Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ehe valla ingilterede başıma benzer bir olay gelmişti ; 3 genç kız bakkala birşeyler almak için girer.Tabi bakkalımızda türktür.Bakkal kızlar hakkında atıp tutarken (klasik tripler ben bunu şöle yaparım vs... ) kızlar kasaya doğru geldiler ve arasında 1 kız çıkıp ''hesabımız ne kadar?'' diyince ben iptal oldun bakkal ise kıpkırmızı kesildi yarım saat özür diledi kızlardan :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 saks diye mi telaffuz ettiler suks diye mi ? suks demislerse aferim sorun degil eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 saks[signature][hline]Kurallar. Kurallar.. Kurallar... Kurallar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Demon o bakkalın yerinde olmayı istemezdim :) dükkanı kapatıp başka şehre taşınmak lazım :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar