Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Abi ne araba yapıyo bu chrysler ya. Hantal gibi görünsede 5.7lt V8 Hemi motoru 6.4sn de 0-100 yapıyo. 345hp 1870kg.bence müthiş.Param olsaydı bu senelerde bu arabadan alırdım. 80bin € fiyatı. Station'ı bile harika ya. Alın ya duvar kağıdı yapın :P 300c Hemi Touring[signature][hline]i love this game!tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Abi ben zamanında sölemiştim burda bana gülmüşlerdi... Porsche Cayenne Gemballo 400 küsür beygir,6000 motor,2.2 ton = 100 km/h Sadece 4 küsür saniye[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 cayenne i tercih ederim[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bende tercih ederim ama o kadar para nirdeee.... Porsche Cayenne Gemballo nasıl yapılır... Önce bitane Porsche Cayanne S alıyosunuz.Daha sonra bunu Porsche'nin özel fabrikası olan adınıda bulunduğu yerden alan Gemballo fabrikasına gönderiyorsunuz... + 100.000 Euro daha bi fiyat ödiyerek Gemballo'ya sahip oluyosunuz... Not: Abi ben 100.000 Euro'ya Bi Porsche daha alırım yaf :)[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 porsche cayenne s de olur turboda farketmezde cayenne 150bin dolar + bide gemballa şirketine 50-100bin dolar daha bayılıyosunuz ki bu 300c ye 100bin dolar daha bayılsanız modifiye için ne hale geleceğini siz düşünün artık ben düşünemiyom :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Yok fistan yanlışın var Yazdığım özelliklerdeki modifiyesi tam 100.000 Euro ya mal oluyor[signature][hline]No Women No Cry !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ya gambalo mambalo diyosanız yeni thread açın arkadaşlar 300c threadi bu Bende gördüm bikaçyerde cidden çok güzel fiyatıda rekabetçi olması için özellikle düşük tutulmuş. Fakat motoru fazlasıyla büyük hadi arabayı alırsında buna vergi + yakıt dayanırmı ufak motorlu bi turbodizel yapsalar keşke ;)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yakıt olayını düşünmüş inek herifler :-) motora abanmadığın zamanlarda V8'in bi sırasını iptal edip 4 silindir çalışıyo[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Hm güçlüymüş baya.. dizaynını beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Thealon o gambello değil " Gambella " ayrıca tam adı " PORCHE CAYENNE GAMBELLA GT 600 Biturbo " al buda threadi aha[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 altunizade chyrsler da var korkunc birsey, korkunc, o fiyata rolls royce vermis adamlar.. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 abi avrupada bu ay sonunda(eylül sonu) satışa çıkacak diyolardı ne cabuk gelmiş türkiyeye. yeni golf de aynı böyle oldu martda satışa başlancak dediler ocak sonu antalyada vardı bi tane :)[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 gelmis fenerbahce chryslerdada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ben de şimdi böyle bir konu açacaktım baktım burada konuşulmuş madem burda sorayım chrysler 300c ile PORCHE CAYENNE GAMBELLA GT 600 Biturbo arasında ben de gidip geliyorum bir süredir, birbiriyle kıyaslama anlamında değil, sadece ikisine de gözüm ısındı, bir yanda estetikten uzak gibi görünse de gayet konforlu bir araç, diğer tarafta sattığım cipi aratmayacak rahatlıkta, son teknoloji bir araç şöyle sorayım, bu ikisinden birini tercih etmek durumunda kalsanız ve ikisine de yetecek maddi imkanınız olsa hangisini tercih ederdiniz ve çok kısa bir şekilde; neden?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yıllık olarak vergisi 9 milyar falan oluyor o aletlerin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 vay bugüne kadar gördügüm en güzel station dizaynı[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya evet ben de burada çelişkide kalmış durumdayım :) tam aile aracı olmuş aslında ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi sanki alıcaksın neyin çelişkisi gözünü seveyim :) hangisine iç geçiricem diye çelişkide kaldı isen veya rüyanda hangisini görmeyi planladıgın anda çelişkide kalıyorsan bilemicemde[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Her zaman Audinin station modellerini tek geçerim. Helede 300+HP olan bir modeli vardı eskiden onu daha bi tek geçerim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: DynamicK, 13 Eylül 2004 18:36 tarihinde demiş ki: abi sanki alıcaksın neyin çelişkisi gözünü seveyim :) hangisine iç geçiricem diye çelişkide kaldı isen veya rüyanda hangisini görmeyi planladıgın anda çelişkide kalıyorsan bilemicemde evet alacam işte ondan soruyorum Allah Allah :) bak demişim ki; said: BlackRose, 13 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: ...chrysler 300c ile PORCHE CAYENNE GAMBELLA GT 600 Biturbo arasında ben de gidip geliyorum bir süredir... niye rüyamda görüyomuşum ayrıca onu anlamadım ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 tmm canım kızma madem alıcaksın ben seni hiç kızdırır mıyım? :) *!bi tur versene abü çalışmaları yapar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ne demek vermez miyim arkadaşın 600 SEL'inin arka koltuğunda tecrübe ettiğimiz şeyi (!) bunlardan birinde tecrübe etmemiz lazım ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yanlış işler bunlar[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar