Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maplerle ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi sphereler orjinal olarak map0 ı kullanırlar
ben map0 ın yanında map2 yide kullanabilmek istiyorm. bu daha önce novaworld de yapılmıştı. 2 mapde serverde aktif durumda çalışıyordu. bunu nasıl yapabileceğimi açıklayabilirmisiniz?
Mesaj tarihi:
UP UP[signature][hline]Data For UO
Arion UO Admin

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. vaktimin çoğunu bilgisayar üzerinde geçiririm. genellikle okul olmadığı zaman sabahlamaktayım. :-P. Bilgisayar muhendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve programlama dili bana dehşet geliyor. Umarım kariyerimide istediğim gibi Programming üzerine kurarım.[/spo]
Mesaj tarihi:
1.si Aos la ilgisi yoq
2.si Nova World un map i Duz Sorsaria fakat karmakarışık dungeonlar aynı fakat geri kalan yerler birbiri ustune eklenti or: Hylot(bole yazılmıyordu amma) (dungeon) kesilmiş yapıştırılmış Newbie Dungeon yapılmış. Belki o map2.mul un amacı da onu kesip yapıştırmak ve eklenilen şehirleri map uzerinde gostermek olabilir (warsayımlar..)[signature][hline]---
--
-
Saygılarımla.
Mesaj tarihi:
said:
KillJoy, 11 Eylül 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
1.si Aos la ilgisi yoq
2.si Nova World un map i Duz Sorsaria fakat karmakarışık dungeonlar aynı fakat geri kalan yerler birbiri ustune eklenti or: Hylot(bole yazılmıyordu amma) (dungeon) kesilmiş yapıştırılmış Newbie Dungeon yapılmış. Belki o map2.mul un amacı da onu kesip yapıştırmak ve eklenilen şehirleri map uzerinde gostermek olabilir (warsayımlar..)

Oğlum nediosun sen neyi kesip yapıştırmışlar şimdi komaya girecem bak. novada 2 harita vardı kim nederse desin yani bir şekilde hem map0 hemde map2.mul aktifti nasıl bilmiyorum.

bu arada kesp yapıştırma layıda mantıklı olabilir fakat 2 mapde olabilirmiş gibi geliyo :) belkide olamaz ama bilen birinden bi cevap alabilsem[signature][hline]Data For UO
Arion UO Admin

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. vaktimin çoğunu bilgisayar üzerinde geçiririm. genellikle okul olmadığı zaman sabahlamaktayım. :-P. Bilgisayar muhendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve programlama dili bana dehşet geliyor. Umarım kariyerimide istediğim gibi Programming üzerine kurarım.[/spo]
Mesaj tarihi:
Kardeşim oynuyordu şehirler farklı isimli idi ama destard wardı marklayınca filan belli oluyordu ayrıca giriş kapısı da aynı idi oke? kesip yapıştırmış olabilirler ki bu yuzden[signature][hline]---
--
-
Saygılarımla.
Mesaj tarihi:
Ya ne destard olması allahım şimdi komaya girecem. abicim bak kardeşim o harita ile normal sossoria haritasının uzaktan yazkından alakası yok allah aşkına nasıl destard vardı dersin. Birazcık emin olarak bilerek konuşursan olmazmı. uo nun orjinalinde 3 farklı harita var. bunların 1 inde destard var diğerlerinde yoktur anlatabiliyormuyum.[signature][hline]Data For UO
Arion UO Admin

Mesaj tarihi:
Revisionlarda taranin dedigine gore bu tur bir şeyi yapmak mumkun hatta pararel serverlarla bir serverdan başka bir servera geçmek de mümkün . Ama eleman nasıl yapılacağı hakkında en ufak bir fikir bile vermemiş :)

Ama novaworldde bu tur bişi yoktu yüksek ihtimalle elemanlar katlari kullanmişlar :D
[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!
[spo1=bkz.]
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
[/spo]

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 13 Eylül 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
simonare, 12 Eylül 2004 23:51 tarihinde demiş ki:
Ya ne destard olması allahım şimdi komaya girecem. abicim bak kardeşim o harita ile normal sossoria haritasının uzaktan yazkından alakası yok allah aşkına nasıl destard vardı dersin. Birazcık emin olarak bilerek konuşursan olmazmı. uo nun orjinalinde 3 farklı harita var. bunların 1 inde destard var diğerlerinde yoktur anlatabiliyormuyum.

kesip yapıştırmışlar bilmeden konuşmak zararlı bişey arkadaşlar. 55ide map2 map3 gösterilmiyor revision da nasıl bilemem
  • Yeni Oluştur...