Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daha Padawan bile degilim!

CentriC

Öne çıkan mesajlar

Bu oyun staw warsın m.. hali!

Daha hiç oynamadım cd sini nereden alıcam?Ne yapıcam makine ozellikleri ne ister?

Hangi serverda oynıcam?O serverın kac tane uyesi var yoksa cogu player Avrupa veya Amerika Serverlarındamı oynuyor?

Aclık durumu para kazanma nasıl!

Bir savascı veya jedi tek charla para kazanabiliyormu?

Not:ce Uo oynadım ve oynuyorum sistem aynımı!
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi olmak çok kolay değil, normal karakterle oynamaya alış yada aylarca süren uğraş a hazır ol.
Oyunu jedi la oynamak için oynyacaksan hiç başlamamanı tavsiye ederim =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi olmak herkes isterde cok uzun ve ugraslı bir surec olacagini bende anladım!

Fakat eclipse ve infinty server diyorlar bunlar turk serverımı?

Ping lag loss nasıl?256K adsl var yetermi?

Kac tane player oynuyor!

Cok kişinin oldugu bir serverda oynamak isterim herkez bunu ister!
Sosyal ağlarda paylaş

net baglantindan ziyade bilgisayarininda iyi olmasi gerekiyo ki hattabu daha önemli kaciyo.. bole bi baglanti warsa eminki o daw rdir zaten.. serverr dolulugu olarakta eclips ve infinity kapisir (amerika vs avrupa) ikiside gayet kalabalik.. gayet güseldir.. bekleriz..

Kelcho Ef'Ino(R.I.P)
Sosyal ağlarda paylaş

büyük çoğunluk eclipse de türk olarak...
tabi dağınık olarak bissürü türk war

buarda o baglantıyla çok rahat oynarsın 3xx-4xx ping le oynarsın...

Ha buarda ram in 512 olsa iti olur hatta 1 GB olursa süper olur rahat edrsin ekran kartın oakdar önemli deil bnde Geforce 2 Mx 400 war...[signature][hline]E-ih Ido <>
Eclipse
TKM-Master Rifleman-Fencer

"Long Live Rebellion!!"
Sosyal ağlarda paylaş

trk yogunlugu olarak

eclipse
corbantis
infinty
lowca

sırası kurabilirsin. orcunun dedigi gibi her serverda türk bulmak mümkün[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Yaş ortalaması 30 civarında (16-37 yaş arası olmak üzere) bir grup olarak, Elite playerlarla beraber (1 yıldır kesintisiz oynayan) Corbantis serverında Dantooine gezegeninde Imperial Outpost'a 850 metre uzaklıktaki Yakınşehir adlı kentteyiz.

Hunlar isimi PA'mızda 70'den fazla Türk oyuncu ile tüm branşlarda faaliyet gösteriyoruz. Gelen newbieleri recruit alarak yetiştiriyor, gezegenleri, mobları, pvm ve pvp tekniklerini öğretiyor ve karar aşamasında kendilerine destek veriyoruz.

Amacımız, uzun soluklu playerlar ile oynamak ve newbielerin oyundan soğumaması adına birşeyler yapmak. Bununla alakalı olarak da bol bol görevler yapıyor ve yardımcı oluyoruz.

Gelirseniz oyunda bana /tell kerem demeniz yeterlidir.

Sevgiler,[signature][hline]Avaturk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...