Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Cons said: minyon iyidir atıp tutacan (tu) zaten 3 metre boyum var her turlu minyon oluyor kiz arkadaslarim ayrica kilom 120 ama hepsi kas parmaklarimda bile ufak kas tumsekleri var ayrica gozlerim firtinali bir geceden sonra gunesin altinda sakinlesen okyanus renginde selam gizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Obezlik insanın kendine yakışanı giyememesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 cetintas said: Lyvanna_Dolores said: boy :1.76 kilo:57 Selam şişkolar. ayrıca bugün annemin doğum günü lan. Huzurla pasta tüketebilmemiz için aradığımız ikinci sebepte halloldu. teşekkürler Cons. Sinem, ideal vücut ölçülerine sahipsin anlaşılan, Allah kem gözlerden saklasın, tü tü tü tü tü maşşallah!!! Bu arada boyum 1.80 m, kilom 100... "3 defa güncellendi. Son güncelleme 06/05/2011 19:23 tarihinde cetintas tarafından yapılmıştır." said: heyecanlanmışsınız bayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 :) Yanlış anlama, bu bünye öyle çok heyecanlar yaşadı ki güncellemelerimin seninle bir ilgisi yok, sadece ve sadece hızlı yazma sevdasına yaptığım yazım hatalarıdır nedeni. Cons said: minyon iyidir atıp tutacan Evet, bu da bir bakış açısı ve desteklediğim bir bakış açısı. Aluriel said: 1.87 103kg, soranlara 0,1 tonum diyorum Aynen ben de 0,1 tonum diyorum... Ya şu albüm neyin sormuştum, bir delikanlı dünden beri dememiş abi albümün linki şudur diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 aman abi baştan deseydin delikanlı falan buyur http://forum.paticik.com/read.php?62,5318669,5578869,page=545#msg-5578869 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 çok saçma lan estetiği geçtim dünya sigaradan zehirlenme günü gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Lyvanna_Dolores said: cetintas said: Lyvanna_Dolores said: boy :1.76 kilo:57 Selam şişkolar. ayrıca bugün annemin doğum günü lan. Huzurla pasta tüketebilmemiz için aradığımız ikinci sebepte halloldu. teşekkürler Cons. Sinem, ideal vücut ölçülerine sahipsin anlaşılan, Allah kem gözlerden saklasın, tü tü tü tü tü maşşallah!!! Bu arada boyum 1.80 m, kilom 100... "3 defa güncellendi. Son güncelleme 06/05/2011 19:23 tarihinde cetintas tarafından yapılmıştır." said: heyecanlanmışsınız bayım ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ele gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar