Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

firefox yedek alma

escape

Öne çıkan mesajlar

selam

pcye format atıcam ama firefoxta birsürü yer imi ekledim üst taraf komple dolu bi de taşıyor. yani hepsi önemli benim için.

bunları tekrar tek tek yapamam uğraşamam da bunu nasıl yedek alıp formattan sonra tekrar yükleyebilirm?

yani böle bi program falan varmı
Sosyal ağlarda paylaş

firefox un sync özelliği var onla sync edebilirsin. ya da xmarks eklentisi ile bookmarkları (istersen site login bilgilerini de) sync edebilirsin. import exportla uğraşma bazen yanlış yere import ya da export ediyosun. toolbarda görünen şey bookmark menüye geciyo falan. sinir bozucu.
Sosyal ağlarda paylaş

FEBE

Back up için bire bir. FF 4 için beta versiyonunu indirebilirsin. Şu ana kadar ne yedeklediysem FEBE ile yedekledim gayette rahat hallediliyor. Diğer add-onlar da büyük ihtimalle öyledir gerçi. FF sync 2 farklı aygıtta oluyor (diye biliyorum). Format attığın bilgisayarın format öncesi halini sonrası ile sync edemezsin, acı süprizlerle karşılaşma bence önden yedeği almakta fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

FF sync 2 farklı aygıtta oluyor (diye biliyorum). Format attığın bilgisayarın format öncesi halini sonrası ile sync edemezsin, acı süprizlerle karşılaşma bence önden yedeği almakta fayda var.

yok, sync mozilla'nın sunucularında tutuyor datayı. oraya sync ettikten sonra, eski bilgisayarınızı kırıp, yeni bilgisayarınızla kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...