Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

byaz kırmızılısıda guzelmıs ya nunun
sıyah mı alsam beyazmı bılemedım

http://www.motorcyclenews.com/upload/273612/images/01honda-cbr250.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_J3_liDBfbvs/TMsZwWjMF8I/AAAAAAAAzQc/HS5Aqb99OQY/s1600/2011+Honda+CBR250R+Motorcycles.jpg

Resimlere bakınca race'den çok sport touring'e benziyo tarzo. Gidon yüksek çünkü, sürüş tarzı depoya yatmaktan ziyade dik oturulana benziyo. Bence daha iyi tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Race bana da garip geliyo, touring konforuna yakın olması bence de daha iyi.
Uzun vadede aklımda 600cc civarı touring veya sport touring motosiklet almak var ama yakıt tüketimi malum onların da. Hal böyle olunca birden daha da ilgi çekici oldu, yan çantalar ve arka çantayla touring oluverir, her yere gidersin performansı da iyiyse.
Sosyal ağlarda paylaş

super moto, super sporttur bildiğin yani sokak tabiriyle racing diye geçen motosikletler işte. en güzeli de bence 600cc ler için konuşmak gerekirse yamaha r6 dır, sonra da cbr 600rr gelir. ama en kalitelisi de suzuki eski adıyla srad yeni adıyla gsxr dır.

ducatiler ayrı sınıfa giriyor zaten çift silindirli onlar, tam bir super sportu yok gibi ducatinin belki 848 evo ya da 1198 sp versiyonları oturuş olarak super sport sayabilirsin.

kros ayrı birşey, zevk meselesi dağ tepe bayır hoplaya zıplaya gitme sevdanız varsa paha biçilemez, beni çok çekmiyor ama açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda kross motorlar tam olarak bunlar degil, kross motorun normal sartlar altinda trafige cikmasi yasak, sadece dag, bayir gidebilen, lastik, amortisor butun dizaynlari bu durumlara yapilan motorlar krosslar.

Caddede gezen kross tarz motorlarin hepsi enduro sinifina giriyor. Bence de turkiye sartlarinda en mantikli secim enduro ama iste bir supersport kadar cekiciligi ve heyecani yok =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...