escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 selam pcye format atıcam ama firefoxta birsürü yer imi ekledim üst taraf komple dolu bi de taşıyor. yani hepsi önemli benim için. bunları tekrar tek tek yapamam uğraşamam da bunu nasıl yedek alıp formattan sonra tekrar yükleyebilirm? yani böle bi program falan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 var ama sana yok şaka şaka :> menu > bookmarks > organize bookmarks > import olması lazım yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tamamdır hallettim eyvalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 mozbackup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 firefox un sync özelliği var onla sync edebilirsin. ya da xmarks eklentisi ile bookmarkları (istersen site login bilgilerini de) sync edebilirsin. import exportla uğraşma bazen yanlış yere import ya da export ediyosun. toolbarda görünen şey bookmark menüye geciyo falan. sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 FEBE Back up için bire bir. FF 4 için beta versiyonunu indirebilirsin. Şu ana kadar ne yedeklediysem FEBE ile yedekledim gayette rahat hallediliyor. Diğer add-onlar da büyük ihtimalle öyledir gerçi. FF sync 2 farklı aygıtta oluyor (diye biliyorum). Format attığın bilgisayarın format öncesi halini sonrası ile sync edemezsin, acı süprizlerle karşılaşma bence önden yedeği almakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tamam tamam hallettim arkadaşlar default olarak :) saolun yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben ettim yardım ! en çok bana teşekkür edeceksin escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tamam en cok sana teşkkrler kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Fortuna said: FF sync 2 farklı aygıtta oluyor (diye biliyorum). Format attığın bilgisayarın format öncesi halini sonrası ile sync edemezsin, acı süprizlerle karşılaşma bence önden yedeği almakta fayda var. yok, sync mozilla'nın sunucularında tutuyor datayı. oraya sync ettikten sonra, eski bilgisayarınızı kırıp, yeni bilgisayarınızla kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar