Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Idra stream

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya yok kaç kere dedim, hatta zerg düşmanı demeyin diye her postumda sevdiğim, fanı olduğum zergleri de yazdım. idra o tip bir oyuncu değil diyorum sadece. iyi oyuncu da, siz adama dünyanın en iyilerinden biri diyorsunuz. olay bu
Mesaj tarihi:
Stream yapanların en iyisi. ^^

Şimdi nestea ile idra aynı anda stream yapsa gider nesteayi izlerim.

Ve elbette ki dünyanın en iyilerinden.

Zaten grand master ligini neden yaptılar?

En iyileri bir araya toplamak için. Bu da demektir ki idra en iyilerinden biri.

200.sıradakide en iyilerinden, 20.sıradaki. :D
Mesaj tarihi:
idra'nın mekanikleri, fundamental'ı hiçbir oyuncuda yok... ai gibi oynuyor resmen. yaratıcılık konusunda kısıtlı belki ama düz oyunu herkesi yenmeye yetiyor. scout'u müthiş yapıyor. kısıtlı scout yapsa bile, o ufak gördüğü şeylerden rakibin ne gittiğini anında anlayıp ona önlem alıyor vs. bir adam hiçbir şeyi unutmaz mı bir maç içinde ya? nasl'de de 7-0 mı ne şu anda kendisi. gerçekten muhteşem oynuyor. keşke böyle kusursuz oynayan bir terran olsa da zevkle izlesem...

ha ama kaç kere yazdım, çok büyük bir onun bunun çocuğudur idra. bad manner'ın kralıdır. yenildiği zaman çok da sevinirim...
Mesaj tarihi:
DeathWarrioR said:

Serefsiz mahkeme justintv yi kapamis telefonla izlenmiyo stream. Wifiden dns degisincede cok kasiyo biktm la bu ulkeden

22 Ağustos'ta SC 2 maçlarınıda seyredemiyecez sanırım kaç tane yasaklı olmayan stream var acaba?
Mesaj tarihi:
Huzeyfe said:

Stream yapanların en iyisi. ^^

Şimdi nestea ile idra aynı anda stream yapsa gider nesteayi izlerim.

ben yine idrayı izlerim :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
burdaiyi değil diyenler manner olmadıgından gıcık kaptıgından felan yazıyor ama kabul edin ki cogu turnuvaya davet edilen o.yeterli scoutlayamasa bile oyunu okuyan ve cevap veren o.turnuvalara insanlar idrayı seviyor diye çağırılmıyor kimse badmanner olmasına bayıldığından da cagırmadıgına göre bu adam oynuyor.vee kız arkadaşı da sizinkilerden güzel :DD üstüne gelmeyin şu adamın =X
  • Yeni Oluştur...