Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL-Bursaspor vs Beşiktaş

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Tahkim e giderler şu 5 maç 3 maçı indirir kesinde. Adamların argumanı şeydi zaten, yönetmeliğe göre ertleme olması gerekirken yönetim kurulu toplanmadan iptal kararı verildiğinden ya maçın tarafsız sahada tekrarı yada kalan 2 maçıda iptal edip küme düşürülmesi gerekiyor vs şeklindeydi.

İyi ceza olmuş şimdi gaziantep e de kaptırdılar, sezonu dahada erken açacaklar 4. bitirirlerse. Biz anteple oynayacağız gerçi, yenipde bursaya yardım etmek içimden gelmiyor açıkcası =P Bu yaşananlardan sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

diyarbakırspor ile ilgili dedikleri doğru. diyarbakır'ın tabiri caizse prenses kent olduğu gerçeğini unutmamak lazım tabii. onun dışında karar çok makul bir karar. ancak geri adım atılmaması lazım. cezayı azaltacak hiçbir şeyin yapılmaması gerekli.

dahası "olaylar tırmanır" demişler ya. hah cezanın da bu gibi bi durumda exponential artacağını şimdiden bildirmek, daha ilk günden "biz buradayız. yine bekleriz." demek gerekiyor.

umarım bu gibi olaylara verecekleri cezalar için minimum limit bundan sonra bu kadar olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa direk onlarin abi, Akp ilk 3 adamindan birini ordan ordan gosterir mi yoksa. Hayir Bursalilar da 'helal Arinc basgan' diyorlardir simdi, oysa ki sorsan adama kadrodan 3 futbolcu soyleyemez, teknik direktorlerini bile bilmiyordur belki. 'Mac bir daha oynanmazsa onumumuz secim' tarzi konusulunca etrafta adam cikti bi QQ yapti. Bir daha da gorunmez zaten ortalikta.
Sosyal ağlarda paylaş

İŞTE TELEFON GÖRÜŞMELERİ:

-Nerdesin oğlum, haydi saldıracağız.
-Oğlum geliyorum.
-Maç iptal olabilir, çok büyük olaylar oldu, biber gazları attılar, polislere taş atıldı, Diyarbakır gibi olduk ya.
-Niye ki?
-Bilmiyorum bir şeyler oldu.
-Maç iptal olur diye içeriye girmiyoruz. Dükkânlar mahvoldu, vali artık Diyarbakır'a mı gider bilemem.

-Emaneti ne zaman getirecen bilader?
-Yarın getireceğiz heralde napcan?
-Yarın getir o zaman koy şu derneğe.
-Derneğe ne koycağım, üzerimde taşıyacam onu.

-Nerdesin?
-Arap Parkı'nda oturuyoruz şimdi.
-Hani bırakacaktın?
-Emanetleri üstümüze aldık abi, herkesin üstünde. Çocuklar spor salonunun önünde, gel parkın oraya.
-Var mı sorun?
-Diyarbakır'a döndü sokaklar, sorun çok.
-Saldırdınız mı?
-Abi yarım oldu.

-Maç iptal edildi.
-Aynen aynen, saldırın yani.

-Görüştün mü ağabeyle?
-Görüştüm ben abi, telefonu suratıma kapattı, sonra aradı dinliyorlar diyerek küfretti.
-Aynen dinleniyormuş. Ben mesajlaştım, nasılsın hesabından.

-Kapalının orada tıraş yapalım, 4 ya da 5 otobüs bütün mahallelere haber vereceğiz, emanetler taşlar sopalar hep beraber.
-Tamam abi sokaklardayız, burada herkes valiye küfür ediyor, statta herkes valiye küfür etsin abi.

-Valla bir tane çocuk diyor 'tribün liderleri versin bana silah, patlatayım' diyor.
-Ya o bize patlatır be ya boş ver, herkese silah mı verilir?
-Çocuk çok tehlikeli, 'versinler gerekirse 4 ya da 5 ay da yatarız' diyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...