Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektrik elektronik

Chastor

Öne çıkan mesajlar

Bilkent yada tobbun elektrik elektronigine girmeyi dusunuyorumda artilari eksileri neler? yillik fiyatlari nasil ?birde giden varsa universite yada bolum hakkinda yorum yapabilirmi.Bilkentin ingilizcesine cok zor diyorlar acikcasi tirsiyorum o yuzden biraz, yardimci olabilirseniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizcesi zor ney yaf
zor mor degildir, bildigin ingilizce iste.

tobb yalniz ne yapiyor ne ediyor bilmiyorum deli yukseliste olan bir univ, gecen sene puanlari sabanciyi fln solladiydi o derece gumbur gumbur geldi adamlar.

tobb mu bilkent mi dersen ama bilkent derim tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

bilkente öncesinde özel okuldan giden tek tanıdığım kuzenim. bilkent hazırlığı geçemeyen tek tanıdığım gene kuzenim. 3 yıl hazırlıkta kalan yegane kişi ise ta kendisi..
demek istediğim azcık ilgin, gayretin varsa ingilizce kafana takacağın son problemin.
bilkent ee program açısında çok zorlayan bir bölüm değil zaten. göreceli olarak eecs ee me programlar diğerlerine göre biraz daha yüklü oluyor. günlük takibi yaparsan her yerden rahatça mezun olursun
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ODTÜ mezunu olarak söylüyorum, iki üniv. arasında kaldıysan aramızdaki dalaşmaya falan rağmen hiç düşünmeden Bilkent'i seç.

İngilizcesi zor dedikleri şey aslında "adam gibi ingilizce eğitim" veriyor olması. Sadece panoya ingilizce diye yazıp içeride hocaların "this is this, this is that and that is this." diye ders anlatmak sıkışınca Türkçe'ye dönmek yerine doğru düzgün ingilizce eğitim vermeleri. E adam gibi ingilizce öğrenmek, meslek ingilizcesiyle haşır neşir olmak istiyorsan da o şart zaten.

Zorluk olarak bakarsak, bilkenti falan bilmem de şu ana kadar girdiğim iki üniv.deki tecrübelerime göre bir makine kadar zor değil, ancak yine de bayağı hatırı sayılır ağırlığı var. Ancak mezun olunca iş derdi tasası da olmuyor pek. Bilkent'in ismi bile çok kapı açar önüne, bir marka değeri katar. TOBB'da aynı şey pek söz konusu değil.

Yalnız uyarayım insan kalitesi bakımından TOBB'dan hiç haberim yok ama Bilkent'te sıkıntı çekebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...