Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 güzel agustos sonu türkiyedeyim. bir bulusma yapalim. seninde gelisini kutlariz.
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Vingthor said: ağustos sonu istanbuldayım net spiegel eğer para vurursam öyle burdan mc kurarım. haha guzel olur valla, elemana yazsak da bize birer motor alsa ;)
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben ducati multistrada istiyorum, tişikkirlir.
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 haha adama 155bin cikti, 155 milyon tl degil. =)
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yivruum http://i.imgur.com/DIRR8GW.jpg
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 oo aldın mı? hayırlı olsun. ilk 2-3 hafta özellikle dikkat et, sağa sola dönerken bir anda gaz verme.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 zipzip said: diavel carbon senden bir dyna istiyorum falan beklerdim. yanılmışım.. ):
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yazdım ya geçen, yetebildiğim zaman son motor diavel alırım.dyna değil de şu an gv650ye takmış vaziyetteyim.gel gör ki izmirde 1 tane var ikinci el.
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ama lanet olası iron 883 çok içimde kaldı söylediklerinden sonra.kötüymüş falan ef
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi bi üst modeliyle arasnındaki fark o kadar saçma sapan ki yani vibrasyonundan ve rahat olmayışından o kadar çok şey okudum ki akıl alır gibi değil. bende çok kırgınım kendisine. bide şey çirkin eline fırsat geçen direk satmaya çalışması çok bozdu beni.
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 o yuzden xl1200 nightster bakin diyorum ben de size 2005 2006 falan bulabilirseniz =)
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Laorx said: oo aldın mı? hayırlı olsun. ilk 2-3 hafta özellikle dikkat et, sağa sola dönerken bir anda gaz verme. alalı 1 ayı geçti aslında. ilk aldığımda ışıklarda tam dururken bi devirdim firen pedalını kırdım. zaten sanırım baya dandikmiş, kırılmayan yok diyorlar. onun haricinde bi olay yaşamadım. geçen hafta sonu rivaya gittik arkadaşla falan. baya eğlenceli oluyor grup olarak gezmece falan. bi hafta sonu pati toplaşkası yapmak lazım
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Arkadaşlar eğer ilk defa motosiklet kullanacaksanız kesinlikle 250cc altı başlayın. Ben 189, 80 kilo adamım ilk bindiğimde Duke bile büyük gelmişti. Öğrendikçe motosiklet altında küçülüyormuş gibi hissediyorsun zaten. Ben ilk günlerde çok tırstım mesela, zira kaza falan yaparsam moralimin bozulacağını, hevesimin kaçacağını bildiğimden yavaş yavaş başladım, sabah 5 de çıkıp antremanlar yaptım vs. Kendimi şahsen ilk günlerde düşünemiyorum 600cc lik bir motora bindiğimi. Hem ağır, hem kontrolü zor, hem virajlara falan biraz hızla girsen yatmaya korkacağına falan yolun dışında bulabilirsiniz kendinizi. 250cc altı iyidir, şu aralar bu segmentde en hoş gözükende Duke tabi =)
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben ilk 250 ninja ile basladim, ilk gunler dedigin gibi tirsa tirsa gidiodum, bir kere de u atarken devirdim motoru fazla gaz verdigim icin ki 250cc nin gazi 600lerin yaninda hikaye. sonra sonra alisiyorsun, ruzgar baya tirstirio ikinci olarak ilk otobana cikinca 80-90 km hizlari gectiginde, sonra ona da alisiyorsun, virajlar ama bu otoyol cikisi olan tam 360 donduren virajlar sikinti oldu sonra, onlara da yavastan alistim, hala en son ama virajlarda bi tedirgin oluyorum bu otoyol cikislarinda. sonra en son challenge da kopruydu ve kopruyu de sikintisiz gecmeye basladin mi biraz palazlaniyorsun, ama gene de hep dikkatli olmak gerek motorun ustunde, korkak kullanmak demiyim de atarli, hizli, ani seyler yapmamak gerek motosiklet uzerinde, cunku araba kullananlar zaten acemi cogu bir de sizin neler yapabileceginizi kestiremiyorlar en tecrubelileri bile bazen. 250yi sattim sora aradan 6 ay gecti hic motora binmedim, en son gecen agustosta bi honda cbr 600rr kiraladim bakalim nasil olacak diye. ilk yarim saat baya tirstim ama sora alisiyorsun ona da. tam 9 saat motorun ustunden inmemistim, parmaklarimi hissetmedim 2 hafta ondan sonra. =) simdi bu aralar gene bir gunluk kiralayim diyorum paslanip paslanmadigimi gormek istiyorum, malesef motor alacak durumum yok ama en azindan 6 ayda bir de olsa bir gun kiralayip pasi atmak gerek.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben nası bi deliymişim anasını satıyım
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Loxias said: alalı 1 ayı geçti aslında. ilk aldığımda ışıklarda tam dururken bi devirdim firen pedalını kırdım. zaten sanırım baya dandikmiş, kırılmayan yok diyorlar. benim hem vites hem fren pedalı kırıldı, düşer düşmez gidiyor onlar. diğer forumlarda millet kırıp durmuş, iyi bir şey diyolar kırılması ama, neresi iyi anlamadım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konunun bu kadar hareketli olması ne güzel. Cumartesi ilk ciddi roadtripimize çıkıyoruz 4 kişi, Hırvatistan'a kadar gidicez. Şans dileyin. Bu arada uyarmak istediğiniz noktalar varsa da bekliyorum :) edik: bu arada diavelstrada ne kadar iyi ya, o yolları bu makinayla gitmek vardı aslında ama 26K euro :(
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 konu hareketli de konuşanların yüzde 60ının motoru yok :D
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 aktiftablet said: Konunun bu kadar hareketli olması ne güzel. Cumartesi ilk ciddi roadtripimize çıkıyoruz 4 kişi, Hırvatistan'a kadar gidicez. Şans dileyin. Bu arada uyarmak istediğiniz noktalar varsa da bekliyorum :) edik: bu arada diavelstrada ne kadar iyi ya, o yolları bu makinayla gitmek vardı aslında ama 26K euro :( nasil gidiyorsunuz route nedir?
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 zipzip said: konu hareketli de konuşanların yüzde 60ının motoru yok :D otelin varmi?
Öne çıkan mesajlar