ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Arkadaşlar kardeşim ölümüne bu gitarı istiyor.Biraz fiyat araştırdım çok pahalı bir gitar 2.800 tl'dan 3.200 e kadar falan çıkıyor Türkiye'deki fiyatları. Benim merak ettiğim daha uygun fiyata yurt dışından alınabilir mi? Gümrük sorun olurmu yada kargo sorunu? Böyle müzik aletleriyle ilgili bilgileriniz varsa daha önce alışveriş yaptığınız güvenilir bir yer falan yardımcı olursanız çok sevinirim. En azından yurtdışından alınabilir mi veya değermi o kadar uğraşa yoksa çıkıp zuhal'den falanmı alalım?
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Babam kesinlikle 2. el almayacağınıda belirtti bu arada :/
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Senin için geçiricek biri varsa music123.com var alamancı dayın varsa http://www.thomann.de/ yoksa direk sipariş ediceksen yalan o, gümrükte ağlatırlar. hem daha pahalıya gelir hem aylar yıllar sürer almanç. bi amfi sipariş ettim ben 3 aydır gümrükte.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 O zaman başka gitar bakın abi, 3 milyar verip jackson almasın zaten sdfs daha ucuz ESP lere baksın.
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben anlamıyorum ki gitar işinden çalan o aklını çelecek bi derinliğe sahip değilim yani :(
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bi de v gitar bu. Dünyanın en rahatsız şeyi, sahne gitarı bu, kemikli kız gibi güzel görünüyo 5 dakka kucağına alınca canını yakmaya başlıyo sdfs. Yani malesef getiricek biri yoksa direk sipariş vermek yalan biraz.
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kardeşim 7-8 yaşlarından beri gitar çalıyor yeni değil yani ayrıca bu gitarı arkadaşından birkaç haftalığına almıştı o günden beri deli ergenler gibi istiyor yani demem oki anlık heves olmasa gerek. Peki Amerika->Türkiye yapacak birini bulursak hiçbir sorun yaşamadan alabilirmiyiz?
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben 350 400 liralık bişeyi DHL in amerikadan sanal adres zımbırtısıyla almıştım 5 6 ay önce sorunsuz gelmişti ama koca gitarı öyle getirebilir misin bilmiyorum gümrükten geçirebilirler mi falan. DHL le bir konuş istersen. Onun dışında müzik forumlarında bu işi yapan adamlar var uak bi para karşılığı geçiriyorlar gitarları gümrükten. Bir araştır istersen. Asıl soruyu atlamışım, orası biraz gümrükçünün keyfine kalıyor. İşi bilen biriyle problem yaşamazsın muhtemelen ama halan geçiricekse elinde patlayabilir yine.
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Teşekkürler bir bakınayım ben.
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Heh babamı mind control ile yönetiyor sanırım bir kere geri çevrildiğini görmedim yalan ders falan.
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://turkrock.com/threads/ambar-guitarsdan-efsane-79-fender-stratocaster.12836/ ambar gitar getirtiyor, çok efsane gitarlar getirtti şimdiye kadar. tamamen güvenli ama kargo+gumruk ödemek zorundasın. zuhalde getirttiyor yine özel şiparişle trde yoksa. ama fiyatlar hakkında bir bilgim yok
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 16 ne abi vurun ağzına bi tane, eline de tutuşturun bi fender efendi gibi çalsın sdfs.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 16yasinda rr-24 buyuk luks lan amp olarakta blackstar s1 fln isteyecek heralde sdf
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gitarın yurtdışı satış fiyatı 1.300 $ zaten. kargo+gümrük falan 2000$ a patlar sanırım ama bi ambar gitara mail falan at sor.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben onun yaşında VIC gitar kissound amfi kullanıyodum hey gidi ne kötüydü ya.
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Keşki bir birikimim olsada ne yapacan lan buna gel şu x markayı alalım diyebilsem... Aslında arkadaşım var bu işlere ömrünü vermiş bulamadım 2 gündür yok ortalıklarda o yüzden size bir danışayım dedim çünkü gitar hakkaten pahalı ederini amorti edecek bir kaliteye sahipmi hiç bir fikrim yok. Ve ayrıca bu gitarın şekli çok itici sadece gösterişmi yoksa sese verdiği bir özellikten dolayımı bu şekli almış. Bir sorum daha var yazık ya bu gitara bu kadar para diyorsanız alternatif sunacağınız birşey varmı?
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 harbiden kötüymüs tipi.16 yasinda birinin elindeki görüntüsü tam bir facia olabilir.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Hayır abi şov için o gitarlar dediğim gibi evde stüdyoda falan çok kullanışsız.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Tarzım olmadığı için tam isabetli bi tavsiye veremeyebilirim ama ben olsam ESP kovalarım.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 esp'nin sv'si vardi galiba buna alternatif olarak ta ikisi de harika gitarlar yani, biri kotu biri iyi denemez. rr24'u zamaninda alexi kullaniyordu yamulmuyorsam esp'ye gecmeden once.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ha bi de böyle premium gitarlardan gerçekten keyif alabilmek için aynı kalitede bi de amfin olması lazım =) 3 milyarlık gitarı 500 milyonluk amfiye bağlarsan yazık olur.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 eheh iste bunu aldiktan sonra da engl invaider blackstar s1 fln isteyecek kesin :)
Öne çıkan mesajlar