Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 "çok sayın akıllı arkadaşım yararlı mutasyon konusunda yapılmış sayısız bilimsel çalışma olabilir yoktur demiyorum,ama yararlı mutasyonu ıspatlayan hangisi acaba? Richard Dawkins olsun bu evrim tartışmalarına gelen tontonlar olsun neden bir tanesine örnek veremediler? neden sürekli kekeliyorlar bu adamlar?" http://www.youtube.com/watch?v=SBmIdx22pbg http://www.youtube.com/watch?v=-SWgGj-qix0 http://www.youtube.com/watch?v=-y_VrkgspdA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hayatımın 5 dakikası gitti. abi gülerim falan dedim, yazıyı yazan mal (a.k.a:videoyu hazırlayan), programa katılan adam mal. garip duygular içerisine girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 sene 2011 insanlar hala evrimcilerin evrimi bilinçli bir şey sandığını sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Açıkçası ben işin içinde bilinç davranışı gösteredn bir mekanizma olduğuna inanıyorum (bu konuda bir bilgim yok o yüzden inanç diyorum ve bu inancım tamamen izlenime dayalıdır, herhangi bir iddiam yok). Türlerin koşullara uyum sağlayacak şekilde değişmesi, işin içinde bir mekanizma olduğuna işaret etmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hayatta kalma güdüsü gibi bişey galiba o ya. hücrede bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 isteğe bağlı evrilmek diye bir durum kesin değil yenicene bir hipotez ve bulunursa öyle bir şey önemli olay olur. sizin dediğini adaptasyon olabilir, adaptasyon ile evrimi karıştırmayın. şimdiye kadar bilinen evrim teorisinin hepsi oldukça mekanistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Yani birşey oldu insanın zekası gelişmeye başladı, zekası geliştiği için yaşam koşulları değişti, yaşam koşullarına bağlı olarak zekası gelişmedi? Ya da birşey oldu 2 ayağı üstünde yürümeye başladı, 2 ayak üstüne kalkmaya ihtiyacı olduğu için gelmedi bu beceri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 xDxDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ardeth said: sene 2011 insanlar hala evrimcilerin evrimi bilinçli bir şey sandığını sanıyor yıl 2011 halen canlıların birbirinden farklı olmalarının tesadüf olduğunu sananlar var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yahu ne mal video richardın o videosunu full izledim ben adam, alakası yok öle bir şey ile adamı tuzağa düşürmeye çalısıyor paso vide oboyunca mal mal sorular soruyolar, adamda düşünüerek cevap veriyor sonra kamera arkasında veriyor örneklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 o dawkins videosundaki dawkins değil. sorunun cevabını ben bile biliyorum daha üniyi bitirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 olm evrime teorisine mi inaniyorsunuz hala siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar