Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hmm şu kursa bi gideyimde, sanırım regal raptor 250 e10 alıcam. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hmm aktif bunu tavsiye etti, kymco venox. çok güzelmiş hakkaten, akıyo alet. araştırdım herkes olumlu yazmış hakkında. benim bütçeyi aşar.. 6500 civarı ikinci eller. süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ben tavsiye falan etmedim, ama fena diil alet :D Yalnız tarzından dolayı hantal, dar köşeleri dindirmek zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ha bu sendeki mi abi? bende bu var mı demek istedin orda ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tamamdır şimdi bu hafta içinde adventure-ulusandan ders alıyorum. ondan sonra ya hyosung gv250 aquila yada kymco venox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 vay be vespayla oluyomus demek:/ ben harley almıştım bu iş için ama beceremedim hala bişi... hacı "karı kaldırmak" ne ya motor bi zevk işidir, tarz meselesidir. kınıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 haha evet izledim onu. ama benimki öle cok sesli degil. yani var seside avrupa standartlarına uygun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ahahah konu karı kaldırmaya ne ara geldi ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 olum şurda dünden beri yazıyorum cevap yok, karı kaldırma olunca hit yaptı başlık aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 vespa şık alette, karı kaldırmak için almak saçma ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 fanfan sen hakkaten pastanın yazdıklarını hakediyosun ya troll değilsen eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kask olarak bu ikisine ne diyosunuz? kapalı ls2 çeneden açılır ls2 sırıtır mı cruiserda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 valla ben acılır cene kaskı yakıstıramıyorum chopper olayına:) sonucta aclılır ceneyi acık olarak kullandıgınızda yarım kasktan bi farkı yok. tam kapalı iken de kullansanız bi fullfacein rahatlıgını vermiyor diye biliyorum. madem cene acık kullanma riskini alıyosunuz gidin yaz icin yarım kask alın bi de uzun yol için full face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 o zaman kapalı olanı alıyorum, aynı zamanda çok güzel görünüyo zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi bence regal raptor spyder 350 yi de göz önünde tut,gerçekten güzel ve performanslı bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 cenenizi seviyorsaniz yarim kask giymeyin, kaza aninda ceneyi vurma olasiligi gayet yuksek, burda da birisi grafikli falan bir kelle koymustu. Onun disinda 80-90km/h hizla giderken ufak bir tas, bocek falan cok pis can yakabilir, full face kaskin icinden bile kac kere ari, sinek, bocek falan cikardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ya şimdi tam takım giyinmek lazım ama, ben işe falan da öyle gelicem. Ceket falan ok halledilir, ama pantalon nasıl olacak? pantalon üstüne pantalon mu giyicem? alternatifim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 iste degis ustunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hmm, peki bu racinglerde torpido gözü falan oluomu ya? illa arkaya o kutudan mı alıcaz? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yolcu selesinin altinda 3 kibrit kutusunun girebilecegi bi yer var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 aboo, racing de olsa arkaya meretten mı takıcaz bu arada cbx 250 alabilirim. racing çok mu rahatsız bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yok abi racing e o kutudan takarsan tam amele işi oluyor. Kutu takıcaksan , enduro tarzı falan bakıcaksın bence. Hiç birşey takmıcaksın malesef , iyi bir spor çanta bulucaksın , indiğin yerde malzemelerini içine katlayıp koyucaksın . Kaskı da artık elinde =) Ya da bi file ile arkaya takıp bi şekilde zincirle kilitliceksin. Bir de bu koruma demirleri oluyor ya , naked lara falan takıyorlar , racing için bu tarz birşey yok di mi? Racing'e de hiç birşey ilave edilmiyor arkadaş , agresifliği bozuluyor diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ufak takozar koyuyolar düşünce krenaj çizilmesin diye, çok dikkatli bakmayınca görünmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Aslinda su tarz cantalar var, normalde sele olarak duruyor ama fermuarini actiktan sonra kaskini koyabilecek bir kadar cantan oluyor. Hem yolcu icinde rahat bir sey, normal seleden daha yumusak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 aktiftablet said: ufak takozar koyuyolar düşünce krenaj çizilmesin diye, çok dikkatli bakmayınca görünmüyo. Ne diye geçiyor isimleri ? Var mı bir link flan bi yerden inceliyeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar