Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jackson rr-24 gitar

ad3m

Öne çıkan mesajlar

ad3m said:

Arkadaşımla konuştuk o gitara para verme dedi elinde sıfıra çok yakın esp sv varmış 3000 lira istiyor onun için nedir bu konudaki fikriniz?

Esp Sv vs Jackson RR24 - Jackson Phil Demmel Demmelition King V

Fiyat ortalamaları neredeyse aynı.

ESP.

Ben fakir fakir ltdlere bakayım hala ühüh
Sosyal ağlarda paylaş

Kredi kartında kullanılabilir limit yokmuş babamın, bugün yükseltme gibi bir durum söz konusu olmazsa bu iş askıya alınır biraz.
Bende sizler gibi gelip gecici bir heves uğruna bukadar para verilmesini istemiyorum ama ne yaparsın lafımız sadece kendimize işliyor :/
Bu arada King V alacakken gördük yetersiz bakiyeyi :)

ps : gelip geçici dediğim V kasa için çünkü etrafımda gitar çalıpta V kasa alsın diyen 1 kişi çıkmadı henüz :S
Sosyal ağlarda paylaş

Yok mydukkandan sipariş verirken gördük 3 lira be içim gitti ama yapcak bişi yok sevinsin genç bakarsınız yarınların gitaristi olur.
*kendini farklı düşünerek telkin etmeye kasar*

ps : Birde bu zuhalde aynı gitar 3600 tl mydukkanda 3176 lira o ne alakadır?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle söyliyeyim tipi kesinlikle V olacak googleda biraz araştırdım V kasalarda hep jackson adı geçiyor önerilenlerde bir dean diye birşey.Yani V kasa dışında birşey istemiyor buna bağlı olarak hala çöpmüdür bu gitar?Ayrıca çöp olan birşey nasıl bu kadar pahalı olur iyice kafamı karıştırdınız ehü.
Sosyal ağlarda paylaş

Baba desteği var arkasında ben sadece pişman olmasın istiyorum V ise v olsunda bari iyi birşey olsun modundayım.
Lan öyle bir evde yaşıyorumki hiçbir aile bireyinin ortak bir zevki yok herkes bi konuda ustalaşmış işte Bilgisayar ile alakalı birşey olsa hallederdim ama bu beni aşar.

En azından şuraya V kasa bunun yerine bunları alın deyinde şuna göstereyim bak tecrübeli abilerin bunları önerdi diye amma uzattım biliyorum fakat hakkaten içime sinmedi bu kadar eleştiriden sonra :/
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bu gitarı iyi yapan unsur nedir ağacımıdır montajımıdır neye dayanarak kötü oluyorlar?

ps : yıllarca milleti kandırmış bilgisayarcılar gibi amd alma yanıyorlar gibi abuk birşey olmasında elle tutulur birşeyler bilelim en azından :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çok ucuz bi sound ı var gitarların sadece JJJJJJ sesi çıkıyor rezlet cleanleri. Gitar alırken adam bana zorla soloist mi ne öyle bi gitar satmaya çalışmıştı 1 saat 1.5 saat çaldım gerçekten 500 dolar olsa alırdım ama 3000 dolar gibi bişeydi fiyatı sdfs. Tek artısı çok rahattı klavyesi gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...