Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

250cc motorlar genelde cok yoran bir oturus bicimine sahip degil, daha cok touring tarzi bir stili var. Benim Hyosung gt250r ile istanbuldan kusadasina sadece 2 kere cis molasi icin durarak gitmistim, en ufak bir agrim olmadi, hani o yolu arabayla gitsem daha cok yorulurdum eminim, eger motor ustunde olmayi seviyorsaniz zaten sikilmiyorsunuz da, ortalama 100km/h bir hizla gitmistim, yolculugum bittiginde de gayet rahattim hani.

Gerci yolun sonunda bekleyen kisi sevgili olunca insana ayri bir gaz geliyordu sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Haydi beee :( çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Bu ara çok sık duymaya başladım motor hırsızlıklarını. Arkadaşımın scooter'ı kapısının önünden üstelik yangın merdivenine ön tekerlekten kilitliyken gitti. Zemin katta oturuyor, adamın penceresinin önü...

Geçmiş olsun. Umarım bulunur.
Sosyal ağlarda paylaş

cok gecmis olsun cidden =(

pesini birakma kesinlikle, ilk basta takmasalar bile bezdirme piskolojisini uygula, gunde 40 kere git falan yanina da cirkef bir arkadasini al adamlarin beynini yikayin.

Zaten o kameralarin gorevi bu abi, seve seve ilgilencekler.

Umarim bir sonuc cikar, motosiklet forumlarina falan da danis, oralarda falan okuyordum calinan motosikletleri falan bulduklarini. Basvuracagin yerleri, izleyecegin proseduru falan daha iyi anlatirlar.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Suzuki intruder m800 ve Hyosung gv 650 aquila.

gv650ye dibim düşüyor.böyle tatlı bi alet olamaz.arkadan farklı güzel yandan ayrı önden ayrı.

bu arada geçmiş olsun.cidden ben de merak ettim gidon kilidi alarmı vs varken nasıl götürdüler?benim en güvendiğim şey gidon kilidi.
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun =(

gidon kilidi fln dinlemez adamlar, kamyona atip goturuyorlarmis, kimsenin olmadigi bir anda tenha bir sokakta yakalarlarsa motoru, aynen bindirirler kamyona, alarm olsa gene belki biraz daha caydirici olabilir. kapali otoparkiniz yoksa motor bakmak zor is.
Sosyal ağlarda paylaş

Of valla gerildim,arkadaşa sabır diliyorum umarım motoru bulunur.Hakikaten sitede mitede oturacaksın ya da garaja koyabileceğin bir yer olacak motorun varsa.Başka türlü zor,hele biraz güzelcene bir motorunuz varsa.
Gv 650 aquila bence de inanılmaz, harika yapmış adamlar tam manasıyla bir sport cruiser.Bassan basıyo dursan duruyor.Güzel makine ama kanuni işin suyunu çıkarmış 0 km sine 19000 TL diyor,ayıp el insaf 1-2 milyar fazlasına intruder var suzukinin.15000 tl filan olsa direk alınacak makina zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

baba piyasa da alınabilecek 250 lik motor mu var allahını seversen.Bir tek regal raptor alabilirsin 350 lik falan da o da çin malı...
Geriye hyosung gv 250 ve kymco venox kalıyor.İnsanlar almak istedi mi bir kere almak istiyor ondan dedim ben.Tabi ki senin dediğin doğru ama iyi eğitimlerle 250 cc üstü segmenti de kullanabilir insan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...