aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 seigen said: moriQ said: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/577485_302324866515056_362425342_n.jpg nedenn Sorsan 2 aşkımı dövme yaptım qanqa der :P. Ama prohel dizlik ve gsx-r ikilisi daha ilginç, 600+ cc SS alsam tulum giymeden kontak açmam. İşin bütün havası orada bence :P. motoru satarsın da dizliği satamazsın abi, gerek yok böyle şeylerin iyisini almaya =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bugun caddede 60la giderken kör sokaktan taksi fırladı manyak gibi 5 metre önümden. ben de sol şeride geçiyordum o sıra fakat herif iki şeridin ortasına fırlayınca fren yapmak zorunda kaldım, direksiyonu kitledi lastikler de yeni olunca kaydı yan yattım :( motora bişey olmadı da ben telef oluyordum motoru kurtarıcam diye salak gibi. güzelim pantolonun dizi yırtıldı, bacak ağrısıyla kaldım işe gittim bi de üstüne. taksici pezevenk de durmadı bastı gitti. öküz dolu trafik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Geçen gün 27500 km sonra ilk kez artçılı bindim, yeminle pişman oldum :P. Lastik basıncı tek kişiye göreydi, süspansiyonda öyle ayarlıydı. Artçı motor kullanan arkadaş, cep telefonuyla yolu tarif ediyor, bir o yana bir bu yana oynuyor, yerinde durmadı :D. Binince zaten arka çöktü, ön teker yere basmıyor, düşük hızda acayip sarsılmalar falan. 7-8 km yolda ter içinde kaldım :P. Eğitimde artçılı sürüşte kontrol artçıda demişlerdi, cidden haklılarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 DoruK said: bugun caddede 60la giderken kör sokaktan taksi fırladı manyak gibi 5 metre önümden. ben de sol şeride geçiyordum o sıra fakat herif iki şeridin ortasına fırlayınca fren yapmak zorunda kaldım, direksiyonu kitledi lastikler de yeni olunca kaydı yan yattım :( motora bişey olmadı da ben telef oluyordum motoru kurtarıcam diye salak gibi. güzelim pantolonun dizi yırtıldı, bacak ağrısıyla kaldım işe gittim bi de üstüne. taksici pezevenk de durmadı bastı gitti. öküz dolu trafik resmen. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 @DoruK Geçmiş olsun :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Bu haftada bazı yerleri karbon folyo kaplayalım dedik. Benim biraderin eli yatkın 2 saatte bitirdik. Yapmak isteyenlere benden ipucu, fön makinası şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 seigen said: Geçen gün 27500 km sonra ilk kez artçılı bindim, yeminle pişman oldum :P. Lastik basıncı tek kişiye göreydi, süspansiyonda öyle ayarlıydı. Artçı motor kullanan arkadaş, cep telefonuyla yolu tarif ediyor, bir o yana bir bu yana oynuyor, yerinde durmadı :D. Binince zaten arka çöktü, ön teker yere basmıyor, düşük hızda acayip sarsılmalar falan. 7-8 km yolda ter içinde kaldım :P. Eğitimde artçılı sürüşte kontrol artçıda demişlerdi, cidden haklılarmış. artçının tecrübesi çok önemli. Motor sürmeyi iyi bilen bi artçının varlığını anlamayabilirsin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ben bu ustaların hepsinin ta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 seigen said: @DoruK Geçmiş olsun :(.sağolasın geçen ben motoru parkedip gittikten sonra öküzün biri yanıma parkederken koruma demirini egzoza sürtüp iz bırakmış. kırıcaktım motorunu orada zor tuttum kendimi. bilimum bezle vs. çıkarmaya çalıştım çıkmadı siyah boya izi plastikten. yarım saat sürdükten sonra sıcakken tırnağımla çıkardım ama tabii yakından bakınca gözükecek kadar hafif bi iz kaldı üzerinde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 G4eçmiş olsun snir ederdi benide uyuz oldum adama bende şu an ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Laorx said: hd izleyin. http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc Biri sponsor olsun, hayatımın sonuna kadar yapabileceğim tek şey. Kaptırıp gideceksin :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Dün akşam taksinin biri müşteri almak için anayolun ortasında sola önüme kırdı, fren yaptım ama çarpıp kaldırıma çıkmaktan kurtaramadım motoru. Yavaş vurdum aslında, ama sol far grenajı ortadan kırıldı. adamlar çok patavatsız ya, ne bir sinyal ne arkasına bakma. Polis çağırıp şikayet etsem mi diye düşündüm, ama arkadan çarpan her zaman suçludur aklıma geldi. Bir de grenaj dışında fazla hasar olmadığı için uğraşmak istemedim. Nefret ediyorum şu taksilerden. Artık en soldan gitmekten vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım, sola bakmadan manevra yapan çok kafasız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Arkadaşlar 10300 e 1900 kmde 2012 model ancak 2013 çıkışlı DUKE 200 alacağım. Sizce nasıl fiyat vs? iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 kazası yoksa iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 baya temiz kazasıda yok. aldım valla dün. zar zor eve getirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 hayirli olsun, bu duke 200ler cok sirin ve havali ayni zamanda. ama bu yaz duke 390lar gelecekti de onlarin fiyati biraz abarti olru cc ve vergiden dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Loxias said: baya temiz kazasıda yok. aldım valla dün. zar zor eve getirdim :D hayırlı olsun, çok eğlendircek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 tekerin düz bassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 kazasız belasız sürüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 teşekkürler =) yalnız ben motoru aldım, 3 gün yağmur var. binemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 haftasonu yağmayacak rahat rahat binicez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Loxias said: baya temiz kazasıda yok. aldım valla dün. zar zor eve getirdim :D hayirli olsun, kazasiz belasiz surusler o zaman :) yalniz boyle kuru kuru aldim eve getirdim olmuyor malesef burada, fotografsiz olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Topiği bikaç resimle şenlendireyim, arkadaşla yaptığımız ufak bi geziden: http://i.imgur.com/RlK9kMk.jpg http://i.imgur.com/n83H1gn.jpg http://i.imgur.com/zGJpMr6.jpg http://i.imgur.com/SiUgBTH.jpg merak edenler için yazayım, yeşil olan benim kawa er6f'im, beyaz motor arkadaşın honda nc700s'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 (tu) bende foto ekliyim o halde. geçen hafta samsun motosiklet festivali vardı. bu kortejden. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/8603_423326644441980_2094721799_n.jpg soldaki ben cbr250 ayaktaki arkadaş cbf 1000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar