Meov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ad3m said: Arkadaşımla konuştuk o gitara para verme dedi elinde sıfıra çok yakın esp sv varmış 3000 lira istiyor onun için nedir bu konudaki fikriniz? Esp Sv vs Jackson RR24 - Jackson Phil Demmel Demmelition King V Fiyat ortalamaları neredeyse aynı. ESP. Ben fakir fakir ltdlere bakayım hala ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Kredi kartında kullanılabilir limit yokmuş babamın, bugün yükseltme gibi bir durum söz konusu olmazsa bu iş askıya alınır biraz. Bende sizler gibi gelip gecici bir heves uğruna bukadar para verilmesini istemiyorum ama ne yaparsın lafımız sadece kendimize işliyor :/ Bu arada King V alacakken gördük yetersiz bakiyeyi :) ps : gelip geçici dediğim V kasa için çünkü etrafımda gitar çalıpta V kasa alsın diyen 1 kişi çıkmadı henüz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 benim hastanede başıma gelmişti :( kredi kartını limiti dolmuştu rezillik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Yok mydukkandan sipariş verirken gördük 3 lira be içim gitti ama yapcak bişi yok sevinsin genç bakarsınız yarınların gitaristi olur. *kendini farklı düşünerek telkin etmeye kasar* ps : Birde bu zuhalde aynı gitar 3600 tl mydukkanda 3176 lira o ne alakadır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Hatta şöyle linkliyim : Zuhal : http://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=5457&k_id=5&kn=Elektro+Gitarlar Mydukkan : http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=12934&gid=1998 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 zuhalin kazıkçı olduğunu tüm dünya biliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bir arkadaşım mydukkan malı zuhalden alıyor dedide ona ithafen yazdım ne alaka diye belki o yanlış biliyordur gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Abi yani ben de aşağı yukarı aynı fiyatta bir gitar kullanıyorum, müzik aletine verilen paraya acımam ama çöpe 3 milyar veriyosunuz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bunun esp versionunu mu alalım yani çöp derken o kadarmı kötü bir gitar hiçbirşey anlamadımki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ya gitarın kötülüğünden değilde markayla ayakta duran bir gitar, bunu alacağına espyi al evet. tabi kardeşinin bu gitarı ne kadar istediğine bağlı. not: hiç rahat bir gitar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 abi jacksonlar zaten kötü gitarlar genel olarak, bi de üstüne v gitar gibi kullanışsız bişey alıyorsunuz sadece gençlik hevesiyle hava olsun diye yani bir olayı yok. 3 milyara esp gibson prs falan alınır misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 schecter hellraiser v alsan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Şimdi şöyle söyliyeyim tipi kesinlikle V olacak googleda biraz araştırdım V kasalarda hep jackson adı geçiyor önerilenlerde bir dean diye birşey.Yani V kasa dışında birşey istemiyor buna bağlı olarak hala çöpmüdür bu gitar?Ayrıca çöp olan birşey nasıl bu kadar pahalı olur iyice kafamı karıştırdınız ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ya patlat bi tane ağzına sussun 16 yaşındaki çocuğa niye laf anlatıyosun ki sfsd. v gitar çok anlamsız yani. marka değeri var işte 1 2 ünlüye çaldırıyolar sonra kakalıyolar 4 milyara soba borusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 v kasa çöp falan değil ya. tek otururken çalması zor derler ki kardeşin dediğine göre yıllardır gitar çalıyormuş, nasıl çalıp çalmıcağını iyi bilir o zor gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Baba desteği var arkasında ben sadece pişman olmasın istiyorum V ise v olsunda bari iyi birşey olsun modundayım. Lan öyle bir evde yaşıyorumki hiçbir aile bireyinin ortak bir zevki yok herkes bi konuda ustalaşmış işte Bilgisayar ile alakalı birşey olsa hallederdim ama bu beni aşar. En azından şuraya V kasa bunun yerine bunları alın deyinde şuna göstereyim bak tecrübeli abilerin bunları önerdi diye amma uzattım biliyorum fakat hakkaten içime sinmedi bu kadar eleştiriden sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ayrıca bu gitarı iyi yapan unsur nedir ağacımıdır montajımıdır neye dayanarak kötü oluyorlar? ps : yıllarca milleti kandırmış bilgisayarcılar gibi amd alma yanıyorlar gibi abuk birşey olmasında elle tutulur birşeyler bilelim en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 eline aldığında "feels good man" diyosan o doğru gitardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ağac klavye manyetik. ha bu arada benim aklıma gelmemişti prs'lere bakabilirsiniz. bence kardeşini al sen git zuhale adam gibi tekrar beğensin bir gitar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 O ne ya o zaman fikir danışmak saçma, beraber müzik marketine gidip tek tek bakmak lazım? Sonuçta söylediğin şey tamamiyle kişisel o zaman kardeşimin bi suçu yok o kadar tutturmasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bir metalhead in alabilceği en iyi gitarlardan kağıt üstünde bir yamuğu gözukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 illa v kasa istiyorsa şu gitarada bakın derim bir bilgim yok gitar hakkında çok ama jacksondan iyidir kanımca. http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7853&gid=758 ve tabi =) http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13707&gid=758 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 e tabi kişisel adam v kasa çalcam diyosa kim karışabilir allasen. herifin kendi zevki o öttüren v de de öttürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Abi çok ucuz bi sound ı var gitarların sadece JJJJJJ sesi çıkıyor rezlet cleanleri. Gitar alırken adam bana zorla soloist mi ne öyle bi gitar satmaya çalışmıştı 1 saat 1.5 saat çaldım gerçekten 500 dolar olsa alırdım ama 3000 dolar gibi bişeydi fiyatı sdfs. Tek artısı çok rahattı klavyesi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Tesbih said: e tabi kişisel adam v kasa çalcam diyosa kim karışabilir allasen. herifin kendi zevki o öttüren v de de öttürüyo 3 milyar para vericek adam karışabilir mesela, gençlik heycanı için kullanışsız bir gitar alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar