Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzüklerin Efendisi' ni İzleme Klavuzu


Chiptech

Öne çıkan mesajlar

Fantastik Alemde Ne Nedir?

Elf Nedir?
Şirinliği hayat tarzı edinmiş kişilere Elf denir.
Sihirli yüzüklerden üçü bunlara verilmiştir, sırasıyla söz, nişan ve nikah ortamında!
Elflerin insanlardan farkı sakınca buruşmaları ve kapşonlu giysilerden uzak durmalarıdır.

Hüküm Dağı nerededir?
Hüküm dağı, Uruk-Hai maslahatgüzarı Tribones' in barındığı Drav Yaylası' na bakar. Bu yaylada belsiz hayvanlar olarak bilinen Kolpacanlar da yaşar. Gondor tahtının varisi İsildur, bazen bu dağa gelip yamaç paraşütü yapar! (Hüküm Dağı dumandır, loy, di-loy-loy, di-loy-loy, di gel yarim!)

Shire' lı Bilbo nerelidir?
Aslen Samandağlı' dır. Düğünde-dernekte "Ellamie zılmıyi, zap zap zap zap helmiyi" türküsünü nefis söyler. Yüzük elinden alınınca canı gider gibi olmuş bi ara hırlamıştır!

Büyücü Gandalf' ın geçim kaynakları nedir?
Asıl olarak büyü ile geçinir. Arada bir ekstra yapıp fal, muska işlerine de girer. Gençliğinde bir dönem Atletico Gondor' da stoper olarak oynamıştır. 3000 yılda bir sinirlenir, bu kuralı ömründe sadece bir kez, denyo yarışmacılara "07 Dürrük! Kapının kapandığından emin misiniz?" gibi şeyler demekle yükümlü bir tip gördüğünde bozmuştur. (Sanki uzay mekiğinin kapısını kontrol ediyo, tırtus seni!)

Gollum Kimdir?
Gollum, Hobbit dilinde "Yeşil başlı gövel ördek" anlamına gelir. Hobbit için alttaki maddeye bakınız. Kara Süvari için bire, Orta Dünya için ikiye, Saruman denen satışçı .pne için üçe basınız. Santral için 500 Elf yılı bekleyiniz!(Elfler benim, Entler benim, Troller senin olsun!)

Hobbit Kimdir?
Fantastik alemin eğlence işlerine bakan canlılardır. Genelde kırılgan olurlar, tayt giyerler. Bunlardan en ünlüsü olan Hobbit Besen' in "Ayağı kırılmış o Kara Ejder / Senden çok vefalı çıktı sevgilim" adlı bestesi cüceler tarafından aşırı benimsenmiştir. (Peki bu filmde de cücelere 7 yüzük düşmesi? Nedir bu 7-cüce ilişkisi a dostlarım?!)

Saruman' ın ihanetinin sebebi nedir?
Saruman, Altınoluk' ta 20 dönüm arsaya işi bağlamıştır. Artı, Avni Aker' de sezonluk-kolay tutuşan kombine kart aldığı Efsane Tepesi' nde söylenir durur.

Orklar özünde kötü kişilermidir?
Asla! Şevkatle, ilgiyle, yüzük tayfalarıyla yaklaşıldığında kimse kötü değildir. Orklar nüfus çokluğu ve işsizlik yüzünden kötü işlere girmişlerdir. Bir kısmı Mordor' un otopark dünyasını ele geçirirken, önemli sayıda Ork da Kral Torikbey' in emrinde bilinç kaçakçılığıyla uğraşır. Daha efendi olanları, yukarda adı geçen Hobbit Besen' le çalışırlar, bunlara da Org denir.

Kıymetlimiss nedir?
Hüküm Dağı' nda ikamet eden dağ köylülerinin bazlamaya verdikleri isimdir.

İnsanlara neden 9 yüzük verildi?
En gözü doymazlar insanlardır. Saruman olsun, Sauron olsun, insanlardan tiksinti duyar hale gelmişlerdir. İsildur, ne gıcık bir isim yarabbim. Hayat ne kadar karışık bir mekan.

Vedat Özdemiroğlu / Selam Dünyalı, Ben Türküm!





NOT: Kitaptan bakıp yazdım yani okuyun o kadar kastık çok komik ayrıca :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..


[Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Mayıs 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Mayıs 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim de hoşuma gitmedi, yanlızca 1 yerde pu allam oldum onu da hatırlmıyom, ya ukalalık gibi olcak ama bunların benzerini bende yazarım ne varki adam saçmalamış yani oyle deil mi?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e sen de yaz o zaman. sorun şu ki hepimiz yazabiliriz, hatta daha iilerini de yazabiliris, ama uuraşmıos, o adam uuraşmış işte... çocuk gülün diye yazmış işte üstüne gitmeyin, yasık.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 21 Mayıs 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
bence berbat...ayrica taptığım bir fantastik oykuyle dalga gecilmesi hic hosuma gitmedi

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 21 Mayıs 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]


O senin görüşün. Bu LOTR u bilenler için değil LOTR u izleyipte bişi anlamayan anti-rp ci caddeci gençler için :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben lotr hastasıyım oyuncaklarına kadar alırm ben anlamadıgım ıcın degıl kıtabı okurken bana komık geldıgı ıcın koydum. Burda kapayalım olayı büyümesin tamam beyyenmediysen beyenmedin olsun canın sagolsun ben yazmdım sonucta banane :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Gollum Kimdir?
Gollum, Hobbit dilinde "Yeşil başlı gövel ördek" anlamına gelir. Hobbit için alttaki maddeye bakınız. Kara Süvari için bire, Orta Dünya için ikiye, Saruman denen satışçı .pne için üçe basınız. Santral için 500 Elf yılı bekleyiniz!(Elfler benim, Entler benim, Troller senin olsun!)

-----
"Yeşil başlı gövel ördek!"
LOL...:lol:
süpermiş![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce açıldı diycektim,
meğersem uplanmış...

eh, "ben marstan geldim", "ha şurdaki fincan şeklinde vazoyu versene" gibi şeylere "hahaha hohohoh" şeklinde gülebiliyorsanız, "aslen samandağlıdır" gibi bir cümleyi de komik bulursunuz.
ama tiksinti duyuyorum ben, öyle mizah felan da yok ki gülelim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...