Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Bugün bir bakındım internette 3-4 emisyonu bir arada nerdeyse 2bin liraya satanlar var hobi olarak yapmayı düşünüyodum ama bu kadar pahalı mıdır hep? Yoksa internette denk gelirse kazıkliim diyenlere mi denk geldim :D planlarım arasında sadece türkiye yok ama once ilk iş bi 5-6-7. emisyon serileri toplamak var sonra nolur bilmiyorum ama bilgisi olanlar varsa ve paylaşırsa süper olur. Nerden bulabiliriz ne ne kadar eder kazıklanmadan alalım falan gibi bilgileri paylaşabilecek olanlara şimdiden repini gönderiyorum terazisine tıklıyorum :D (bu arada şaka maka koleksiyon için falan topic var ama kendine has topici yoktu para koleksiyonunun.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ben soyvet paralarini topluyorum genelde ucuz (rusyaya gidersen) baska bilgim yok. bi aralar euronun tüm ülkeler icin olan bir seti vardi baya hos bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 parayla para satın almak komik geldi bi an. sonra düşündüm ki hey! faiz bu dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 o zaman para koleksiyonculugu caiz midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Nadir bulunan parçalar öyle olabiliyor evet. eski olmasının yanında nadirliğide fark edebiliyor ; bol bulunabilen bir kağıdın az basılmış bir serisi oluyor filan. Kendi çapımda uğraşıyorum bende ; anlam veremediğim kadar hoşuma gidiyor onları baştan düzenlemek filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bende acayip bisey var osmanlidan falan kalma galiba, avuc ici buyuklugunde, ustunde tugra falan var sanirim. Dedemler zeytin toplarken dagda topragin icinde bulmuslar. Aksam koyarim resmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Para eder mi acaba sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 etmez o para gönder 5 tl ye aliyim işin görülsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 şöyle bişey dedeme gösterdim 40 paraymış galiba 1355den kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kazsaydınız orayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar