip bir yarım saat etrafta sapık gibi aradım ama bulamadım.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 NolaxThensbane said: Laorx cenabet misin bu kacıncı ayrıca daha da takip edip lastiklerini kesseydin cenabetlik mi bilemedim, kafayı yemiş millet. kaskıma istanbul is dark and full of terrors yazdırcam, az kaldı.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Yanlış hatırlamıyorsam önce köpek sonra sulu viraj şimdide bu, bir sıkıntı olduğunu kabul etmelisin.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 duştan duşa atlıyorum her gün, yarın motora duş aldırayım. belki düzelir şansım.
Öne çıkan mesajlar