Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hyosung da iyi ama ninja daha hos geldi gozume benim, bir de kawasaki sonucta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 11bın tl olm.ÜH ya ninja ve cbr biraz daha şehir içi aleti, herkese hitap ediyor işte :). CBR daha az yakar bu arada, bide daha ucuz panpalar =) benim sıkıntım ses, bunların seslerı nasıl ki?_ egzozla ne kadar degısebılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 125 cc bu kadar dandik mi ya ,herkes yok sıkılırsın yok taşımaz falan diyor. Ben bi sene kullanırım diye düşünüyorum en azından trafik tecrübesi falan olur , daha BJK nin yokuşlarında neler yapabilirim bilmiyorum sonuçta :D Arabayı bile ağlatan yokuşlar bunlar , el freni tutmuyor bazen nerdeyse :D CBR 250 nin 2. eli olsa alınır aslında tatlı alet ama , şimdi durup duruken 9k TL de koyar bana sıfır alsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 egzozla baya farkediyor ses ve performans, benim hayirlisiyla alacagim ninjada custom egzoz var mesela sesi sanki 600cc sesi gibi cikiyor baya bagirtiyor, adami zor duydum yanimda yani. cbr 250 enduro gibi daha dik oturusla kullanilacak bir motor, o yuzden istemedim ben onu. ninja daha spor ve vahsi duruyor. 125cc bence degmez almisken 250cc al. 2 sene sonra da 600cc ye gecersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bu Hyousung ne ayak ? İsim dandik uzakdoğu markası gibi duruyor. Honda - Yamaha- Kawasaki falan gib kaliteli mi bi derece aşşağısı mı ? Servisi mervisi , parçası sıkıntılı mı ? Motor fiyat olarak daha uygun gibi Honda'ya göre ? Al-Sat da biraz daha değer kaybeder gibi duruyor ama Edit : O ne lan öyle , ST Kanuni mi üretiyor Hyousung 'u anlamadım şimdi ? Bi yandan Global Motor AŞ benim diyor , bi yandan diğeri . Anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 valla ben honda fanboyuyum. 120bin km de civic var, 1 kere tık demedi meret. 1-2 sene city kullandım accordun hastasıyım ve şu hayatta benım ıcın en guzel araba s2000. servis ağı+sağlamlık+ucuzluk+kısmi kalite+az yakıt. forza CBR!. Ninja daha ii anladığım kadarıylada 3 binlira etmez ya o fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Araya ufak birşey daha soracağım , diyorum ki repsol 2400 e 2005-2006 model birşey alıp biraz kullansam sonra da boyatsam mı ? Boyatsak ne kadar patlar acaba ? Bi de ruhsat işleme derdi falan olacak gerçi. Sarı-beyaz-yeşil renkler çok hoş oluyor motorda , lanet Honda da gitmiş Repsol satmış bolca , hiç güzel değil anasını satayım kasası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Dün tamamladım evrakları bilgi olsun ; -Sağlık raporu , özel polikliniklerden (35-50 TL) -Diploma noter onayı , 21.30 TL -Ehliyet kursu 150 TL -Motor sınavı giriş ücreti 50 TL -Sabıka Kaydı 5 TL -Bi 150 TL civarı da sanırım ehliyet kart parası vericez hak kazanınca Yukardaki herşey için Mastercard , motorun keyfi paha biçilemez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Vallahi üşendim lan öncesi varsa okumaya :p Askerden dönünce ben de gireyim bu işe diyorum da, B sınıfına A2 ekleteceğim, işlemler birebir aynı heralde? Diploma onay dediğin de noter onaylı fotokopi mi? Sabıka kaydı herhangi bir adliyeden mi alınıyor, ikametgaha göre mi gidiliyor? Her şey hazır gideyim de iki defa bile görmiyim istiyorum şu vasıfsız sürücü kursu elemanlarını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 herhangi bi adlie oluo noterden tasdikli fotokopi evet ben racingden vazgecip naked falan alabilirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bugun aldim ninjayi, takim taklavatini da aldim, kaski arai aldim dedim en iyisi olsun, ceketi de dainese aldim. ehliyet icin de evraklari toparladim, birazdan gidip surucu kursuna katilacagim. trafikte tanidik vardi ruhsati hemen 5 dakkada cikarttirdim yeni ruhsati. yani bu gece alemlere akabilirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Baggio said: Vallahi üşendim lan öncesi varsa okumaya :p Askerden dönünce ben de gireyim bu işe diyorum da, B sınıfına A2 ekleteceğim, işlemler birebir aynı heralde? Diploma onay dediğin de noter onaylı fotokopi mi? Sabıka kaydı herhangi bir adliyeden mi alınıyor, ikametgaha göre mi gidiliyor? Her şey hazır gideyim de iki defa bile görmiyim istiyorum şu vasıfsız sürücü kursu elemanlarını :p B-A2 işlemleri böyle , ben de aynı durumdayım zaten. Evet noter onaylı fotokopi Sicil kaydı alabileceğin yerler : Adli Sicil 2 defa mecbur gidicen , hiç bişey olmasa sınav giriş belgen oraya gelicek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Spiegel said: bugun aldim ninjayi, takim taklavatini da aldim, kaski arai aldim dedim en iyisi olsun, ceketi de dainese aldim. ehliyet icin de evraklari toparladim, birazdan gidip surucu kursuna katilacagim. trafikte tanidik vardi ruhsati hemen 5 dakkada cikarttirdim yeni ruhsati. yani bu gece alemlere akabilirim =P Ehliyet olmadıktan sonra ruhsat da olmasa olur zaten , her şekilde bağlanacak :) Hayırlısı olsun , kazasız belasız zevkle sürersin umarım. Kaskı Arai almasaydın keşke ? Sharp'tan baktım 5* almamış çoğu - 5 alanı da var onu aldıysan eyvallah. Nitro Aikido ya da Shark falan alsaydın keşke 5* lı Edit : Bu arada nerden kaça aldın , motoru (sıfır mı?) , takım taklavatı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 cok tesekkur ederim once, evet ehliyet olmadan ruhsat olsa da gene baglaniyor ama en azindan benim oldugu belli olur motorun =) motoru sahibindende buldum, ordan aldim adamla bulusup. takim taklavati da mototas dan aldim kiziltopraktan, baya saglam dukkan butun ihtiyacin olan seyleri ordan bulursun, en dandikten en iyiye kadar markalar var, dainese turkiye distributoruymus ayriyeten. ehliyet sinavina da dun basvurdum kursa yazilip, bana sorular verdiler zaten, derslere gelme dediler direk zaten. sinava gelirsin dediler. gerekirse bizim pistte antreman yaparsin dediler bir de surus icin, bu kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Spiegel said: bugun aldim ninjayi, takim taklavatini da aldim, kaski arai aldim dedim en iyisi olsun, ceketi de dainese aldim. ehliyet icin de evraklari toparladim, birazdan gidip surucu kursuna katilacagim. trafikte tanidik vardi ruhsati hemen 5 dakkada cikarttirdim yeni ruhsati. yani bu gece alemlere akabilirim =P arai alarak dogrusunu yapmışsın:) dainesse de iidir giyimde. motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. @suark: race e bulaşma hiç:) naked olabilir ama naked alan belli bi süre sonra race e geciyo. cünkü nakedlerde agresif motorlardır. bende honda cb600f hornet vardı 105 hp idi. 3 ay sora buna binecegime 600 rr alim dedim nasıl olsa hemen hemen aymnı motor dedim. (120hp) daha sonra baskılar sonucu race den vazgectim chopper kullanıyorum 1 senedir:) gayet zevkli görsellik müthüş ama tabi race i bi kere kullandınmı unutmak mümkün degil... o tadı hic almaman en iisi. ölümlü motosiklet kazalarının cok büyük bir bölümü raclerde oluyo bunuda bil:P uslu uslu sürerim diye bişi yok. racein dinamigine aykırı. kendini kontrol etmen mümkün degil. sen motoru degil motor seni kulanıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Spiegel said: cok tesekkur ederim once, evet ehliyet olmadan ruhsat olsa da gene baglaniyor ama en azindan benim oldugu belli olur motorun =) Noter kağıdı bir süreliğine o işi görüyor sanırım , geçen hafta araç sattım , noter yanınızda dursun kağıt trafikteyken dedi çünkü. Ruhsatı da 15 gün sonra eve kargoluyor polis gidip almazsan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya o eve posta olayi cok saglikli olmaz bence tr de, ben direk gittim aldim ayni gun ruhsati, trafikte tanidik vardi ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İyi etmişin. Kaça aldın abi bu arada motoru , kaç model , kaç km ? Ya uygun bir motor bulamadım kendime , Enduro tarzı alsam , 600 CC den başlıyor ve pahalı. CBR 125 çok hoş ama eski modellerin alayı Repsol , ki kötü bir kasa , ayrıca da ufak biraz bana 183 cm yim. Diğer modeller ve 250 cc ler de pahalı anasını satayım :) Ne yapıcam bilemedim. CBR 125 Ağustos'tan sonra seçenek ve fiyat skalası genişler umarım da daha rahat seçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben ninja 250r aldim, 9800 e aldim, ikinci el 2010 model siyah, 3800 kmde. baya guzel motor ama kullanamiyorum evde yatiyor kapali garajda oyle, once adam gibi bos bi yerde egitim almam lazim tabi, bence 125 cc alma, degmez para vermeye, 250 honda ya da kawa al benim gibi. en kotu ilk ay bi 125 cc bulabilirsen bi yerden onda ogrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Motor da fiyat kaybetmiyor çok , mantığım şöyleydi : Ağustos- Eylül gibi alırım , öbür sene bahara kadar takılırım , kısa mesafe , hafif hafif trafik falan . Sonra aldığım fiyattan 250 azına , belki aynı fiyata ittiririm , sonra yeni motor bakarım diye düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Aynen motor da cok fazla bir fiyat kaybi olmuyor, 2007 yilinda 6000 liraya 2006 model hyosung gt250r almistim gecen ay 5150'e sattim, hani 4 yilda 850 lira hicbir sey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 selam, ben 1 dönem erteledim. Biraz daha param biriksin iyisinden alayım diorm hem. 600 leri gordukce agzımın suyu akıyor, naked olup super olanlar var ama işte... Direk ducati alıcam ya bi öreneeyim, hastası oldum onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ducati monsterlarin 696 lari iyi baya. 2010 ya da 2011 alican tabi. ayrica racingde son nokta da ducatiler gene. ninjadan sonra sanirim 848 evo alirim, motor degistirirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ninjanın ismi kötü abi ya :s. ben bekleyım bıraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ninjanin gercek ismi ZX =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar