Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Fantastik Alemde Ne Nedir? Elf Nedir? Şirinliği hayat tarzı edinmiş kişilere Elf denir. Sihirli yüzüklerden üçü bunlara verilmiştir, sırasıyla söz, nişan ve nikah ortamında! Elflerin insanlardan farkı sakınca buruşmaları ve kapşonlu giysilerden uzak durmalarıdır. Hüküm Dağı nerededir? Hüküm dağı, Uruk-Hai maslahatgüzarı Tribones' in barındığı Drav Yaylası' na bakar. Bu yaylada belsiz hayvanlar olarak bilinen Kolpacanlar da yaşar. Gondor tahtının varisi İsildur, bazen bu dağa gelip yamaç paraşütü yapar! (Hüküm Dağı dumandır, loy, di-loy-loy, di-loy-loy, di gel yarim!) Shire' lı Bilbo nerelidir? Aslen Samandağlı' dır. Düğünde-dernekte "Ellamie zılmıyi, zap zap zap zap helmiyi" türküsünü nefis söyler. Yüzük elinden alınınca canı gider gibi olmuş bi ara hırlamıştır! Büyücü Gandalf' ın geçim kaynakları nedir? Asıl olarak büyü ile geçinir. Arada bir ekstra yapıp fal, muska işlerine de girer. Gençliğinde bir dönem Atletico Gondor' da stoper olarak oynamıştır. 3000 yılda bir sinirlenir, bu kuralı ömründe sadece bir kez, denyo yarışmacılara "07 Dürrük! Kapının kapandığından emin misiniz?" gibi şeyler demekle yükümlü bir tip gördüğünde bozmuştur. (Sanki uzay mekiğinin kapısını kontrol ediyo, tırtus seni!) Gollum Kimdir? Gollum, Hobbit dilinde "Yeşil başlı gövel ördek" anlamına gelir. Hobbit için alttaki maddeye bakınız. Kara Süvari için bire, Orta Dünya için ikiye, Saruman denen satışçı .pne için üçe basınız. Santral için 500 Elf yılı bekleyiniz!(Elfler benim, Entler benim, Troller senin olsun!) Hobbit Kimdir? Fantastik alemin eğlence işlerine bakan canlılardır. Genelde kırılgan olurlar, tayt giyerler. Bunlardan en ünlüsü olan Hobbit Besen' in "Ayağı kırılmış o Kara Ejder / Senden çok vefalı çıktı sevgilim" adlı bestesi cüceler tarafından aşırı benimsenmiştir. (Peki bu filmde de cücelere 7 yüzük düşmesi? Nedir bu 7-cüce ilişkisi a dostlarım?!) Saruman' ın ihanetinin sebebi nedir? Saruman, Altınoluk' ta 20 dönüm arsaya işi bağlamıştır. Artı, Avni Aker' de sezonluk-kolay tutuşan kombine kart aldığı Efsane Tepesi' nde söylenir durur. Orklar özünde kötü kişilermidir? Asla! Şevkatle, ilgiyle, yüzük tayfalarıyla yaklaşıldığında kimse kötü değildir. Orklar nüfus çokluğu ve işsizlik yüzünden kötü işlere girmişlerdir. Bir kısmı Mordor' un otopark dünyasını ele geçirirken, önemli sayıda Ork da Kral Torikbey' in emrinde bilinç kaçakçılığıyla uğraşır. Daha efendi olanları, yukarda adı geçen Hobbit Besen' le çalışırlar, bunlara da Org denir. Kıymetlimiss nedir? Hüküm Dağı' nda ikamet eden dağ köylülerinin bazlamaya verdikleri isimdir. İnsanlara neden 9 yüzük verildi? En gözü doymazlar insanlardır. Saruman olsun, Sauron olsun, insanlardan tiksinti duyar hale gelmişlerdir. İsildur, ne gıcık bir isim yarabbim. Hayat ne kadar karışık bir mekan. Vedat Özdemiroğlu / Selam Dünyalı, Ben Türküm! NOT: Kitaptan bakıp yazdım yani okuyun o kadar kastık çok komik ayrıca :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Mayıs 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Mayıs 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 eheheeee, ayh sen beni güldürdün, totem de seni güldürsün[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bence berbat...ayrica taptığım bir fantastik oykuyle dalga gecilmesi hic hosuma gitmedi [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 21 Mayıs 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 hehe gayet sevimli :) eline sağlık[signature][hline]RAAAAAAAHAAAAAAA !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 benim de hoşuma gitmedi, yanlızca 1 yerde pu allam oldum onu da hatırlmıyom, ya ukalalık gibi olcak ama bunların benzerini bende yazarım ne varki adam saçmalamış yani oyle deil mi?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 e sen de yaz o zaman. sorun şu ki hepimiz yazabiliriz, hatta daha iilerini de yazabiliris, ama uuraşmıos, o adam uuraşmış işte... çocuk gülün diye yazmış işte üstüne gitmeyin, yasık.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Bloodscalp, 21 Mayıs 2004 20:23 tarihinde demiş ki: bence berbat...ayrica taptığım bir fantastik oykuyle dalga gecilmesi hic hosuma gitmedi [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 21 Mayıs 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] O senin görüşün. Bu LOTR u bilenler için değil LOTR u izleyipte bişi anlamayan anti-rp ci caddeci gençler için :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 lotr in frp yi bilip bilmemekle alakasi yok kitabi okuyan herkes ne oldugunu anlar kimse bu terimleri bilerek dogmuyor.... ha kitabi okumayip filmden bisiy anlamadim sacma sapan dersen o zaman hata etmis olursun ayrica anlamamis olmaniz yazarin sorunu değil sizin sorununuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 neyse abarttim biras galiba ama genede mizah anlaminda da cok iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ben lotr hastasıyım oyuncaklarına kadar alırm ben anlamadıgım ıcın degıl kıtabı okurken bana komık geldıgı ıcın koydum. Burda kapayalım olayı büyümesin tamam beyyenmediysen beyenmedin olsun canın sagolsun ben yazmdım sonucta banane :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 zaten sana yonelik değildi yazan kisiyeydi elestirim ustune alinma zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Harbi kasıntı espriler yapılmaya çalışılmış. Okurken gülmedim bile, bi kıymetlimissin ne olduunu okurken sırıttım, o da azcık..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 dungeon +1 garbıc[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 güzelmiş...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Gollum Kimdir? Gollum, Hobbit dilinde "Yeşil başlı gövel ördek" anlamına gelir. Hobbit için alttaki maddeye bakınız. Kara Süvari için bire, Orta Dünya için ikiye, Saruman denen satışçı .pne için üçe basınız. Santral için 500 Elf yılı bekleyiniz!(Elfler benim, Entler benim, Troller senin olsun!) ----- "Yeşil başlı gövel ördek!" LOL...:lol: süpermiş![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sevmedim.[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hiç komik olmamış[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu adam bizim okula geldi :) kafa adam ehe[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 LOTR ve her türlü fantastik dünyadan çok hoşlanmama rağmen bazı yerlerde çok güldüm. Atletico Gondor falan güzeldi :D O arkadaşa katılmıyorum, insanları güldürebilmek başarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 daha önce açıldı diycektim, meğersem uplanmış... eh, "ben marstan geldim", "ha şurdaki fincan şeklinde vazoyu versene" gibi şeylere "hahaha hohohoh" şeklinde gülebiliyorsanız, "aslen samandağlıdır" gibi bir cümleyi de komik bulursunuz. ama tiksinti duyuyorum ben, öyle mizah felan da yok ki gülelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 mükemmelus şahanekus :D[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Koptum ya harbi çatladım hatta.Japon yapıştırıcısı getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hihihi :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 - Buyucu Gandalf'in gecim kaynaklari nedir? - Asil olarak buyu ile gecinir. Nedir bu esprilerin kaynagi ben de bilmek istiyorum?[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: anti-rp ci caddeci gençler için :D Bak yazıya değil ama buna güldüm :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar