Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merhaba paticik

TantoLaVita

Öne çıkan mesajlar

küheylan said:

TantoLaVita said:

küheylan said:

Abi anlat işte, hayallerinden falan bahset tanıyalım. Kadıköy'de çok popüler olmayan bir kafe falan işletmek ister miydin mesela?

antalya tercihimdir.

hah şöyle alışıyorsun bak, Kaleiçi mi olsun istersin mesela? yoksa şöyle gözlerden uzak Lara tarafında falan?

gözlerden uzak Lara ne ya ahahahah

lara ben antalya'dan taşındığımda tiki cix "pij"lerin dolaştığı bir yerdi :D

düzlerçamının oraya kurulucan aga. mis gibi
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

geldin selamlaştın falan insanların iyi niyetli sorualrına artistik cevap vererek cool oliym dedim ona da tamam hadi kızlar var falan iyi olur bu tarz cevap veririsem dedin ona da tamam

aslında hiçbirini tamam değil lan.

neyse hadi git kahve içiyorum..

sende iyisin işini biliyorsun takdir ettim:)
Sosyal ağlarda paylaş

aga larayı hiç sevmedim sevemedim. biz 96 97 gibi taşınmıştık antalyaya. hiiiiiiiiç rezil bi yer gibi gelmişti bana. babam bizi laraya götürdü burdan ev alam mı dedi
ya bi sie dedim
sonra liman mahallesine götürdü. tam o boğaçayı yeni köprüsü var ya oranın dibinde bi ev gösterdi. burayı alam mı dedi.

CEHENNEM EVET dedim

7 8 yıl yaşadık orda. antalyanın en güzel yeri halen benim için orasıdır. laranın boktan denizinden ziyade 60 metre ötende sabahın 6sında çakılları görebildiğin 10 metre açılınca harbici yüzülüp dalınabilecek derinliğe gelen harika bir sahili vardır.

konyaaltı > lara
Sosyal ağlarda paylaş

ortaokuldaydık abi
dedeman bowlinge gidiyoduk işte 10 15 tane kolejli tip. tüm paramızı çarçur ediyoduk. kızlı erkekli grup ama hiç aksiyon yok. beraber oyun moyun oynayıp 2-3 el bowling atıp dağılıyoduk. sonra değirmencide böeerrek yiyoduk arada. tüm olayımız buydu.
orta 2'deyken biz tabi migrosun inşaatı bitti akdeniz kolejinin dibinde zaten.
parayı orda yemeye başladık.

çok paramız vardı bizim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...