Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 maçtan hemen sonra dedi zaten bxer bootha geldi bana umut verdi diye
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Nefesi kuvvetli herifin. Üflüyo.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 said: Dignitas.Naniwa and MouzThorzain will be competing in GSL Code A August and will also participate in the August GSTL, as a part of Korean pro team WeMadeFox. hadi bakalım
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 başarılı olurlar umarım ama code s çıkmayı başaranlar 1 sezon sonra tırıs tırıs geri dönerler sanırım. bugüne kadar hep böyle oldu. kore kültürü yabancılar için zor ve idman programları avrupalılara ağır geliyor.
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 huun said: başarılı olurlar umarım ama code s çıkmayı başaranlar 1 sezon sonra tırıs tırıs geri dönerler sanırım. bugüne kadar hep böyle oldu. kore kültürü yabancılar için zor ve idman programları avrupalılara ağır geliyor. bence aynı idman programı avrupada olsa ağır gelmez, evden çok uzakta kültürün de etkisiyle zor hissediliyordur.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 wemadefox dan kim var moon dışında şu an gslde olan?
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 MMA'in maçları izleyebileceğim yer var mı?
Dr_Stein Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Lyvanna_Dolores said: MMA'in maçları izleyebileceğim yer var mı? http://www.youplayoff.com/category/45/StarCraft+II korece ama idare et :)
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mortis said: wemadefox dan kim var moon dışında şu an gslde olan?Moon GSL'de değil şu an, Lyn var Code A'de sanırım.
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Lyn warcraftta çok iyi bir orc oyuncusuydu. Sc2dede protossu tercih etmesini bekliyorken o gitti terranı seçti.
IntoTheRain Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Oymanq said: Lyn warcraftta çok iyi bir orc oyuncusuydu. Sc2dede protossu tercih etmesini bekliyorken o gitti terranı seçti. Bence wc3 oyuncularının en doğru tercihi Terran olmalı. Çünkü oyundaki en Micro Based Race Terran. terranda her zamanki gibi iyi micro > macro. like : Boxer ama nada gibi macronda varsa micro da yapmasan olur :D Zerg gibi attack go mu oynasın yılların wc3 cü microcu herifleri.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 turnuva tamamen bitti mi... bittiyse deliler gibi tüm turnuvanın torrentini arayacağım da
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 SenariouS said: turnuva tamamen bitti mi... bittiyse deliler gibi tüm turnuvanın torrentini arayacağım da Torrent görmedim ama eleman toplamış tek başlıkta, sömürüyorum şu an. Hepsi bitince torrent yapılabilir aslında inenler. http://sc2armory.com/forums/topic/22310
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 biri SlayerS_MMA ama diğer maçı izlemedim henüz , PoltPrime.WE vs oGsTOP galibi kimse artık bilemiyorum.
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Aynen ben de izlemedim diğer maçı. Farketmez zaten kim olduğu. MMA wins. K.O.
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Şu turnuvanın finali pvp olsa protoss imba diye yeri göğü inletirdiniz ama şimdi sus pussunuz. Lafım tüm imba muhabbeti yapan terranlara.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 SenariouS said: kimle kim ? mma vs polt
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi ne oluo sc vs donregou maçı var lan bu ne!? ha bu başka turnuvanın finalıymış das
huun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Oymanq said: Şu turnuvanın finali pvp olsa protoss imba diye yeri göğü inletirdiniz ama şimdi sus pussunuz. Lafım tüm imba muhabbeti yapan terranlara. hepi topu bi alicia bi mc var toss oyuncusu. mc'nin durum belli, alicia toyun önde gideni ve sen finalde toss görmek istiyorsun. bu arada z op
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 şu final 4-0 bitmesin bari ya. adamlar şu kadar organizasyon yapıyor. gstl finali gibi olmuyor hiç.
Öne çıkan mesajlar