Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ben devam ediyorum. Başka kimler var?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 project dolphin ne desem?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 vallahi ben haala kullanıyorum ne kadar tuşa bastığımı merak ettiğimden sadece[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 mouse clicklerini yada klavyede basılan tuş sayısını kaydeden bi zımbırtı(hangisini kaydediyordu hatırlamıyorum) böle milelt en fazla ben yapıcam falan diye yarışıyodu bi ara
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kimse ehehe[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Hala kullanan varmı onu ya? Bu arada Chemical yatsana cocuum sen yarın okulun yokmu[signature][hline] The Truth is out There
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 eee kaydedince ne oluo ? *Kişi kız istemeye gider* -Beyffendi ne iş yapar --Kendileri project dolphinde en fazla tuş basan kişidir -hmm iyide ne ile geçinir --dedik ya en hızlı ve çok basan kişi die -hadi len ordan yok sana kız falan :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 13 Eylül 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 geçen sene çıkmıştı sanırım ben o tarihten beri açık bıraktım ne kadar gevezelik yaptığıma bakıp gülüyorum.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Hepberaber başladıgımızdan 1-2 hafta sonra bırakmıştım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 birisi bunun hakkında uluslararası sidik yarışı demişti ama kim demişti unuttum şimdi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Arkansis, 13 Eylül 2004 13:33 tarihinde demiş ki: birisi bunun hakkında uluslararası sidik yarışı demişti ama kim demişti unuttum şimdi bonecrusher demişti sanırım ama tam aklımda deil benimde.. bu arada saatlerce kastığımı hatırlıyorum lol :D
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Aynen valla sileyim bende.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar