Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben anlamadım ama 85k euro coupe 55k cabrio ikiside 0 ve 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben de anlamadım açıkçası 2 tane teklif vardı elimde 55.600 euro tts roadster niye böyle ucuz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 abi 2. el böyle 2008 normal ttler bile 40 bin euro filan arabada direksiyon falan yoktur 1.2 benzinli falan mı enteresan ahha 0 diyosun hasarlıda olamaz.alla alla üretim hatası mı acaba bence bi soruştur abi bi kıllık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hiç bi fikrim yok gerçekten. tt zaten ufak bi araba cabriosunda defter koyucan yer yok resmen. üstü açıkken iyi de kapanınca içim daraldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 valla senede 1 yada 2 sefer keske cabrio aracim olsa idi diyorum. Ama dedigim gibi 2 yi gecmiyor:) O yuzden ben panaromik cam tavanciyim:) Kullanimida cok iyi degil su falan geciriyor arkadasin 3 cabriosu , birindede z4 var oda geciriyor. Bana kimse cabrio arac su gecirmiyor demesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Koskoca Z4 su mu alıyor içeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yes. bir z4 sahibi olsada anlatsa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vazgeçtim o zaman z4 almicam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Alma tabi abi. Bez bildiğin. 2 3 araban varsa tamam da domates almaya da z4 le gidiceksen yalan gibi biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bahsi gecen z4 ve 3 cabriolar kaç model. onceki kasalar softtoptu zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 tharkas yeni hardtoplardan bahsediyor ama sanırım onlarda su geçiriosa alınmaz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben de hardtopları diyordum valla, softtop zaten alınmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 soft top cabrio kisin olmuyor ben yillardir kullanan kisi olarak soyliyim. Tek araban buysa bosver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 coupe almis beyler. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yeni modellerden bahsediyorum...hard topta kurtarmiyor yani kisin.:) yakin arkadaslarimdan birinde var 3 coupe aglayip duruyor su geciriyor diye, icinde sahit olmadim. z4 de eski kiz arkimda vardi bizzat sahitim su gecirdigine. digerleride geciriyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 hirdavatcidan plastik cam seysi alip taksaydiniz, zengin olunca gelmez ama heralde insanin aklina boyle seyler asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 escape said: kaça alıyosun? Pasta said: alisveris yaparken fiyata dikkat etmiyorum. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 HAHAHAHSADJDSAJHAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar