Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SUV tavsiyesi

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

annem için büyük olmayan otomatik vites SUVlara bakıoruz. Şuana kadar çoğu firmanın suvlarına baktım fakat tam olarak işte bu diyebileceğim bir araç bulamadım. Kullanan arkadaşlar yada fikri olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Honda hariç diğerlerinin hepsi 2.0 dizel otomatik.

Honda CRV: konfor,malzeme kalitesi herşeyiyle süper fakat benzinli ve yakıtından dolayı baya tırsıorum. tek sorun çok yakacağını düşünmem

Ford KUGA: forumlardan okuduğum kadarıyla insanlar genelde iç kısmı biraz küçük deişmiler hondaya göre ama ben bunu çok beğendim. 2.0 dizel otomatik tam düşündüğüm araç diyodum ki. 2012 yada 2013 yılında vertrek gibi bi isim verip tamamen yenileyeceklermiş. üretimi kalkacak diye elimizde patlama olasılığı çok yüksek o yüzden emin olamıyorum bunda.

VW TIGUAN: gayet güzel buda fakat fiyat olarak diğerleri ile arasında neredeyse 20.000 lira fark var. Fiyatı saçma derecede pahalı.95.000'den başlıyor baz paketi.

Chevrolet CAPTIVA: Bunun hakkında pek fikrim yok fakat şöyle ilginç bir durum var. Baz paket harici versiyon (panoramik tavan eklemek gibi) isterseniz illa 7 koltuklu olanın almak zorundasınız.

Renault KOLOUS: İsmi böle bişi. bunun hakkında da pek bilgim yok fakat motoru dizele göre fazla yakıyor gördüğüm kadarıyla.

KIA Sportage: TR'de bulmak mümkün değilmiş. En az 3 ay sonraya veriyorlar.

Toyota RAV4: inceleyemedim.

Sonuç: Fordun KUGA'sı içime en çok sinen ve beğendiğim model fakat 2 sene içinde üretimini durdurup, model ismini değiştirecek olmaları büyük sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. bu konuda da bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...