Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Deve, Sabri felan arattım ama bulamadım açılmışsa affola http://www.youtube.com/watch?v=FJpjh3eOiac Senaryo baya etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu ne lan. deve ishal olmuş nasıl bi kafadır abi. herif bütün filmi anlattı zaten orası da ayrı hikaye. bi de sonunda 15m dolarla avatarı geçicem dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Devenin parkmetreye para atıp parka oturup alman polisi gelmesi kısmı çok etkileyici :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 boynun niye egri diye sormazlarsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 adam kafasız ona yorum yapmak istemiyorum kızlar çok garip, böyle biri uzun ince diğeri basık. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Vizyona açmalıydın bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Abi bu adam doktor, bu adam iş adamı, bu adam medya patronu. Ben niye ofis sürtüğüyüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 avusturya dağlarında deve dağa çarpıyor ahaahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 neyin kafasını yaşıyo acaba adam kayseri göreme diyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar