Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bilkent yada tobbun elektrik elektronigine girmeyi dusunuyorumda artilari eksileri neler? yillik fiyatlari nasil ?birde giden varsa universite yada bolum hakkinda yorum yapabilirmi.Bilkentin ingilizcesine cok zor diyorlar acikcasi tirsiyorum o yuzden biraz, yardimci olabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ingilizcesi zor ney yaf zor mor degildir, bildigin ingilizce iste. tobb yalniz ne yapiyor ne ediyor bilmiyorum deli yukseliste olan bir univ, gecen sene puanlari sabanciyi fln solladiydi o derece gumbur gumbur geldi adamlar. tobb mu bilkent mi dersen ama bilkent derim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 insulator is a material with almost infinite resistance. bu odtü'de de aynı bilkent'te de mit'de de. ing. bir programı tercih edip anlamıyom ben yeaa diyemezsin sonuça. bu iki okuldaki bölümler hakkında konuşamam bilmiyorum ama EEE için merak ettiğin başka şeyler varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bence ikisinede git gez bir gitmeden önce. TOBB a filan gitmiştim ben baya güzel bir üniversite eğitimini bilemem ama. Eğitimide gayet iyidir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bilkent e girme imkanın varsa hiç başka bir yeri düşünme bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Bilkentte okurken burs kazanmak zormu?Belli bir not ortalamasini gecen herkesemi veriyolar yoksa genel basariyami bakarak kazaniyorsun bursu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ortalamayı tutturan herkese vermezler. Kendi bölümündeki ücretli öğrenciler arasındaki sıralamana da bakarlar. En tepedeki dilim bursu alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bilkent EE'yi becerebilecek kadar guveniyorsan kendine dusunmeden git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bilkente öncesinde özel okuldan giden tek tanıdığım kuzenim. bilkent hazırlığı geçemeyen tek tanıdığım gene kuzenim. 3 yıl hazırlıkta kalan yegane kişi ise ta kendisi.. demek istediğim azcık ilgin, gayretin varsa ingilizce kafana takacağın son problemin. bilkent ee program açısında çok zorlayan bir bölüm değil zaten. göreceli olarak eecs ee me programlar diğerlerine göre biraz daha yüklü oluyor. günlük takibi yaparsan her yerden rahatça mezun olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 amma abartmissiniz yaf elektronigi, normal muhendislik iste. bilkentinde arti bir zorlugu yok. diger okullarda nasilsa orda da oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 elektronik mühedisligi zaten zor bir bölüm, kolay sayılmaz yani. ama bilkent'i, koç'u falan yok bunun. çalışınca geçiyosun sonuçta, diğer çoğu bölümde olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bir ODTÜ mezunu olarak söylüyorum, iki üniv. arasında kaldıysan aramızdaki dalaşmaya falan rağmen hiç düşünmeden Bilkent'i seç. İngilizcesi zor dedikleri şey aslında "adam gibi ingilizce eğitim" veriyor olması. Sadece panoya ingilizce diye yazıp içeride hocaların "this is this, this is that and that is this." diye ders anlatmak sıkışınca Türkçe'ye dönmek yerine doğru düzgün ingilizce eğitim vermeleri. E adam gibi ingilizce öğrenmek, meslek ingilizcesiyle haşır neşir olmak istiyorsan da o şart zaten. Zorluk olarak bakarsak, bilkenti falan bilmem de şu ana kadar girdiğim iki üniv.deki tecrübelerime göre bir makine kadar zor değil, ancak yine de bayağı hatırı sayılır ağırlığı var. Ancak mezun olunca iş derdi tasası da olmuyor pek. Bilkent'in ismi bile çok kapı açar önüne, bir marka değeri katar. TOBB'da aynı şey pek söz konusu değil. Yalnız uyarayım insan kalitesi bakımından TOBB'dan hiç haberim yok ama Bilkent'te sıkıntı çekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ikisini bilmemde ankara sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 TOBB da odalar birliği abi. her türlü iş imkanı oldukça fazladır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 elentrik insanı çarpar öldürür bence bu bölümler kapatılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 elektrik-elektronik dersleri çok zevkli olm bir makine kadar sıkıcı değil. aslında diğer mühendisliklere göre de daha çok math intensive bir bölüm bu da zevkli derslerle birleşince biraz da odun değilsen zorluğu kalmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar