Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Arkadaşlar ben client yapmaya calısıyorum. ama acıkcası acemiyim yani yeniyim... Clienti yaptım calısıyor ama nedendir bilmiyorum yazılarda sorunlar cıkıyo mesela bir (.info) yazmay kalkıu-yom bana sole bir ifade cıkıyo..(t@=info) ve bazı yazılarda cıkmıyo yazdıklarımın bu neden kaynaklanıyordur... Turkce karakterlerden kaynaklana bilir ama deniyorum onlada alakası yok bunu nasıl düzeltebilirim yardım cı olun lütfenn...[signature][hline]Bizim Orada Bir Meyhane Var.Tam Karşısında Mezarlık. Birgün Beni Arayacak Olursan, Ya Meyhanedeyim Yada Tam Karşısında... www.anexia.gen.tr Owner Okeanos
Brook Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ownere bak...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 diyecektim de ayıp olur diye demedim..ama oynayan war sanırım server da?[signature][hline]--- -- - Saygılarımla.
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 client yapılmaz editlenir ve yapmak istediğin neyse bize aktarırsan bizde yardımcı olabiliriz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ya İnsanları anlamak cok zor noluyo şimdi clienti yapamadım die oleyim mi? nedemek oluyo Ownere bak... Sonucta bilmemk ayıp deil orenmemek ayıp arkadaşlar biraz daha seviyeli ve biraz daha dusunceli olalım... Sementa ayrıca tesekkur edrim sana ama bunu nasıl yapabilirim bana daha net bişekilde anlatabilirmisiniz?? Client konusunda yeniyimde!!![signature][hline]Bizim Orada Bir Meyhane Var.Tam Karşısında Mezarlık. Birgün Beni Arayacak Olursan, Ya Meyhanedeyim Yada Tam Karşısında... www.anexia.gen.tr Owner Okeanos
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ha bu arada larethin arkadasım ben clienti yaptım.. ama iste dediim gibi yazı karakterlerinde sorunum var yani bi staff bu clientle girince .info .password vs komutlarını kullandıında deişik şeyler cıkıyo olmuyo yani.. Bunu nasıl duzeltebilirim... Yardımcı olursanız cok memnun olurum.. Saygılar...[signature][hline]Bizim Orada Bir Meyhane Var.Tam Karşısında Mezarlık. Birgün Beni Arayacak Olursan, Ya Meyhanedeyim Yada Tam Karşısında... www.anexia.gen.tr Owner Okeanos
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sanırım bu konuyla ilgili faust arkadaşımızın bi tutorial i vardı.login.key le ilgili.. sonracıma coder abimizin client editiing tutorial i vardı istersen bi oralara bak ha yok ben bakamam direk kafadan gircem diosan böylede azarlanırsın...[signature][hline]SlayerTR Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan....
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Yaa Zaten Bakınıyorum ama burada kimse kimseyi azarlamaya hakkıda yok... Zaten bi saattir bu konuyla ilgili topic arıyom merak etme yanı ama bana daha acık daha net bir sekilde acıklayacak yardımcı olacak biri yardım etmesi için bu topici actım...[signature][hline]Bizim Orada Bir Meyhane Var.Tam Karşısında Mezarlık. Birgün Beni Arayacak Olursan, Ya Meyhanedeyim Yada Tam Karşısında... www.anexia.gen.tr Owner Okeanos
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Kardeş saol ama ya gene olmadı Kulanıcı adı yerine Account yazdım ... Hatta Account Name Yazdım..Sifre yerine Password YAzdım gene aynı hata var... .info yazamıyom vs... offf delirecem ... ama genede cok saol ilgilendiin için..[signature][hline]Bizim Orada Bir Meyhane Var.Tam Karşısında Mezarlık. Birgün Beni Arayacak Olursan, Ya Meyhanedeyim Yada Tam Karşısında... www.anexia.gen.tr Owner Okeanos
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Sana tavsiyem hex workshoplar yerine basit hex editörler kullanman. Bunun için heXtreme programını öneririm. Buradan indirebilirsin. Ama clienti baştan editliyceksin senin yaptığın hatalı. Programı yükleyince windows shelle yerleşecektir daha sonra ellenmemiş kodu açık cliente sağ tıklayıp "Open with heXtreme" yazısına tıkla. Böylece eğer o an kullanılmıyorsa açılacaktır. Bunda backspace karakterini kullanmaman gerekir. Değiştirmek istediğin metnin başına gelip üzerinden geçeceksin. Yanlış birşey yaparsan ctrl+z yaparsın çok kullanışlıdır :) Dediğim gibi bu programla metnin başına gelip üzerine yazacaksın backspace kullanma eğer yanlış bişi yazarsan sol yön tuşuyla döneceksin aynı yerden devam edeceksin. Kırmızı noktaların sakın üzerinden geçme. Programın crack dosyasını www.astalavista.us sitesinde rahatça bulabilirsin şu an sorun var sanırım ya bende ya sitede giremiyorum onun için tam link veremedim arat sen orada çıkar. Herhangi başka soracağın birşey olursa açıklayarak yaz en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışırım. *Anlatımım sana hitab etmiyor yani bundan sonra okuyacak daha az bilen kişiler de anlasın diye böyle yazdım yanlış anlamasın kimse. Saygılar.
Zoran Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konu biraz eskimis ama,bakın .info gibi komutların client editlemeyle bozulması biraz alakasız bisey gibi geliyo bana.Yani en azından Türkçeleştirme yapılan yerlerin bunula bi alakası yok.Bu komut calısmıyorsa her yazdıldıgında konsolda charprop diye hata verir.Bu o dosyanın iceriginin bi sekilde bozuldugu anlamına gelir.En basit cozum o dosyayı bulup(adını hatırlamıyorum) kurcalamadan orjinali ile degistirmek.Bende de calısmıyodu bu sekilde duzelttim.
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Fake nickle soru sorup asıl nickiyle millete artislenmek yerine çıkıp bilmediği konuyu soran birine biraz daha nazik davranabiliriz.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Öne çıkan mesajlar