Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

valla ben acılır cene kaskı yakıstıramıyorum chopper olayına:) sonucta aclılır ceneyi acık olarak kullandıgınızda yarım kasktan bi farkı yok. tam kapalı iken de kullansanız bi fullfacein rahatlıgını vermiyor diye biliyorum. madem cene acık kullanma riskini alıyosunuz gidin yaz icin yarım kask alın bi de uzun yol için full face.
Sosyal ağlarda paylaş

cenenizi seviyorsaniz yarim kask giymeyin, kaza aninda ceneyi vurma olasiligi gayet yuksek, burda da birisi grafikli falan bir kelle koymustu.

Onun disinda 80-90km/h hizla giderken ufak bir tas, bocek falan cok pis can yakabilir, full face kaskin icinden bile kac kere ari, sinek, bocek falan cikardim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi racing e o kutudan takarsan tam amele işi oluyor.
Kutu takıcaksan , enduro tarzı falan bakıcaksın bence.

Hiç birşey takmıcaksın malesef , iyi bir spor çanta bulucaksın , indiğin yerde malzemelerini içine katlayıp koyucaksın . Kaskı da artık elinde =) Ya da bi file ile arkaya takıp bi şekilde zincirle kilitliceksin.

Bir de bu koruma demirleri oluyor ya , naked lara falan takıyorlar , racing için bu tarz birşey yok di mi? Racing'e de hiç birşey ilave edilmiyor arkadaş , agresifliği bozuluyor diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...