Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chrysler 300C Hemi

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Abi ne araba yapıyo bu chrysler ya. Hantal gibi görünsede 5.7lt V8 Hemi motoru 6.4sn de 0-100 yapıyo. 345hp 1870kg.bence müthiş.Param olsaydı bu senelerde bu arabadan alırdım. 80bin € fiyatı. Station'ı bile harika ya.
Alın ya duvar kağıdı yapın :P

300c Hemi Touring
[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

Sosyal ağlarda paylaş

Bende tercih ederim ama o kadar para nirdeee....

Porsche Cayenne Gemballo nasıl yapılır...

Önce bitane Porsche Cayanne S alıyosunuz.Daha sonra bunu Porsche'nin özel fabrikası olan adınıda bulunduğu yerden alan Gemballo fabrikasına gönderiyorsunuz... + 100.000 Euro daha bi fiyat ödiyerek Gemballo'ya sahip oluyosunuz...

Not: Abi ben 100.000 Euro'ya Bi Porsche daha alırım yaf :)[signature][hline]No Women No Cry !!!

Sosyal ağlarda paylaş

Ya gambalo mambalo diyosanız yeni thread açın arkadaşlar 300c threadi bu

Bende gördüm bikaçyerde cidden çok güzel fiyatıda rekabetçi olması için özellikle düşük tutulmuş. Fakat motoru fazlasıyla büyük hadi arabayı alırsında buna vergi + yakıt dayanırmı ufak motorlu bi turbodizel yapsalar keşke ;)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Thealon o gambello değil " Gambella " ayrıca tam adı " PORCHE CAYENNE GAMBELLA GT 600 Biturbo "

al buda threadi

aha[signature][hline]We mek yuh feel alright (G)
Wine up ya body till a mornin light (Then gal)
Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G)
Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because)
Woman, woman, woman ...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de şimdi böyle bir konu açacaktım baktım burada konuşulmuş madem burda sorayım

chrysler 300c ile PORCHE CAYENNE GAMBELLA GT 600 Biturbo arasında ben de gidip geliyorum bir süredir, birbiriyle kıyaslama anlamında değil, sadece ikisine de gözüm ısındı, bir yanda estetikten uzak gibi görünse de gayet konforlu bir araç, diğer tarafta sattığım cipi aratmayacak rahatlıkta, son teknoloji bir araç

şöyle sorayım, bu ikisinden birini tercih etmek durumunda kalsanız ve ikisine de yetecek maddi imkanınız olsa hangisini tercih ederdiniz ve çok kısa bir şekilde; neden?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 13 Eylül 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
abi sanki alıcaksın neyin çelişkisi gözünü seveyim :)

hangisine iç geçiricem diye çelişkide kaldı isen veya rüyanda hangisini görmeyi planladıgın anda çelişkide kalıyorsan bilemicemde

evet alacam işte ondan soruyorum Allah Allah :)
bak demişim ki;

said:
BlackRose, 13 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
...chrysler 300c ile PORCHE CAYENNE GAMBELLA GT 600 Biturbo arasında ben de gidip geliyorum bir süredir...

niye rüyamda görüyomuşum ayrıca onu anlamadım ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek vermez miyim
arkadaşın 600 SEL'inin arka koltuğunda tecrübe ettiğimiz şeyi (!) bunlardan birinde tecrübe etmemiz lazım ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...