marksman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Antikaya ayırdım artık 64 model jawamı bi Alanyalı vatandaş baya iyi teklif verdi aslında baba yadigarı işte ben ölene kadar kalır bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 https://www.facebook.com/event.php?eid=269917216365855 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 250cc motorlar genelde cok yoran bir oturus bicimine sahip degil, daha cok touring tarzi bir stili var. Benim Hyosung gt250r ile istanbuldan kusadasina sadece 2 kere cis molasi icin durarak gitmistim, en ufak bir agrim olmadi, hani o yolu arabayla gitsem daha cok yorulurdum eminim, eger motor ustunde olmayi seviyorsaniz zaten sikilmiyorsunuz da, ortalama 100km/h bir hizla gitmistim, yolculugum bittiginde de gayet rahattim hani. Gerci yolun sonunda bekleyen kisi sevgili olunca insana ayri bir gaz geliyordu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Manve senin hyo nasıl duruyor mu hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://www.dailymotion.com/video/x63u9r_suzuki-hayabusa-340-kmh-drag-race-i_auto#rel-page-1 şöle bitirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yok ben sattim gecen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ula sadece 1 kişi cruisercı,üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 valla naparsın işte gençlik hep ss den yana:) ama benim gibi çelik cocuk sahibi olunca insan ss sevsede alamıyor artık:) birilerininde şiddetle engel olmasıda cabası. acıkcası cruisera bile binebildigime şükrediyorum. heleki kazadan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 RamsesII said: ula sadece 1 kişi cruisercı,üzülüyorum bende varım abi. cruiser manyagıyım, kasımdada alıcam makinayı bi aksilik yaşamazsam yamaha xvs 400 - 650 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ohh maşallah yolların tozunu attırırsın artık.Bende almak istiyorum da para yok,anca 1.5-2 seneye kısmet olur.Ben sport cruiser seviyorum ama.Suzuki intruder m800 ve Hyosung gv 650 aquila.Bu ikisinden birini istiyorum hangisi denk gelirse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Ulan dün motorum çalındı ak. !!!! Güpe gündüz aldılar , 1-7 arası olmuş , komşulara sorarak olay saatini daraltmaya çalışcam bugün , sokağımızın 3-4 çıkışındaki mobeselere baksalar çıkar aslında ama takarlar mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Haydi beee :( çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Bu ara çok sık duymaya başladım motor hırsızlıklarını. Arkadaşımın scooter'ı kapısının önünden üstelik yangın merdivenine ön tekerlekten kilitliyken gitti. Zemin katta oturuyor, adamın penceresinin önü... Geçmiş olsun. Umarım bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 cok gecmis olsun cidden =( pesini birakma kesinlikle, ilk basta takmasalar bile bezdirme piskolojisini uygula, gunde 40 kere git falan yanina da cirkef bir arkadasini al adamlarin beynini yikayin. Zaten o kameralarin gorevi bu abi, seve seve ilgilencekler. Umarim bir sonuc cikar, motosiklet forumlarina falan da danis, oralarda falan okuyordum calinan motosikletleri falan bulduklarini. Basvuracagin yerleri, izleyecegin proseduru falan daha iyi anlatirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mobeselere baktırabiliriz belki , emniyet müdürüyle görüşeceğiz bakalım ne olur. Ama sanırım , kamyona falan mı atıp götürüyorlar , o şekilde ise , mobese de görünmez ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ya benim anlamadığım nasıl çalınıyor bu aletler disk kilit alarm gidon kilidi vs bilumum sistemi adamlar ekarte edebiliyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 RamsesII said: Suzuki intruder m800 ve Hyosung gv 650 aquila. gv650ye dibim düşüyor.böyle tatlı bi alet olamaz.arkadan farklı güzel yandan ayrı önden ayrı. bu arada geçmiş olsun.cidden ben de merak ettim gidon kilidi alarmı vs varken nasıl götürdüler?benim en güvendiğim şey gidon kilidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 gecmis olsun =( gidon kilidi fln dinlemez adamlar, kamyona atip goturuyorlarmis, kimsenin olmadigi bir anda tenha bir sokakta yakalarlarsa motoru, aynen bindirirler kamyona, alarm olsa gene belki biraz daha caydirici olabilir. kapali otoparkiniz yoksa motor bakmak zor is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Of valla gerildim,arkadaşa sabır diliyorum umarım motoru bulunur.Hakikaten sitede mitede oturacaksın ya da garaja koyabileceğin bir yer olacak motorun varsa.Başka türlü zor,hele biraz güzelcene bir motorunuz varsa. Gv 650 aquila bence de inanılmaz, harika yapmış adamlar tam manasıyla bir sport cruiser.Bassan basıyo dursan duruyor.Güzel makine ama kanuni işin suyunu çıkarmış 0 km sine 19000 TL diyor,ayıp el insaf 1-2 milyar fazlasına intruder var suzukinin.15000 tl filan olsa direk alınacak makina zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 0 almaya değmez bence.10bine mis gibi gv650ler var.eldekini çıkarıp az para bulabilsem acımıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bencede öyle yapmak lazım.Yeni başlayanlar şehiriçi kullanacak olanlar mt-03 alsınlar arkadaşlar.0 ını da istek üzerine getiriyor sanırım yamaha bayiileri.Tabi 2. eli de çok uygun ve çok iyi bir makina bence.Yeni başlayacak olanlar için falan ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yeni başlayanlara kesinlikle 250 lik üstü motor tavsiye etmiyorum he alsınlar ama önce bir ay bi 250 lik veya 125 lik kiralayıp acemiliklerini atsınlar sonra pişman olmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 venox :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 baba piyasa da alınabilecek 250 lik motor mu var allahını seversen.Bir tek regal raptor alabilirsin 350 lik falan da o da çin malı... Geriye hyosung gv 250 ve kymco venox kalıyor.İnsanlar almak istedi mi bir kere almak istiyor ondan dedim ben.Tabi ki senin dediğin doğru ama iyi eğitimlerle 250 cc üstü segmenti de kullanabilir insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 neden inatla keewayi sokmuyosun o sınıflandırmaya?gayet güzel motor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ktm 125 duke alın ya herkes alsın renk renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar