synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hele sıfır hiç alınmaz abi evet. gerçi 25binle nereye geliyo fiyat ona da bakmak lazım ama, oturup hesap kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 tts ııh bedava verseler alırım kullanmadan satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Softtop cabrio alıp, evin önüne çeksem, bayramda babamı ziyarete gitsem, ulan 150 milyarı üstü muşamba arabaya mı verdin itoğluit der, eve sokmaz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sen red dead redemption i da begenmemistin gerci dgsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 :) gerçi indirim falan demişin.son model mi falan yazmamışsın yanılmıosam normal tt kabulum benim da tts e 2 kat para vericeğine bir çok araç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ne var ki ? bi boxster dusundum vazgectim sonra. 2011 alacagim acil lazim cunku dgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 tam kaç para vericen bilmiyoruz ki :) 2011 0 tts 50 bin euroya alıyorum dersen kabul ama 80 bin 70 bin se almam misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 2011 tt yok o fiyata lan ssfghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 25 bin euro indirim gibi bişi gördüm sanki gibi geldi :) gidip z4 almazsan ayıp edersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 softtop zor valla özet olarak, ben katlanan tercih ederdim. misal opel gtye bayılıyorum eriyorum, ama softtopu gerçekten iki kez düşünmeme sebep oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 2011 boxster alabiliyorsan al bence onun harici e250 cabrio al hem audi hem tt hem o kadar para yazık.audi haterım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Tinerciler falan gelip cart diye saplarlar bıçağı gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yagmur yaginca golet olmuyor mu arabanin ici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Esh said: bi de boyle arkada$larin varsa cabrio alma... AHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ustunun kapanma sebebi golet olmaması icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 coupe 85k cabrio 55k gordum aabayi aliyorum birazdan eheheh siyah coupe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 lol. 55k cabrio alınır bu durumda tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Birinin üstü muşamba diğerininki çelik metal bilmemne. Ondan bu fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 pahali olani al, kesin daha kalitelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cabrio coook sIkti ama icime sinmedi porsche da pahali geldi aldim coupe yi. isteyene verrim 1 tur heiniz varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hayirli olsun dostum gule gule kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Resim koy görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 teslim almadim daha vekalet aldim noterden ailem alicak haftaya =D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ne aileler var :) resimde bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sıfır mı olması lazımdı illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar