cemss Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 rasmon nerelerdesin sen yiaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 iş güç cemss, çok sık yazmıyorum okuyup geçiyorum genelde sen de yoksun pek, eski cemss olsa çoktan almıştı madalyasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 okuyalım biraz rasmon,dinlenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 MHP ve Devlet Bahçeli ki bu ülkeyi yönetmek gerçekten meydanlarda pesküvüt demekle , gırk demekle çok alakalı.. Burda yaptığınız aptalca muhabbetleri birazda diğer liderlerin yalanları , salak saçma argo kelimeleri üzerine yapsanız? Bahçeli'nin bu tip hataları(!) dışında 1 tane başka hata bulamazsınız konuşmalarında, siz bu adam mı başbakan olucak derken kaç kere dinlediniz 1 konuşmasını baştan sona? banlayabilirsiniz isterseniz umrumda değil , burası eğlence bölümü de olabilir o da biyerime kadar.. Benim inandığım ve savunduğum adamın hakkında sadece 1 telaffuz yanlışından üzerine bu kadar .aşşak muhabbeti dönerse bende sinirlenirim... örnek: barnacle said: AHAHAHAH bu adamı ciddiye alanlar var bi de. onlara acıyorum en çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 suBzer0 said: MHP ve Devlet Bahçeli ki bu ülkeyi yönetmek gerçekten meydanlarda pesküvüt demekle , gırk demekle çok alakalı.. level2 mi bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 3 e de seninle beraber geçelim gel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 eheheh evet cidden bir ülkeyi yönetmek 2009'un içinde 2 ile 9 u toplayı p5'e bölmekle, PÜSKEVİT ALAMIYOR ÇOCUKLARINIZ BİZDE NİYE YOK DİYORLAR ile çok alakalı. adam şovmen direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 çok para harcayınca bu acıtasyona daha tatlı oluyor galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vut6miMtYuQ bi autotune öğrenemediniz be! http://www.youtube.com/watch?v=AIPD8qHhtVU&feature=player_embedded şöle yapacaksınız. bunları görüyorum ve sonra bizde niye yok diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 suBzer0 said: MHP ve Devlet Bahçeli ki bu ülkeyi yönetmek gerçekten meydanlarda pesküvüt demekle , gırk demekle çok alakalı.. Burda yaptığınız aptalca muhabbetleri birazda diğer liderlerin yalanları , salak saçma argo kelimeleri üzerine yapsanız? Bahçeli'nin bu tip hataları(!) dışında 1 tane başka hata bulamazsınız konuşmalarında, siz bu adam mı başbakan olucak derken kaç kere dinlediniz 1 konuşmasını baştan sona? banlayabilirsiniz isterseniz umrumda değil , burası eğlence bölümü de olabilir o da biyerime kadar.. Benim inandığım ve savunduğum adamın hakkında sadece 1 telaffuz yanlışından üzerine bu kadar .aşşak muhabbeti dönerse bende sinirlenirim... örnek: barnacle said: AHAHAHAH bu adamı ciddiye alanlar var bi de. onlara acıyorum en çok gerçekten 40 etti şu postla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bizde niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 suBzer0 said: MHP ve Devlet Bahçeli ki bu ülkeyi yönetmek gerçekten meydanlarda pesküvüt demekle , gırk demekle çok alakalı.. Burda yaptığınız aptalca muhabbetleri birazda diğer liderlerin yalanları , salak saçma argo kelimeleri üzerine yapsanız? Bahçeli'nin bu tip hataları(!) dışında 1 tane başka hata bulamazsınız konuşmalarında, siz bu adam mı başbakan olucak derken kaç kere dinlediniz 1 konuşmasını baştan sona? banlayabilirsiniz isterseniz umrumda değil , burası eğlence bölümü de olabilir o da biyerime kadar.. Benim inandığım ve savunduğum adamın hakkında sadece 1 telaffuz yanlışından üzerine bu kadar .aşşak muhabbeti dönerse bende sinirlenirim... örnek: barnacle said: AHAHAHAH bu adamı ciddiye alanlar var bi de. onlara acıyorum en çok Püskevit değil sadece olay, meydanlarda ilkokul 2 den yüksek seviyesinde zeka belirtisi göstermesi lazım ki insanlar gülmesin. Toplama çıkarma yapıp iktidar olacağız demekle, herkes 5 arkadşını kafalasa 70% oy alırız demekle, kısacası insanları aptal yerine koymakla siyaset hiç yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www3.bobiler.org/upload/photographs/202422727d.jpg şu da 5 arkadaş hikayesinin doğuşu galiba http://www3.bobiler.org/upload/photographs/224969906a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bahçeli'nin sayılara çok merakı vardır arkadaşlar , kitaplarında da sıksık bahseder bunlardan.. Özellikle 1 ve 0 ile yaptığı muhabbet ile bunu göstermiştir... Evet saçma olabilir , gereksiz olabilirde sizcede bu olayların bu kadar abartılması ve sanki inanılmaz büyük hatalarmış gibi malzeme yapılması belli şeylerden dolayı değil mi? yani bulabilirler mi bu tarz şeylerden başka Bahçeli'nin konuşmalarında yanlışlık? veya RTE gibi sayın öcalanlar, kelleler.. kılıçtaroğlu gibi küfürü anımsatan kısaltmalar filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sen de koy onların komik videolarını resimlerini. onlara da gülelim. tayyip bundan bin beter halbuki. bu hırs niye onu anlamak zor ama işin aslı. gerçekten oldukça meraklı sayılara http://www3.bobiler.org/upload/photographs/2210596894.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi adam geyik olarak gideri var. ya destekliyorsanız adama bi şekilde ulaşıp "hacım bu şekilde geyik olarak gideri olan şeyler söylüyorsunuz" diye ikaz edeceksiniz ya da boş ver deyip geçiceksiniz. van münüt ile de geyik olarak az gitmedi. keza geyik olarak sağlam potansiyeli vardı. kılıçdaroğlu daha yeni, ama o da "neden bizim hakkımızda geyik çıkmıyor! bizde niye yok!" diyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Hırs filan yok sadece MHP nin söylediği hiçbirşeyi insanların irdelemeyip sanki bu adamın yaptığı sadece bunlarmış gibi davranılması sorun bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 dasaaa said: abi adam geyik olarak gideri var. ya destekliyorsanız adama bi şekilde ulaşıp "hacım bu şekilde geyik olarak gideri olan şeyler söylüyorsunuz" diye ikaz edeceksiniz bunu yaptık zaten yakın zamanda ama kendisinin güzel bir açıklaması oldu bize (babama).. tam olarak detaylarını öğrenip yazarım açıklamasını merak ediyorsanız şimdi yalan yanlış bişi yazmıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sakin ol şampiyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sende büyü artık aslan parçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 herhavzindibayni said: bunun diksiyonla da alakası yok ki ? diksiyon dediğin sesin kullanılışı, kelimeler arası/ kelime içi vurgularla düzgün hitap edip karşındakine dinletebilme falan ile ilgilenir. bu adam direkt olarak kelimenin aslını (aynı cümlede 2 kere kullanarak) püskevit olarak biliyor(fonetik). ki ben şahsen ilk izleyişimde püskevit'e dikkat etmemiş "ÇOCUKLARINI PÜSKÜÜT YİYİP ŞAKALAŞAN ÇOCUKLARI GÖRÜYO TV DE BENİM NEDEN PÜSKÜÜTÜM YOK DİYOR" -bkz:yukardaki ibrahim tatlıses- gibi ucuz siyaset nasıl yapabiliyor bi insan 2011 de demiştim, üstüne de püskevit'e ekle işte sonuca var. Bir dil mensubu olarak şu topicdeki en düzgün analiz şudur diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ağuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar