Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

seigen said:

moriQ said:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/577485_302324866515056_362425342_n.jpg

nedenn

Sorsan 2 aşkımı dövme yaptım qanqa der :P.

Ama prohel dizlik ve gsx-r ikilisi daha ilginç, 600+ cc SS alsam tulum giymeden kontak açmam. İşin bütün havası orada bence :P.

motoru satarsın da dizliği satamazsın abi, gerek yok böyle şeylerin iyisini almaya =)))
Sosyal ağlarda paylaş

bugun caddede 60la giderken kör sokaktan taksi fırladı manyak gibi 5 metre önümden. ben de sol şeride geçiyordum o sıra fakat herif iki şeridin ortasına fırlayınca fren yapmak zorunda kaldım, direksiyonu kitledi lastikler de yeni olunca kaydı yan yattım :( motora bişey olmadı da ben telef oluyordum motoru kurtarıcam diye salak gibi. güzelim pantolonun dizi yırtıldı, bacak ağrısıyla kaldım işe gittim bi de üstüne.

taksici pezevenk de durmadı bastı gitti. öküz dolu trafik resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün 27500 km sonra ilk kez artçılı bindim, yeminle pişman oldum :P. Lastik basıncı tek kişiye göreydi, süspansiyonda öyle ayarlıydı. Artçı motor kullanan arkadaş, cep telefonuyla yolu tarif ediyor, bir o yana bir bu yana oynuyor, yerinde durmadı :D. Binince zaten arka çöktü, ön teker yere basmıyor, düşük hızda acayip sarsılmalar falan. 7-8 km yolda ter içinde kaldım :P.

Eğitimde artçılı sürüşte kontrol artçıda demişlerdi, cidden haklılarmış.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bugun caddede 60la giderken kör sokaktan taksi fırladı manyak gibi 5 metre önümden. ben de sol şeride geçiyordum o sıra fakat herif iki şeridin ortasına fırlayınca fren yapmak zorunda kaldım, direksiyonu kitledi lastikler de yeni olunca kaydı yan yattım :( motora bişey olmadı da ben telef oluyordum motoru kurtarıcam diye salak gibi. güzelim pantolonun dizi yırtıldı, bacak ağrısıyla kaldım işe gittim bi de üstüne.

taksici pezevenk de durmadı bastı gitti. öküz dolu trafik resmen.

geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

Geçen gün 27500 km sonra ilk kez artçılı bindim, yeminle pişman oldum :P. Lastik basıncı tek kişiye göreydi, süspansiyonda öyle ayarlıydı. Artçı motor kullanan arkadaş, cep telefonuyla yolu tarif ediyor, bir o yana bir bu yana oynuyor, yerinde durmadı :D. Binince zaten arka çöktü, ön teker yere basmıyor, düşük hızda acayip sarsılmalar falan. 7-8 km yolda ter içinde kaldım :P.

Eğitimde artçılı sürüşte kontrol artçıda demişlerdi, cidden haklılarmış.

artçının tecrübesi çok önemli. Motor sürmeyi iyi bilen bi artçının varlığını anlamayabilirsin bile.
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

@DoruK
Geçmiş olsun :(.
sağolasın

geçen ben motoru parkedip gittikten sonra öküzün biri yanıma parkederken koruma demirini egzoza sürtüp iz bırakmış. kırıcaktım motorunu orada zor tuttum kendimi. bilimum bezle vs. çıkarmaya çalıştım çıkmadı siyah boya izi plastikten. yarım saat sürdükten sonra sıcakken tırnağımla çıkardım ama tabii yakından bakınca gözükecek kadar hafif bi iz kaldı üzerinde :/
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam taksinin biri müşteri almak için anayolun ortasında sola önüme kırdı, fren yaptım ama çarpıp kaldırıma çıkmaktan kurtaramadım motoru. Yavaş vurdum aslında, ama sol far grenajı ortadan kırıldı.

adamlar çok patavatsız ya, ne bir sinyal ne arkasına bakma. Polis çağırıp şikayet etsem mi diye düşündüm, ama arkadan çarpan her zaman suçludur aklıma geldi. Bir de grenaj dışında fazla hasar olmadığı için uğraşmak istemedim. Nefret ediyorum şu taksilerden.

Artık en soldan gitmekten vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım, sola bakmadan manevra yapan çok kafasız var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...