Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 küheylan said: TantoLaVita said: küheylan said: Abi anlat işte, hayallerinden falan bahset tanıyalım. Kadıköy'de çok popüler olmayan bir kafe falan işletmek ister miydin mesela? antalya tercihimdir. hah şöyle alışıyorsun bak, Kaleiçi mi olsun istersin mesela? yoksa şöyle gözlerden uzak Lara tarafında falan? gözlerden uzak Lara ne ya ahahahah lara ben antalya'dan taşındığımda tiki cix "pij"lerin dolaştığı bir yerdi :D düzlerçamının oraya kurulucan aga. mis gibi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 geldin selamlaştın falan insanların iyi niyetli sorualrına artistik cevap vererek cool oliym dedim ona da tamam hadi kızlar var falan iyi olur bu tarz cevap veririsem dedin ona da tamam aslında hiçbirini tamam değil lan. neyse hadi git kahve içiyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 gay o. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 escape said: geldin selamlaştın falan insanların iyi niyetli sorualrına artistik cevap vererek cool oliym dedim ona da tamam hadi kızlar var falan iyi olur bu tarz cevap veririsem dedin ona da tamam aslında hiçbirini tamam değil lan. neyse hadi git kahve içiyorum.. sende iyisin işini biliyorsun takdir ettim:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ya adam yeni gelen biri değil. orcan olm saksıyı kullan biraz ya. bu nası bi noobluk ya ağzın leş gibi noobluk kokuyor. git defol kave iç Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 @Cystein ben doğduğumda orlar dutluktu hocam ağız alışkanlığı işte. gözlemeciler falan vardı. kuşlar ağaçlar böcekler... ama cidden hala fenerin orlarda güzel sakin yerler var. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aga larayı hiç sevmedim sevemedim. biz 96 97 gibi taşınmıştık antalyaya. hiiiiiiiiç rezil bi yer gibi gelmişti bana. babam bizi laraya götürdü burdan ev alam mı dedi ya bi sie dedim sonra liman mahallesine götürdü. tam o boğaçayı yeni köprüsü var ya oranın dibinde bi ev gösterdi. burayı alam mı dedi. CEHENNEM EVET dedim 7 8 yıl yaşadık orda. antalyanın en güzel yeri halen benim için orasıdır. laranın boktan denizinden ziyade 60 metre ötende sabahın 6sında çakılları görebildiğin 10 metre açılınca harbici yüzülüp dalınabilecek derinliğe gelen harika bir sahili vardır. konyaaltı > lara Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 iyi de bu benim ona uyuz olmamı değiştirirmi abi tabiki hayır. hatta suan daha cok sinir oldum. ben kahve içmeye devam ediyorum ısrarla kıçındayım kardeşşşşş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 hoho ben o fenerde var ya.. hohoho neler neler.. hohoho hoo.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Tyrannus yalan söylüyor en fazla bira içti benle ohh vaii Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 dedeman candır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Antalyaspor taraftarları derneği izmiri bozduktan sonra dedeman bitmiştir benim gözümde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 niki 2 kere okudum sonra nasılsa balonu var oradan anlarım diye anlamadan geçtim sonra bahsedilince tam olarak heceleyerek söyledim şimdi tekrar unuttum nasılsa balonun var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi ben ordan izmir yedikten sonra bayıldım bi kere.true story. bildigin bilincimi kaybettim yani.ayran mayran getirdiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 offfff 07 büfe duruyo mu lan. dedemana bi tek o boku yemeye giderdim ben :D özledim ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bu başlık niye bu kadar ilgi çekti ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bi de kolejdeyken "pij" arkadaşlarımla birlikte dedeman bowlinge giderdik karı kız ortamları ortaokul kafaları ahahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Cystein said: bi de kolejdeyken "pij" arkadaşlarımla birlikte dedeman bowlinge giderdik karı kız ortamları ortaokul kafaları ahahahah sen antalyayı bitirmiş sonrada terk etmişsin hacı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w46whZ-SKQ4 TantoLaVita cım hoşgeldin hediyesi olarak kabul et. şimdi çalıyordu isminle uyaklı diye sevindim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 cok zarifsin:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 moncici said: bu başlık niye bu kadar ilgi çekti ya kiz olma ihtimali ilgi ceken ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ortaokuldaydık abi dedeman bowlinge gidiyoduk işte 10 15 tane kolejli tip. tüm paramızı çarçur ediyoduk. kızlı erkekli grup ama hiç aksiyon yok. beraber oyun moyun oynayıp 2-3 el bowling atıp dağılıyoduk. sonra değirmencide böeerrek yiyoduk arada. tüm olayımız buydu. orta 2'deyken biz tabi migrosun inşaatı bitti akdeniz kolejinin dibinde zaten. parayı orda yemeye başladık. çok paramız vardı bizim ya... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi yaptıgım araştırmaya göre çocukluk yıllarını dedemanparkta heba eden zamane elit çocuklarının hepsi şimdi fakir kokuyor. lanet var bildigin ya.çok kişi var bunu diyen 1değil 2 değil Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 vaniLLe said: moncici said: bu başlık niye bu kadar ilgi çekti ya kiz olma ihtimali ilgi ceken ;) sen bi kız olarak Nil, zamanında bu kadar ilgi çekmişmiydin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ben çocukluk yıllarımda hep top oynadım taylan? kolejli arkadaşlarımla kırmızıgülün ordaki halısahaya giderdik top oynardık onlar park bowlinge giderlerdi ben eve dönerdim. sence ben ne kokuyorum? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.