Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Spiegel said:

forty eight alin o zaman madem iron 883 kesmedi =)

ama forty eight 31 32 2. elleri.

kesinlikle forty eight. bizim bayiye gecen ay geldi altin sarisi renklerin de bebek bebek. kivircik bi hatun alicak. hani demiyo degilim kacir ulan motoru. 883'den kat kat daha gosterisi olan bir seri forty eight. kirmizi ve catlak turkuaz bunlar en pahali renkleriymis bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

kawasaki servisi pahalidir. parcasi pahali yani, aldigina pisman edebilir hatta birsey olursa o kadar soyliyim. normal servis ucretleri de diger markalara gore yuksek bence.

Doğru diyosun da hangi markanın parçası ucuz? Kaza yapsan grenaj değişecek olsa mesela, var mı ucuzu? Periyodik bakım için 130tl de bana uygun geldi açıkçası.

zipzip said:

düzeltildi mi bilmiyorum ama gv 650nin kronik bi problemi var.ama ne olduğunu bilmiyorum tam.bütün ilanlarda yazıyor 'kronik hataları düzeltilmiş' diye

Abi yazmıştım ya, alternatör. Şarj etmeme sorunu çıkıyor, yolda giderken akü bitebiliyor bu durumda.

Vingthor said:

2007 öncesi modellerde varmış o

şöyle bir yüzeysel karşılaştırması var

http://www.moto123.com/motorcycles-specs/Hyosung/2013,GV650.spy?make2=Harley-Davidson%20(R)&model2=XL%20883N&year2=2013

Kağıt üstünde Hyo her özelliğiyle Harley'den üstün görünüyor. Daha küçük hacimli, daha az yakan, daha güçlüü motor. Bu arada Hyo su soğutmalı, yanlış yazmışlar sanırım, 250likleri hava/yağ soğutmalı. Ayrıca Hyo'da ters ön çatal var, bir tek sesi hiç cruiser gibi değil bu motorun, gt650 ile aynı motor bloğu var ne de olsa.
Yalnız Hyo daha uzun, ve oturuş pozisyonu daha absürd :D (ben üstüne oturamadım bu motorun, ayaklarım peglere yetişmedi öyle diyim)

xwhiplashx said:

Spiegel said:

forty eight alin o zaman madem iron 883 kesmedi =)

ama forty eight 31 32 2. elleri.

kesinlikle forty eight. bizim bayiye gecen ay geldi altin sarisi renklerin de bebek bebek. kivircik bi hatun alicak. hani demiyo degilim kacir ulan motoru. 883'den kat kat daha gosterisi olan bir seri forty eight. kirmizi ve catlak turkuaz bunlar en pahali renkleriymis bu arada.

Abi o motorun lastikleri neden o kadar kalın yanaklı. Hem çok çirkin duruyor, hem de yol tutuşunu kötü etkiler kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda 883 alicisi bize hic cikmadi. Zorunlu olarak sectirilen bir model oldu. Demo oldugundan dolayi. HD modellerine bakildigin da 883 genellikle baslangic motoru olarak tanimlaniyor. 883'e aksesuarlar digerlerine gore daha uygun fiyata geliyor. Sadece HD magazalarindan degil disaridan da baska firma altindan aksesuarlarda bulabiliyorsun. Secim bu yuzden olabilir.

Cok komforlu bir model oldugunu soyleyemem. Hafif bir motor, daha cok bayan tipine uygun olan bir motor. Uzun yolda tercih edilmeyen bir model. Daha cok arkana hatunu at tur at misali olan bir model. Bana soracak olursan ince tipinden dolayi bir de siyahlik/matlik bu modele cok gidiyor. O yuzden secimlerim arasinda ilk 3'e girer.

Tek bize 883'unu satmaya gelen bi hatun oldu o da maddi durumdan dolayi.

Edit. : HD'de pahalilik olarak degerlendirmeyi yapanlara bakma o cok yanlis. HD kendi basina apayri bir marka ve kalite. Yani afedersin tek kiclik koltuk cikarsa milyonlarca alicisi olan bir marka. O yuzden disardan gelen o tip seslere cok takilmamakta fayda var. HD'ye oturup turu atmak onu hissetmek ve milletin kafasinin donup sana bakmasi. Gerisi hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan gece gece virajdaki sıvı sebebiyle kayıp düştüm..

işin trajikomik tarafı sıvıyı görünce yavaşladım düzgünce geçeceğimi düşündüm, kayıp düşermişim bir de diye aklımdan geçirirken arka teker kaymaya başladı asfdsdgdfh

tam olarak şu nokta, geçecek olan varsa aman dikkat:

https://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=40.963608,29.105278&daddr=&hl=tr&geocode=&sll=40.963616,29.105272&sspn=0.002742,0.006539&vpsrc=6&mra=mift&mrsp=0&sz=18&ie=UTF8&t=m&z=18&iwloc=ddw0
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah.

sol dizimde incinme var, kızarmış baya, birazda soyulmuş..

evden çıkarken dizliği almayı da unuttum, alsaymışım baya işe yarardı..

bu arada emin değilim ama yerdeki sıvı sanırım benzindi, gerçi benim motordan da geliyor olabilir ama var mı öyle bir ihtimal ? herhangi bir akma vs yoktu çünkü motorda
Sosyal ağlarda paylaş

uk said:

ulan gece gece virajdaki sıvı sebebiyle kayıp düştüm..

işin trajikomik tarafı sıvıyı görünce yavaşladım düzgünce geçeceğimi düşündüm, kayıp düşermişim bir de diye aklımdan geçirirken arka teker kaymaya başladı asfdsdgdfh

tam olarak şu nokta, geçecek olan varsa aman dikkat:

https://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=40.963608,29.105278&daddr=&hl=tr&geocode=&sll=40.963616,29.105272&sspn=0.002742,0.006539&vpsrc=6&mra=mift&mrsp=0&sz=18&ie=UTF8&t=m&z=18&iwloc=ddw0

geçmiş olsun, neden ıslaktı asfalt?

diğer semtlerde nasıl bilmiyorum ama bakırköy belediyesi son 1 aydır çiçekleri suluyoruz diye asfaltı sırıksıklam bırakıyor, dikkatli olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...