Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ya çıldırmaya ramak kalıyo bu işte bazen. İnatla üzerine basa basa arkadaş yazmış. "E-mail yada msn messenger aracılığı" ile diye. Bu şekilde yapılan başvuruları dikkate almıyoruz bile. Onu geçtik Burada Server'ının testten çıkışını ilan etmişsin. Onuda geçtik 9 senedir nerde oynuyosun.Ultima Online çıkış tarihi 1997.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ayrıca herşeyden önce bizim için FRP ve RP Bilgisi,deneyimi önemli. "4 senedir stafflıh yabarım,en gral sıhripti yazarım" önemli değil. Not:Bazı yazdığım bazı örnekler gelen bazı başvurulardan alıntıdır.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Elron_Cervantes, 05 Eylül 2004 10:52 tarihinde demiş ki: Korax 20 yasindayim 9 senelik ultima oyuncusuyum rp serverlerini cok severim + staff lik bilgim ve script bilgim vardir msn adresim [email protected] ilgilenirsem burdayim msn den ulasabilirsin bana 9 sene haa... :)[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Geçende biri 8 demişti. Kesbir yağlı olsun =)[signature][hline]Zamanında Medicgsnin FiXXXeR[WoD]'u In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Elron_Cervantes, 05 Eylül 2004 10:52 tarihinde demiş ki: Korax 20 yasindayim 9 senelik ultima oyuncusuyum rp serverlerini cok severim + staff lik bilgim ve script bilgim vardir msn adresim [email protected] ilgilenirsem burdayim msn den ulasabilirsin bana yalan söylemekten kötü birşey yok.ultima online zaten 1997 de piyasaya sürüldü.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ultima Online oyuncusuyum demedi. Ultima Oyuncusuyum dedi.. Ultima ne zaman cıkmış bi araştır gel bakalım.. Buranında bilir kişisi sensin sanırım..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 9 yıllık ultima oyuncusuyum demesiyle ultima single oyuncusuyum demesi arasında fark var.Bilirkişi ne alaka anlamadım ama söylemi o yöne getirmiş.Buranın sözcükleri ayırıp imla kurallarını belirleyenide sensin galiba.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu [Bu mesaj Apache tarafından 05 Eylül 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Black_Lupin, 05 Eylül 2004 03:01 tarihinde demiş ki: T.C. Kimlik Numaranız(yaş kontrolü için) [/b] ben asla vermem bunu ya bu adam bu sene oss'ye girdi ve kazanamadı ardından sizde gidip kıbrısa başvurdunuz ve girdi ne yapacak? bir oyun için bu kadar yapılmaz cep tel alırsın konuşursun anlaşılır zaten. saçmalık.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Apache, 05 Eylül 2004 17:50 tarihinde demiş ki: 9 yıllık ultima oyuncusuyum demesiyle ultima single oyuncusuyum demesi arasında fark var.Bilirkişi ne alaka anlamadım ama söylemi o yöne getirmiş.Buranın sözcükleri ayırıp imla kurallarını belirleyenide sensin galiba. Evet ben buranın imlalarını düzelten yetkiliyim. Sen bilirkişi degilsen üyelerin yalanları veya dogruları hakkında luzumsuz yorumlarda bulunma.[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 05 Eylül 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Elron senin fake in falan herhalde,bu kadar gereksiz bir şekilde savunma yaptığına göre başka bir düşünce gelmiyor aklıma.Ayrıca bu forum içinde kime ne yorum yapacağımı senden izin alıp yapmam gerektiğini hatırlamıyorum.gereksiz uzatmaya gerek yok orada bir söz oyunu çevirilmiş,ben onun üzerinde durdum.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Xharloan, 05 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: said: Black_Lupin, 05 Eylül 2004 03:01 tarihinde demiş ki: T.C. Kimlik Numaranız(yaş kontrolü için) [/b] ben asla vermem bunu ya bu adam bu sene oss'ye girdi ve kazanamadı ardından sizde gidip kıbrısa başvurdunuz ve girdi ne yapacak? bir oyun için bu kadar yapılmaz cep tel alırsın konuşursun anlaşılır zaten. saçmalık. Bu yıl üniversite sınavına girdim ve ösym'nin sitesinde TC Kimlik no ile giriş yapılan yerde nadide bir şifre bölümü de var, ösym'den gelen form'da gelen şifreyi giriyorsun güzel güzel kullanıyorsun. Bana şifresiz bir işlem yaptırmamıştı, yoksa bana mı garezi vardı? :)
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Xharloan, 05 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: said: Black_Lupin, 05 Eylül 2004 03:01 tarihinde demiş ki: T.C. Kimlik Numaranız(yaş kontrolü için) [/b] ben asla vermem bunu ya bu adam bu sene oss'ye girdi ve kazanamadı ardından sizde gidip kıbrısa başvurdunuz ve girdi ne yapacak? bir oyun için bu kadar yapılmaz cep tel alırsın konuşursun anlaşılır zaten. saçmalık. SimseK Gereğini yazmış gerçi ama; Yaş kontrolunden korktun heralde.Seni listeden çıkarayım istersen?T.C. Kimlik numarası deyince Nüfus cüzdanını bize getir demiyoruz ya. T.C. Kimlik Numarası bu ve buna benzer işler için hayata geçirildi sanırım.Biz sadece yaş ve isim kontrolü işin alıyoruz. Vermek istemeyen başvurmaz.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 06 Eylül 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Tc.Kimlik Numarasına Bankalar dahil, bir çok kurum geçti. ne yani şimdi TCkimlik numaranı verme o zaman işlerin yavaşlar. Türkiyede artık bir çok iş HvKK dahil Vatandaşlık ve Tc.Kimlik No ya göre yapılmaya başladı. Böle bir sistemin getirilmiş olması o shardda Güvenlik araştırmasının ne kadar ileri safhada olduğunu açığa çıkartır. Bu konuya ne kadar önem verildiğini gösterir.
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Uzun süreli Ultima Oynuyorum . Daha önce 3 kere stafflık yaptım. Dürüstçe söylüyorum 14 yaşındayım ama ultimanın babası oldum :D . Yani eğer gerçekten iyi bir staff arıyorsanız irtibata geçelim. Ama yaş sorun olur bende yaş kompleksi var :D diyorsanız siz bilirsiniz...[signature][hline][spo1=Aç beni :P]İmzamdaki beynini yedirmek isteyenleri sayısı 78 olmuş . Ne çok beynini yedirmek isteyen varmış :P Bu zamana kadar bunlar bu kadarmış biz bilmiormuşuz...[/spo] Beynini yedirmek isteyen tıklasın http://kevan.org/brain.cgi?devhochi [ quote ]xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee[ /quote ]
Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 [email protected] ulas bana msn adresim bu
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Waffen, 06 Eylül 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Tc.Kimlik Numarasına Bankalar dahil, bir çok kurum geçti. ne yani şimdi TCkimlik numaranı verme o zaman işlerin yavaşlar. Türkiyede artık bir çok iş HvKK dahil Vatandaşlık ve Tc.Kimlik No ya göre yapılmaya başladı. Böle bir sistemin getirilmiş olması o shardda Güvenlik araştırmasının ne kadar ileri safhada olduğunu açığa çıkartır. Bu konuya ne kadar önem verildiğini gösterir. nolucakti yani shard unoffical ve free zaten devletle bi alakasi yok kimlik numarani polise verip arattiricaklarmi seni ? cok sacma bi kistas bence kimlik numarasi[signature][hline] curious about me ? photos
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Adamlar personel alımı yapıyolar millet gelmiş ; Nabacan kimlik numaramı polisemi sorucan . Yok efendim ben 14 yaşındayım prof staffım "?" . Gerekli adresi veriyolar halen msn adresini yazan falan var . Ben sırf yazmış olmak için yazılan yazılara karşıyım !.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo]
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 en son korax'a (yanlış yazmadım değil mi?) bir başvuru yollamıştım ankara içi arıyoruz artık demişti :/ eğer bu olay kalktıysa ben hala burdayım yaş 17 tc kimlik noyu hatırlamıyorum ne yazıkki rp-frp-run uo hakkında bilgim var sphere ile çok değil ama onun hakkında da biraz bilgim var :P stafflık deneyimimde var couns. seer ve gm lik [email protected] msn adresim icq bozuk ama imzamda duruyor :P hala ihtiyacınız varsa bekliyorum şimdi neden buraya yazdın falan diyenler çıkacak pm at diyecekler benim buraya yazma nedenim eğer hala ankaradan insanlar arıyorlarsa buraya da yazsınlar boşu boşuna artmasın başvurular diyedir.. yanlış anlamayın :/[signature][hline]icq:163404139 [Bu mesaj Raptor_Skeleg tarafından 06 Eylül 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Korax, 06 Eylül 2004 16:55 tarihinde demiş ki: said: Xharloan, 05 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: said: Black_Lupin, 05 Eylül 2004 03:01 tarihinde demiş ki: T.C. Kimlik Numaranız(yaş kontrolü için) [/b] ben asla vermem bunu ya bu adam bu sene oss'ye girdi ve kazanamadı ardından sizde gidip kıbrısa başvurdunuz ve girdi ne yapacak? bir oyun için bu kadar yapılmaz cep tel alırsın konuşursun anlaşılır zaten. saçmalık. SimseK Gereğini yazmış gerçi ama; Yaş kontrolunden korktun heralde.Seni listeden çıkarayım istersen?T.C. Kimlik numarası deyince Nüfus cüzdanını bize getir demiyoruz ya. T.C. Kimlik Numarası bu ve buna benzer işler için hayata geçirildi sanırım.Biz sadece yaş ve isim kontrolü işin alıyoruz. Vermek istemeyen başvurmaz. Korax bu zamana kadar gözümde azda olsan değerin vardi artık yok çünkü değecek biri değilmişsin ben senin shardına felan başvurmadım listende olmam imkansız ama eminimki sen benim shardımın bir üyesisindir istersen banlıyalım player olarak kullandığın karakterini soylemen yeterli :) biz sadece gerçekleri soyluyoruz. Ve osym internet şifresi dedikleri yere doğum tarihinizi günayyıl(yıl:99 gibi) yazın olacaktır. + tc kimlik verince bunlara ulaşmanızda kolay biraz mantık biraz bilgi işte hayat bu :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Xharloan, 06 Eylül 2004 23:20 tarihinde demiş ki: said: Korax, 06 Eylül 2004 16:55 tarihinde demiş ki: said: Xharloan, 05 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: said: Black_Lupin, 05 Eylül 2004 03:01 tarihinde demiş ki: T.C. Kimlik Numaranız(yaş kontrolü için) [/b] ben asla vermem bunu ya bu adam bu sene oss'ye girdi ve kazanamadı ardından sizde gidip kıbrısa başvurdunuz ve girdi ne yapacak? bir oyun için bu kadar yapılmaz cep tel alırsın konuşursun anlaşılır zaten. saçmalık. SimseK Gereğini yazmış gerçi ama; Yaş kontrolunden korktun heralde.Seni listeden çıkarayım istersen?T.C. Kimlik numarası deyince Nüfus cüzdanını bize getir demiyoruz ya. T.C. Kimlik Numarası bu ve buna benzer işler için hayata geçirildi sanırım.Biz sadece yaş ve isim kontrolü işin alıyoruz. Vermek istemeyen başvurmaz. Korax bu zamana kadar gözümde azda olsan değerin vardi artık yok çünkü değecek biri değilmişsin ben senin shardına felan başvurmadım listende olmam imkansız ama eminimki sen benim shardımın bir üyesisindir istersen banlıyalım player olarak kullandığın karakterini soylemen yeterli :) biz sadece gerçekleri soyluyoruz. Ve osym internet şifresi dedikleri yere doğum tarihinizi günayyıl(yıl:99 gibi) yazın olacaktır. + tc kimlik verince bunlara ulaşmanızda kolay biraz mantık biraz bilgi işte hayat bu :) Off Topic. Bu konuyu uzatmaya gerek yok. Ama bu mantığa göre, her TC Kimlik numarası istenen uygulamayla karşılaşıldığında bir şey yapmamanın bir taahhütname ile kayda bağlanmasını gerektirecek bir sonuç bu. Ama konudan uzaklaşmanın bir anlamı yok. Buna cevap vermemenizi tercih ederim, verirseniz de cevap almayacaksınız.
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Halen anlamıyorum neden bu kadar uzattınız. Sonuçta halen başvurular ve alımlar devam ediyor. Devamını da bekliyoruz.... Saygılar....
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Simsek mod olmak için geldin sanırım buraya yada sende bu shard'ın bir üyesisin yada Couns. için başvurdun boyle konuşuyorsun Korax saçmalamış bende cevabını verdim (bana dilini uzattığı için) yoksa banane kim ne yaparsa yapsın ;)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Xharloan, 07 Eylül 2004 11:50 tarihinde demiş ki: Simsek mod olmak için geldin sanırım buraya yada sende bu shard'ın bir üyesisin yada Couns. için başvurdun boyle konuşuyorsun Bakalım ne varmış burada? :) Kayıt tarihiniz: 14 Eylül 2002 03:49 Mod olmak gibi bir derdim yok, sadece elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, thread'leri konularının dışına taşırmamaya çalışarak elbette. Olay bundan ibaret :) [Bu mesaj SimSeK tarafından 07 Eylül 2004 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar