manve Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 kazasi falan yoksa fiyat iyi duruyor 2008 model, genelde 5.500un uzerinde satiliyorlar cunku. Ilana bakinca da direk cahil motorcu ilani, ondan dolayi motoru zorlamis olabilir, bakimlarini geciktirmis falan olabilir, dikkat etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ikinci el ninja alan bi arkadaş vardı memnun mu? cbr 250 alcaklar vardı, onlar memnun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bende var ninja 250, memnunum simdilik. ama bi 600cc degil tabi. bir de biraz daha kasli yapabilirlermis. yamaha yzf r 125 daha kasli mesela onu da dusunebilirsiniz baslangic icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 125 almıcam ya başlangıç için. ya kawasaki ya honda, 2 milyar oynamasa ninja alırımda pff. yorumları alayım beyler, nassı motor, bide bi tur binebilio muyuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Abi kawasaki çok pahalı geldi bana , 11250 TL falan . 0 alıcaksın bu arada sanırım ? Honda 250 de çoğu yerde yok ki bu arada , eğer kararını verdiysen bile kapora verip uzun bi süre bekliyebilirsin. Ben de çok kararsızlıklarday(dı)m , ama sanki en son aklıma Hyousung GT250R yattı , bi incele derim , duruşu , fiyat/performansı , uygun yedek parçası ile biraz önde. Diğerlerine göre daha çok servise girme ihtimali varmış sadece , öyle birşey okudum , yani yağını vs daha sık değiştirmek gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bakayım abi, 2. el almayı düşünüyorum ninja vs alırsam. Hyosung için de çok rahatsız diyorlardı ya bilemiyorum :s. Yoksa gerçekten güzel duruyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Hangi açıdan rahatsızmış , sürüş konforu falan mı ? Sanmıyorum ki , keyifsiz bir motor olsun , belli bir seven kitlesi var ve satılıyor , 7-8 yıldır iyi kötü bu piyasada sanırım. Ninkanın 2. eli bile 8,5-9,5 k TL arası , bu bile fazla bir rakam bence , bu parayı gözden çıkardıktan sonra sıfır CBR250 R ya da GT250R alırım . 5-6k TL ye GT250R bulmak temiz , mantıklı geliyor , seneye de 4-5k TL ye satarsın en kötü , yeni motor almak istersen , ki herkes istiyceksiniz diyor. Motor büyütürsem enduroya geçerim sanırım , polis motolarına , düşük cc li o tarz motor olsa direk onla başlarım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 surus bakımından rahatsız dıyorlar "0" cbr250r bulursam alcam zaten de bulamazsam 2. el ninja alıcam sanırım :s. cbr250r da ne bıleyım, honda olmasa almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 0 cbr 250 zor sanırım. motor 8800 tl gibi bir fiyata yok satıyor. bayilere kaparo vermek için bile kapıda yatanlar var. japonyada yaşanan olay sebebi ilede çok az sayılarda geliyor. hyosungun belli bir model öncesi (2006 sanırım emin değilim) krank kırıyor sürekli diyorlardı. sonraki modellerde bir problem yok diye biliyorum. rahatsızlığı konusundaki eleştiriyide ilk defa burada duydum. hyosung artık kendini kanıtlamış bir marka bence. gv250-650, gt650 comet, gt250r olsun yok sattı ve yaka silkene, şikayet edene pek denk gelmedim. ayrıca eski cbr 250den bahsetmiyoruz. 4 silindirli model olsa tamam ama.. yeni cbr öyle çok ahım şahım birşey değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ya ben honda fanboyuyum ondan, bide ucuz =). bakıyorum şimdilerde alabilirsem arıcam. bu arada 250 cc naked bike önerileriniz var mı ya? onları da çok seviorm ama şöle güzel gözükenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 oo comet naked güzelmiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yakışıklı naked dersen yine hyosung 250 comet var.. türkiyede varmı bilmiyorum ama. hiç görmedim. honda cbf 250 pek yakışıklı sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 hyosung comet çok var TRde. Bir de Honda'nın cbf250den başka, 250lik bir nakedi daha var, şasisi ducati taklidi direk. Hangi model o? edit vtr250 imiş. http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200902/honda-vtr-250_460x0w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 vtrden bahsediyorsun sanırım. bende şimdi araştırınca gördüm. harikaymış. türkiye ye geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 aynı anda caps geldi ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 of ducati ninki hassssssssta zaten bu arada konuştum hondayla şimdi, 2 ay sıra var dediler. gelince arıorz haberiniz olur dediler. üh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ben gördüm birkaç kere. Sahibinden'de sadece 2 ilan var. Anlaşılan çok az satılmış, fiyatı pahalı bence, motor iyi gibi görünse de. Bi de Ducati'nin çok bariz taklidi olması kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 ya erişemeyenler için abi =) bak şimdi aklımı çeldiniz, fiyatları nası ki öh 11bintl ikinci eli noluo olm bunelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Altınelbiseliadam'da götmüştüm ben de o motoru , hakikaten 250 cc lerde racing dışında aklımı çelen tek model oydu ama baktım satılmıyor,ikinci elde ise 2 tane var , biri 98 model mi neydi :D Edit :2011 gtr250r Of çok seksi bu renk ya, 7000 TL ye zorlayıp mu alsam napsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 eet yazıldım kursa bugun bursada bana bırının oretmesı lazım ama su mereti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bursada motora birden fazla kişi binmek çok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 kymco venox piyasadan kalktı mı ya satılmıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 benim peder inanılmaz karşıdır, ben ölmeden olmaz vs. şimdi benim okul bilkentte, evde bilkentte artık çayyolundan taşındım. bnm chevrolet cruzeyide satıyorum zaten. dedim sevgili bey madem arabayı satıyorum, bitane motor aliyim sadece okul ev ev okul gider gelirim, daha rahat olur en azından diyerekten sonunda izini kopardık. bikaç sene adam gibi sürdüğümüzü kanıtlayıp, gerekli önlemleri aldıgımızı gosterip alabildigim kadar, yavaştan alıştırırımda sanırım. zaten motosikleti serseri mayın gibi kullananlar yüzünden bu kadar çıkmış durumda motorun adı. e babalarada anlatamıyoruz zaten. adam gibi sürsek kazayı gene en aza indiririz kendi açımızdan tarzında. ben cruiser / chopper hastasıyım. bakalım 0 - 4000tl arası bi bütçem olucak galiba. once ankarada atom karınca yada ulusan motordan bi kurs alıcam, baya iyi ogretiyorlar arklarımdan biliyorum. hadi bakalım, olum çok heyecanlıyım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 RamsesII said: kymco venox piyasadan kalktı mı ya satılmıyo? Satılmıyor, fiyatı yüksek olduğu için pek tutmamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 regal raptor bu hem fiyat, hem görüntü olarak çok güzelmiş ama regal raptor pek tavsiye edilmiyo sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar