Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 selamlar, annem için büyük olmayan otomatik vites SUVlara bakıoruz. Şuana kadar çoğu firmanın suvlarına baktım fakat tam olarak işte bu diyebileceğim bir araç bulamadım. Kullanan arkadaşlar yada fikri olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Honda hariç diğerlerinin hepsi 2.0 dizel otomatik. Honda CRV: konfor,malzeme kalitesi herşeyiyle süper fakat benzinli ve yakıtından dolayı baya tırsıorum. tek sorun çok yakacağını düşünmem Ford KUGA: forumlardan okuduğum kadarıyla insanlar genelde iç kısmı biraz küçük deişmiler hondaya göre ama ben bunu çok beğendim. 2.0 dizel otomatik tam düşündüğüm araç diyodum ki. 2012 yada 2013 yılında vertrek gibi bi isim verip tamamen yenileyeceklermiş. üretimi kalkacak diye elimizde patlama olasılığı çok yüksek o yüzden emin olamıyorum bunda. VW TIGUAN: gayet güzel buda fakat fiyat olarak diğerleri ile arasında neredeyse 20.000 lira fark var. Fiyatı saçma derecede pahalı.95.000'den başlıyor baz paketi. Chevrolet CAPTIVA: Bunun hakkında pek fikrim yok fakat şöyle ilginç bir durum var. Baz paket harici versiyon (panoramik tavan eklemek gibi) isterseniz illa 7 koltuklu olanın almak zorundasınız. Renault KOLOUS: İsmi böle bişi. bunun hakkında da pek bilgim yok fakat motoru dizele göre fazla yakıyor gördüğüm kadarıyla. KIA Sportage: TR'de bulmak mümkün değilmiş. En az 3 ay sonraya veriyorlar. Toyota RAV4: inceleyemedim. Sonuç: Fordun KUGA'sı içime en çok sinen ve beğendiğim model fakat 2 sene içinde üretimini durdurup, model ismini değiştirecek olmaları büyük sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. bu konuda da bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 2.el land rover'lara falan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yazmayı unuttum tabi araç 0 olucak firma adına alıcaz çünkü, 2. el durumu söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bütçe falan ne kadar 70k gibi bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 80-85 e kadar çıkabiliriz donanımlı halde ise araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Kuga iyi hyundai ix35 de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Kullandığım chevrolet captiva var işte, zevkli araçtı.O captiva da zaten bi bayan tanıdığımızın o da çok memnun ki otomobil meraklısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yeni opel antara da guzel bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 skoda nın çıkmış yeni heralde gördüm baya iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Esh said: hyundai ix35 de iyi bunu demeye gelmiştim 81bin lira 4x4 2.0dizel otomatik 184hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 SUV alma diyen çıkmamış this is why we can't have green things. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Kesinlikle CRV. Captiva falan jip değil, para vermeyin boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Zevk meselesi tabi ama ben bu captivaları çok fason buluyorum değmez bence o fiyata hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 honda crv'nin yenileri pek güzel, bence yakından göz atmalısın. fuarda yakından inceleme fırsatı bulmuştum. önceden pek sevmememe rağmen oldukça beğenimi kazandı. arka koltukta oturanlar için bile iyi bir konfor sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 "roket adam" said: Kesinlikle CRV. Captiva falan jip değil, para vermeyin boşuna. +1 Caponlar iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Yeni Rav4 derim CRV yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kimse mini countryman dememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Spiegel said: kimse mini countryman dememis. Ben bile demedim :D 92 - 95k filan dolu bir all4 countryman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 kaşkaiyede bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 dacia ya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 e ztn butcemiz 80 85 demis bi 5-10 daha koysunlar alsinlar countryman all4 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Spiegel said: e ztn butcemiz 80 85 demis bi 5-10 daha koysunlar alsinlar countryman all4 u Herkes sen degil cüzdanının arasına 10k sıkışsın. Euro bu fiyattayken almanın manası yok ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 nerde cuzdanin arasinda 10k, eve cikana kadar anam agladi anca ayarladim ev isini... simdi araba isi yatti gibi simdilik, motor olayina girebilirim yaz icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Spiegel said: nerde cuzdanin arasinda 10k, eve cikana kadar anam agladi anca ayarladim ev isini... simdi araba isi yatti gibi simdilik, motor olayina girebilirim yaz icin =) scooter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 scooter zaten var sirkette bir tane kims binmiyor, onu alirim en kotu, ama benim aklimda baska bisey var. bakalim hayirlisi =) neyse suv konusunda motor muhabbeti yapmayalim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar